Les millors tendències per a aquest estiu. Si hi ha alguna cosa fonamental a l[Catalan] ’hora d[Catalan] ’escollir la nostra roba en els mesos més calorosos de l[Catalan] ’any és que aquesta ha de ser còmoda i lleugera. I aquesta necessitat no només es trasllada a les peces exteriors ja que també hem de prestar especial atenció a la roba interior a l[Catalan] ’estiu. Com no ho faríem si és el primer teixit que entra en contacte amb la nostra pell? Com t[Catalan] ’avançàvem, és realment important triar peces que ens aportin tot el confort!

Quins requisits ha de complir la roba interior a lestiu?

Lleugeresa: La roba interior sempre sol ser lleugera, però és cert que hi ha peces de roba que ho són més que altres. Per aquesta raó cal assegurar-se que els teixits siguin tan gruixuts com sigui possible. El nostre cos ho agrairà quan caminem sota el sol a més de 30ºC!

Suavitat: Això ja no és exclusiu de l[Catalan] ’estiu sinó de tot l[Catalan] ’any. La roba més íntima sempre ha de ser suau, com més ho sigui millor ens sentirem portant-la. Les millors tendències per a aquest estiu

Comoditat i llibertat: Una cosa essencial també durant els 365 dies de l[Catalan] ’any, però a l[Catalan] ’estiu més que mai. La calor ja ens incomoda prou per posar-nos encara més traves.

Transpirabilitat: La transpirabilitat és la capacitat que té un material tèxtil que el vapor d[Catalan] ’aigua el travessi. Així que, sabent que a l[Catalan] ’estiu suem molt més, aquest és sens dubte un punt que cal tenir en compte.

Absorció: Com et dèiem, a l[Catalan] ’estiu suem més pel que és bo comptar amb peces que tinguin poder d[Catalan] ’absorció.

La marca zd

És per això que la marca espanyola ZD és ideal per combatre els mesos més calorosos de l[Catalan] ’any. A més, incorpora uns materials transpirables i d[Catalan] ’excel·lència que seran molt útils contra els frecs que tant molesten sobretot en ple estiu. És per això que avui us portem uns models que no podràs deixar escapar. Les Malles dona ZD amb fil de Soja són un exemple que conté una biofibra ideal per a la dona per la seva gran absorció. El fil de Soja és un teixit transpirable i desodorant, amb gran poder d[Catalan] ’absorció ja que elimina la sensació de mullat. D[Catalan] ’altra banda, tenim la Braga alta NAROA de ZD, que és antial·lèrgica ideal per a la zona íntima i pells sensibles, ecològica perquè no danya el medi ambient i biodegradable.

Bikinis Ysabel Mora i Gisela

En contrast, quan arriba el moment d[Catalan] ’anar a una platja o una piscina, volem sempre lluir perfectes. És per això que hem de seleccionar els banyadors que realment ens facin veure[Catalan] ’ns i sentir-nos bé. Hi ha una gran quantitat de dissenys de banyadors, però no tots s[Catalan] ’adapten a les teves necessitats. És per això que a Roba Interior Julia hem seleccionat un recopilatori dels millors models perquè vagis a les platges i piscines amb total garantia. El Top bikini sense cèrcol i foam extraïble de Gisela, és un top amb tirants multiposició i tancament del darrere de clic amb un disseny perfecte que et farà sentir molt còmoda. D[Catalan] ’altra banda, el Bikini Mediterrani Bandeau Copa C d[Catalan] ’Ysabel Mora és un biquini d[Catalan] ’inspiració mediterrània. Incorpora tirants desmuntables nuats al coll per a més subjecció.