[Catalan] Category: Consells

SOSTENIDOR POSTOPERATORI

14 [Catalan] Nov 19
Irene Barneda
, ,
No Comments

 

El càncer de mama és el tumor més habitual en les dones.


Després d[Catalan] ’una operació, cal tenir en compte que el pit pot trigar unes setmanes a curar-se del tot. Estarà inflamat, sensible i pots sentir dolor, per aquesta raó es requereix una etapa de rehabilitació. Utilitzar el sostenidor normal és impossible, triar bé el sostenidor adequat és molt important. L[Catalan] ’ús del Sostenidor Postoperatori és imprescindible per a qualsevol dona que ha passat per una cirurgia de reducció, augment de pits o mastectomia.


La recuperació de la cirurgia dels pits té de mitjana unes 6 setmanes. El teu metge t[Catalan] ’assessorarà durant aquest temps, però en aquest procés, els pits necessiten estar protegits adequadament. Per aquesta raó, recomanen que les pacients facin servir un sostenidor postoperatori. Normalment, durant el temps de recuperació, aquest sostenidor s[Catalan] ’ha usar de dia i de nit.

Característiques d[Catalan] ’un Sostenidor Postoperatori:

Material: Aquests sostenidors es fabriquen amb un teixit elàstic que dóna a la peça compressió. Aquest tipus de material és resistent, però la superfície és suau i llisa.

Fermall frontal: és una de les principals característiques d[Catalan] ’aquests sostenidors. Gràcies a aquest fermall, durant la recuperació, es pot ampliar o reduir per donar una bona subjecció sense limitar el moviment. A més tenen tirants ajustable.

Bandes i copes: Aquest tipus de sostenidor combina les bandes gruixudes dels dissenys esportius, amb les copes toves dels sostenidors tradicionals, donant així suport i màxim confort. Les copes tenen una capa addicional de protecció que afavoreix el procés de recuperació. Un detall que no has d[Catalan] ’oblidar és que el sostenidor que triïs no ha de tenir aros.

Beneficis del Sostenidor Postoperatori:


L[Catalan] ’ús d[Catalan] ’un Sostenidor Postoperatori és absolutament necessari. Pot ser decisiu per a una ràpida i satisfactòria recuperació.

  • Fixa les zones implicades després del procediment quirúrgic.
  • El material amb el qual estan fabricats i el seu disseny sense costures, eviten la irritació de la pell i aporten comoditat.
  • L[Catalan] ’obertura davantera facilita a les dones la seva col·locació i afavoreix una millor cura de la cicatriu.
  • Els tirants regulables, multiposició, faciliten l[Catalan] ’ajust del sostenidor.
  • Fer servir un sostenidor postoperatori ajudarà a reduir l[Catalan] ’edema i la inflamació gràcies a la lleugera pressió que exerceix sobre els pits.

A Roba Interior Júlia sabem que és molt important el procés de recuperació, i que els Sostenidors Postoperatoris influeixen molt en aquesta ràpida recuperació. A la nostra web pots trobar el sostenidor postoperatori de Gisela.
Aquest sostenidor postoperatori de Gisela esta desenvolupat en col·laboració amb l[Catalan] ’Associació Espanyola contra el Càncer.

Les seves principals característiques són:

  • Escot cobert per a una subjecció segura
  • Tirants regulables, multiposició i amples esponjosos per a més comoditat.
  • Banda ampla baix pit per millor confort.
  • Tancament davanter i funda per a pròtesis.
  • Ideal per mastectomia i per augment o reducció de pit.

 

Dim piétinement! DIM Des Soutiens-gorge Generous pour tous!

19 [Catalan] Feb 19
Julia
, ,
No Comments

Soutien-gorges Generous

Un soutien-gorge parfait qui convient à toutes les femmes!

Les soutiens-gorge Generous offrent un grand confort et de la confiance grâce à leurs coupes et matériaux ultra-lisses!

En même temps, ils donnent à votre poitrine une très belle forme arrondie et très bien attachée.


Nous pouvons trouver différents modèles de soutiens-gorges Generous, pour répondre à tous les besoins:

Soutien-gorges Generous

 

 

soutiens-gorge Generous

Ce soutiens-gorge est indispensable dans votre garde-robe!

Le soutiens-gorge classique Generous garantit un confort maximum sans foam ni armature.

