Des de que vam obrim la nostra botiga de Roba Interior Julia, els sostenidors Selene han estat amb nosaltres. És obvi que Selene no podia faltar al nostre catàleg de marques, com una de les més reconegudes dins del mercat espanyol. A què es deu? Es deu precisament a la gran varietat d[Catalan] ’estils, models, talles i copes per a qualsevol mena de dona que aquesta marca ens ofereix. Quin tipus de sostenidors Selene pots trobar a Roba Interior Julia? Et donarem algunes pistes a continuació perquè amb el teu tipus de pit i copa puguis trobar el model i la talla que més et convingui. Esperem que t[Catalan] ’encanti la idea. Ja saps que ens agrada facilitar-te la recerca del teu sostenidor perfecte. Per descomptat sabem que no és gens fàcil, sobretot quan tens una talla de pit gran o fins i tot quan tens molt poc pit.

Sostenidors Selene de capacitat

Els sostenidors Selene de capacitat són molt coneguts per la seva gran subjecció i per descomptat, per la gran comoditat que aporten a dones amb molta talla de pit. Si tens molta talla de pit però no busques reduir per la zona dels laterals hauràs de buscar un sostenidor especial per a talles grans o un sostenidor de capacitat. El trobareu normalment amb un d[Catalan] ’aquests dos noms. A Roba Interior Julia tenim diferents models de sostenidors de gran capacitat. Com per exemple el Sostenidor sense cèrcols capacitat Scarlett de Selene, un sostenidor amb encaix a la part superior de les copes que ofereix màxima subjecció. D[Catalan] ’altra banda, també tenim el sostenidor amb encaix i cèrcols Mariluz, un sostenidor que a part de tenir una gran capacitat, també ofereix subjecció i confort en microfibra.

Sostenidors Selene sense tirants

En aquest apartat us mostrarem els sostenidors sense tirants més venuts. En primer lloc, el Sostenidor sense tirants Esmeralda amb bandes de silicona al contorn perquè et sentis segura és una garantia dins dels sostenidors Selene. D[Catalan] ’altra banda el sostenidor sense tirants Yolanda amb cèrcols i foam és ideal per a escots paraula d[Catalan] ’honor. Inclou doble joc de tirants desmuntables i transparents.

Sostenidors Selene amb Push Up

Per començar us portem el sostenidor Raquel, de la marca Selene. Aquest sostenidor va ser una de les primeres creacions de la marca Selene. La seva copa de doble push-up és ideal per augmentar visualment el pit fins a dues talles i a més, formar un escot preciós amb el teu propi pit, fins i tot amb una talla petita de sostenidor. A més està compost per un bonic volgant daurat al centre de les copes per decorar el sostenidor. D[Catalan] ’altra banda, el sostenidor bàsic amb microfibra Adelaida també conté un farciment per realçar la figura del pit, amb uns cèrcols flexibles de silicona. Una composició majoritària de poliamida, el teu sostenidor perfecte.