Etiqueta: banyadors

Vida sana a l’estiu?

06 [Catalan] Aug 20
Irene Barneda
, , , ,
No Comments

A l’estiu és el nostre moment de relaxació. Els nostres hàbits solen canviar i fins i tot empitjorar. Sortim diverses vegades al dia, estem exposats al Sol, mengem més vegades fora de casa, l’aigua de piscines pot perjudicar els nostres cabells, la nostra roba …  Podem tenir una vida sana a l’estiu? Si podem, només hem de tenir en compte alguns factors.

SOL


Tots sabem que el sol ens pot fer mal si ho prenem malament, però la majoria seguim sense donar-li importància. Hem de protegir-nos del sol. Amb l’arribada de l’estiu i l’exposició al sol ens pot provocar taques a la pell i malalties com el càncer. Aquí van alguns consells:

Hem de prendre el sol de manera progressiva
– Hem d’evitar el sol entre 12h a 16h, són les hores amb els raigs solars més forts.
– Les cremes solars no són 100% efectives, hem de buscar ombra per a alguns moments del dia.

El sol no només ens fa mal al nostre cos, també fa mal a les nostres peces. La roba de bany (biquinis i banyadors) poden patir danys si no es protegeixen bé. Perquè la nostra roba de bany no pateixi tant hem de tenir en compte:

– Aclarir sempre el banyador o biquini amb aigua freda després de cada ús
– Evitar fer servir el mateix banyador o biquini cada dia, evitarem que els colors no pateixin tant. Aquestes peces si estan exposades moltes hores al sol perdran el seu color.
– Per eixugar la roba de bany evita exposar directament al sol.

Ver las imágenes de origen

 

AIGUA

 

A l’estiu, les temperatures poden ser molt altes i la calor s’intensifica, hem de donar molta importància a mantenir-nos hidratats en tot moment. El nostre cos perd aigua amb molta facilitat, a l’estiu podem arribar a perdre dos litres al dia. Els nens, els ancians i les embarassades són especialment vulnerables.

L’aigua a part d’hidratar-nos, és fonamental perquè el nostre organisme funcioni correctament. Ajuda a regular la temperatura corporal, afavoreix l’eliminació de toxines, intervé en la digestió, …

A vegades pots tenir dificultats per arribar a consumir la quantitat recomanada d’aigua, aquí van alguns consells:

– Beu regularment, no hem d’esperar a tenir sensació de set.
– És preferible beure aigua per evitar la deshidratació. Però infusions o sucs també són una bona opció.
– Portar sempre una ampolla d’aigua a sobre és una gran idea.
– Per aconseguir prendre aquests dos litres d’aigua al dia no només tenim l’opció de beure. Menjar fruites i verdures poden ajudar-nos a arribar a aquesta quantitat.
– Si practiquem exercici físic, provoca que el cos perdi aigua, en aquest cas la hidratació encara és més important.

 

Ver las imágenes de origen

MENJARS


A l’estiu la nostra alimentació canvia molt, mengem moltes vegades fora de casa, no seguim uns horaris adequats,

Hem de tenir en compte algunes coses:

– El primer plat ha de ser lleuger i amb verdures, una amanida, verdura a la planxa, gaspatxo També ens ajudarà en la hidratació.
– Busca plats lleugers, planxa, vapor, forn, que no tinguin greixos.
– Evitar el menjar escombraria, pots anar un dia a un restaurant de menjar ràpid, però si és cada dia la nostra salut no serà la mateixa.
– Hem de controlar la quantitat. Menja el necessari.
– La fruita ha de ser la nostra preferència, lleugera, saludable i ens hidrata.

 

Ver las imágenes de origen

 

Gaudim de l’estiu i l’aire lliure! Si podem tenir una vida sana a l’estiu!

Bikini o banyador? Quina roba de bany et sentarà millor aquest estiu 2018?

07 [Catalan] Jun 18
Julia
, , , ,
No Comments

Bikini o banyador és un dels dubtes que més ens trenquen el cap a l’hora de preparar per anar a la platja o de la piscina.

Donarem uns consellets per triar bé el vestit de bany i estilitzar el teu cos; però l’important és trobar un estil que ens agradi i alhora potenciï les parts del nostre cos que més ens agradin i dissimulin les que menys.

En termes generals podem dir que el biquini el que dóna és un toc més juvenil, i fa que puguis bronzejar més part del teu cos; cosa que amb el banyador, impedeixes una mica més, tot i que estilitza i dona un toc més elegant.

Però finalment en el que ens hem de fixar és en el nostre cos, i en què ens pot ajudar a treure-li més partit. Aquí van uns consellets depenent del teu cos què triaràs? Bikini o banyador?:

· Cos recte

Si tot el teu cos, és de caderes, espatlles i cintura estrets, un cos molt comú en el món del modelatge; segurament desitjaràs marcar més curvetas, i per això hauràs de triar dissenys amb estampats, ratlles, flors … i que siguin envoltants, que emboliquin el teu cos amb alguna tira. Les calcetes amb llaços laterals aportaràn aquesta sensació de corba extra que necessites.

· Prima i amb curves

Amb aquest tipus de cos pots arriscar bastant i triar entre diferents opcions. Perquè no provar combinar diferents textures, teixits i dissenys nous? Marca el teu propi estil!

· Moltes curves

Un banyador de color sòlid serà l’ideal. Els banyadors ajuden a tapar imperfeccions, i si tries un model shape / modelador, encara millor, ja que ajuda a modelar el cos. També es podria optar per un tratje de bany amb estampat que enganyi a la vista. Les calcetes altes en bikinis i els frunzits, plecs o drapejats en els banyadors, poden ajudar a dissimular una mica.

· Curves definides en el pit i la cadera i cintura estreta

Els banyadors amb obertures laterals o biquinis amb cintes envoltants seràn una bona opció per a aquest tipus de cos.

· Més pit que cadera

Pots optar per vestits de bany molt sensuals, com els trikinis sexys, vestits de bany escotats que tinguin bona subjecció; i els bikinis amb aros. Models que aportin subjecció i forma, amb teixits forts i emmotlladors, i tirants amples. Evita els biquinis de triangle o els que no tenen tirants.

· Caderes estretes

Els banyadors són els seus aliats, encara que pots triar també els banyadors que es divideixen en dues, barrejant colors o teixits, amb un escot balconette que potencia la forma del pit.

· Caderes amples i poc pit

Pots triar entre els banyadors esportius que s’ajustin bé als malucs; o si prefereixes biquini que aquest sigui bandeau o de triangle. Els malucs amples es poden dissimular amb colors neutres i foscos, res d’nuats laterals en les calcetes dels bikinis ni volants, i, en la mesura del possible, opta per models retallats de tela.

· Poc pit

Per afegir corbes el foam i el print són els teus aliats. El biquini bustier o estil sense esquena amb foam desmuntable crearà volum i escot. Volants, ones, frunzits, ratlles i estampats de grans dimensions també aconseguiràn fer la il·lusió d’una talla més gran, una visió òptica positiva a aquesta zona. Les copes de foam o push up poden resultar-de gran ajuda

 

Si estàs morena i vols potenciar-usa peces de colors; si per contra no estàs molt bronzejada, el millor és utilitzar colors foscos.

I finalment dir que aquest any, el banyador sembla guanyar-li terreny al biquini, ja que les noies més influents estan mostrant aquesta peça com la millor elecció a l’hora d’anar a la platja.

I tu què escolliràs? Bikini o banyador? 😉

 

Bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyador