El mes de juny, el millor moment per fer el canvi d[Catalan] ’armari i fer un repàs pels teus biquinis de l[Catalan] ’any passat. Normalment cada any ens agrada estrenar almenys un biquini nou. Ja que els colors o les gomes perden qualitat respecte al primer estiu que lluïm els nostres nous biquinis.Banyadors que triomfen.

És per això que cada any ens fixem en les tendències que es porten aquest estiu per comprar-nos la nostra peça de bany. Banyadors que triomfen L[Catalan] ’elecció del teu biquini és molt personal i depèn molt del gust de cada persona i del seu propi cos. Tot i així, gràcies a les passarel·les podem intuir perfectament quines seran les tendències de bany per aquest estiu 2022.

És per això que avui us portem una recopilació dels millors models tant de biquinis com de banyadors que trobareu a la nostra botiga de Roba Interior Julia. Banyadors que triomfen.

BANYADORS DONA

En aquest sentit, les novetats en roba de bany per a dona abasten des de dissenys que ofereixen un gran confort fins als més sensuals, amb talls força alts. En el dia d[Catalan] ’avui us portem el Banyador capacitat plus size de la marca Gisela un Banyador capacitat efecte control i plus size sense cèrcol i amb foam, un banyador amb tirants regulables a contrast i detall de nus a escot. Amb una composició del 74% poliamida i 26% elastà. Un altre dels models insígnia de la nostra botiga és el Banyador reductor Ysabel Mora. Un banyador amb Copa B d[Catalan] ’efecte control i amb foam per a més comoditat a més està compost per un 82% de poliamida i un 18% d[Catalan] ’elastà.

BIKINIS DONA

El millor de l[Catalan] ’arribada del bon temps és que comencem a veure biquinis a tots els aparadors i el nostre cap comença a volar cap a la platja. És per això que en aquesta secció us mostrarem els biquinis més interessants per a aquesta temporada d[Catalan] ’estiu que s[Catalan] ’acosta.

El Bikini capacitat espatlla regulable de la marca Gisela és una peça que no deixarà ningú indeferent aquest estiu. El seu estampat multicolor i la seva espatlla regulable fan d[Catalan] ’aquest model una de les millors opcions per treure a lluir aquest estiu. D[Catalan] ’altra banda tenim el Top bikini sense cèrcol i foam extraïble de Gisela. Un biquini triangular sense cèrcol amb tirants multiposició i tancament del darrere de clic. Combina[Catalan] ’l amb les calcetes bikini a joc. Per acabar, el Bikini Bandeau de Gisela, és un altre dels models que agraden més, amb el seu teixit estampat i els tirants regulables és difícil resistir-se a una peça de corseteria. Banyadors que triomfen

BANYADORS HOME

Cada any, a les passarel·les de les principals cases de moda de tot el món, no només hi desfilen vestits de bany femenins. També ressalten els banyadors d[Catalan] ’home innovadors i colorits que marquen les noves tendències per a l[Catalan] ’estiu. I si bé molts dels models són desconeguts per al gran públic cal remarcar quin tipus de peces existeixen.

El Banyador CROSSHATCH FLOFAST per a home és un model que definitivament revolucionarà el mercat amb el seu caràcter fort i comoditat. D[Catalan] ’altra banda, el Banyador CROSSHATCH SALSOLA per a home és un altre dels models més característics de la marca, fabricat amb un material capaç de repel·lar l[Catalan] ’aigua, la humitat i amb assecat ràpid. Banyadors que triomfen.