Amb l[Catalan] ’arribada de la calor és més important que mai encertar amb la roba interior, principalment per evitar qualsevol molèstia, però també per poder utilitzar qualsevol peça estiuenca sense problema, des de samarretes de tirants, escots, faldilles, vestits, llenceria a l[Catalan] ’estiu…etc .

A Roba Interior Júlia volem donar-li tots els consells necessaris perquè puguis fer-te amb la llenceria ideal per aquest estiu. Els vols conèixer? T[Catalan] ’ho expliquem al següent post!

Llenceria per a l[Catalan] ’estiu que necessites al teu armari

Una peça de llenceria que es convertirà en el teu màxim aliat aquest estiu són els sostenidors sense tirants. Es tracta d[Catalan] ’una peça bàsica imprescindible que et permetrà portar qualsevol samarreta, top o camisa còmodament i sense haver de mostrar la roba interior. Nosaltres et recomanem el sostenidor sense tirants Maragda de Selene, un sostenidor sense tirants d[Catalan] ’alta capacitat amb cèrcols flexibles per a una major adaptabilitat. A més, incorpora unes bandes de silicona al contorn perquè sentis la seguretat que no et baixessin en cap circumstància.

D[Catalan] ’altra banda el sostenidor multiposició Mercedes de Selene també és sense tirants i conté un lleuger farcit i copa preformada. A més, a Roba Interior Julia no t[Catalan] ’hauràs de preocupar per la subjecció d[Catalan] ’aquests sostenidors, està més que garantida en tots els nostres models i talles!

 

La llenceria d[Catalan] ’estiu que podreu fer servir en qualsevol ocasió

Encara no coneixes els sostenidors multiposició?

Aquest tipus de sostenidors tenen tirants que podràs col·locar en diferents posicions en funció de les teves necessitats i les de la roba. D[Catalan] ’aquesta manera, no t[Catalan] ’hauràs de menjar el cap a l[Catalan] ’hora d[Catalan] ’escollir la millor llenceria per poder portar a l[Catalan] ’estiu. Amb sostenidors com el Sostenidor amb o sense tirants de la marca Gisela, un sostenidor bàsic desmuntable ideal per a vestits o samarretes sense màniga que no deixarà indiferent ningú aquest estiu.

D[Catalan] ’altra banda tenim el Sostenidor cèrcols i foam multiposició de la marca Gisela. És un sostenidor bàsic desmuntable amb tirants multiposició (pots fer-los servir normals, sense tirants, halter i esquena nedadora). Podràs portar vestits amb l[Catalan] ’esquena descoberta, escots pronunciats i, en definitiva, qualsevol tipus de peça sense excepció. A la nostra web trobaràs més varietat de models i talles. Visita[Catalan] ’ns!