Bodis, un indispensable.

Bodis, un indispensable. En els últims anys, la llenceria ha evolucionat a passos de gegant. Hi ha vida més enllà del clàssic sostenidor i de les clàssiques calces. Actualment pots trobar una gran varietat de roba interior femenina perfecta per al dia a dia, així com per a ocasions especials. Per a la part de dalt tens a la teva disposició una gran gamma de sostenidors de diferents estils, dissenys, colors i estampats: sostenidors amb o sense tirants, sostenidors amb o sense cèrcol, sostenidors reductors…

El mateix passa per la part de baix, a les calces podràs afegir els tangues i els culottes. Bodis, un indispensable. Tampoc no ens podem oblidar dels bodis, una peça femenina sexy i còmoda que s[Catalan] ’ha convertit novament en tendència. Aquesta peça de corseteria és tan versàtil ( te la podràs posar amb vestits, faldilles o pantalons) que és un bàsic que no pot faltar al teu armari. Et podrà treure de més de problemes. Per tant, si encara no tens un bodi, des de Roba Interior Julia t[Catalan] ’animem a comprar-te[Catalan] ’n un. Ho acabaràs usant més del que creus.

Bodis Janira

Independentment de com sigui el teu cos, hi ha un bodi perfecte per a tu. De fet, pots trobar bodys amb diferents funcions des de modeladors fins a reductors o llencers, entre d[Catalan] ’altres. Des de Roba Interior Julia us volem presentar el Body Silueta Secrets de Janira. Un bodi amb tirants i efecte push up amb una composició amb elastà i poliamida. D[Catalan] ’altra banda el bodi Janira Forte Secrets Figure, és un bodi amb teixit emmotllador a tota la peça, amb efecte reductor uniforme que reafirma els glutis i zona lumbar.

Bodis Selene

Un dels grans avantatges dels bodis és que fan lluir la silueta més esvelta. Evitaran les marques i allisen la zona del ventre. Gràcies a això, moltes núvies opten per triar els bodis com a roba interior. La marca Selene és una de les grans exponents en la fabricació de bodis. El Bodi Mariluz de Selene és un dels models insignia de la marca. És un bodi amb cèrcol per a més subjecció. A més, combina un elegant teixit amb franges i copa en tul amb encaix, és elegant i còmode. D[Catalan] ’altra banda, tenim el Bodi Violeta, un bodi amb un creuat de tuls a l[Catalan] ’esquena indicat per cobrir i minimitzar les irregularitats a les aixelles. És un bodi que proporciona la cobertura perfecta i estilitza la figura.

Bodis Playtex

Tant se val que tinguis poc o molt pit, els bodis reforcen la zona del pit per oferir una bona subjecció alhora que l[Catalan] ’eleven i el centren. Lluiràs un escot més bonic. En cas de dubtes sobre quin triar, truca[Catalan] ’ns i t[Catalan] ’assessorarem. T[Catalan] ’ajudarem a triar el teu body i la talla correcta. La Faixa Reductora Ideal Beauty de Playtex és un bodi amb màxima comoditat i subjecció gràcies al disseny creuat que eleva i centra el pit per mantenir-lo en la posició ideal. Bodis, un indispensable.