Ses coutures parfaites consistent en une doublure en tulle bouchée, un dos en forme de U avec de larges bretelles et une large partie centrale entre les bonnets et les renforts latéraux.

La microfibre donne cette touche de douceur et de confort que nous aimons, qui joue avec le tulle pour donner cette touche plus féminine et moderne.

 

Nous pouvons trouver différentes couleurs qui sont renouvelées chaque saison, nous tombons donc amoureuses d[Catalan] ’année en année.

Bien que les nouveaux modèles d[Catalan] ’édition limitée soient également idéaux pour les fêtes! Mais ceux-ci … ils viennent et … ils vont! Il est donc préférable de les obtenir rapidement!

soutiens-gorge Generous soutiens-gorge Generous soutiens-gorge Generous soutiens-gorge Generous soutiens-gorge Generous soutiens-gorge Generous

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gen mod

 

 

soutiens-gorge Generous

Des soutiens-gorge Generous promettent un ajustement parfait toute la journée et de manière glamour!

Ce soutien-gorge s[Catalan] ’adapte parfaitement à votre poitrine en le soulignant délicatement avec sa broderie florale féminine.

Avec ce soutien-gorge vous irez très à l[Catalan] ’aise tout en glamour et sensuel.

Il a armatures mais sans remplir comme le classique Generous, ajoutant cette touche sexy pour les jours les plus sensuels.

 

gen invisible

 

 

soutiens-gorge Generous

Les soutiens-gorge Generous invisibles seront votre grand allié puisqu[Catalan] ’ils seront toujours là, mais personne ne le saura.

Ce soutien-gorge seconde peau va se cacher sous vos vêtements, ´parce que il est discret et invisible.

Soutien-gorge avec armatures, structures sans couture, bonnets moulés et finitions plates.

Et n[Catalan] ’oublions pas son grand confort et son bon soutien!

 

gen minimizer

 

 

soutiens-gorge Generous

C[Catalan] ’est un soutien-gorge conçu pour les femmes avec poitrine, qui veulent le réduire visuellement.

Des rubans de tissu sur les côtés des bonnets répartissent le volume de la poitrine en créant un effet réducteur.

Leurs gobelets sont formés par un maillage en polyamide bloqué, offrant une invisibilité totale.

Larges bretelles pour un confort optimal avec un rembourrage léger pour ne pas se coincer dans les épaules.

Il garantit votre confort et votre soumission ainsi que votre douceur grâce à la microfibre et au satin.

 

Et complétez votre look avec les slips assortie!

La tornada al cole 2018! Roba interior infantil per a aquesta nova etapa!

29 [Catalan] Aug 18
Julia
, , , , , , , , , , , ,
No Comments

Ja ens acomiadem de l[Catalan] ’agost i ja és aquí el setembre, quan ja acaben els dies de platja, sol, de diversió .. i comencen els dies rutinaris … la tornada al cole ja és aquí!

Com podem ajudar els petits de la casa a començar aquesta nova etapa?

Són pocs els nens que desitgen que comenci el cole una altra vegada. Però hem d[Catalan] ’intentar que això no passi, i ajudar-los en tot el que necessitin i treure[Catalan] ’ls les pors que puguin tenir a la tornada al cole.

Per això el primer que hem de fer és donar-los molt suport i mostrar el bo i positiu de tornar a l[Catalan] ’escola; els missatges positius i alegres els ajudarà molt. La idea de fer nous amics els ha de resultar positiva, sense cap tipus de por. Per facilitar l[Catalan] ’adaptació amb els amics, una bona opció és quedar i fer un retrobament abans de començar l[Catalan] ’escola.

|Hem d[Catalan] ’ajudar-los en el possible|

Ajudar-los en els deures, problemes que puguin tenir a l[Catalan] ’escola es molt important; hem de comunicar-nos amb ells, donant-los suport i donant-los la seguretat total per parlar amb nosaltres de qualsevol tema que els pugui preocupar; i en comptes de renyar-los, animar-los a que ho facin millor; però sobretot, a part d[Catalan] ’aprendre, també s[Catalan] ’han de divertir; i una idea és aprendre jugant; és una manera fàcil d[Catalan] ’aprendre mentre s[Catalan] ’ho passen bé i es distreuen.

Establir una rutina de manera progressiva és una bona idea, perquè vagin agafant el ritme, i es puguin adaptar bé. Les activitats extraescolars esportives, les passejades en família, les activitats a l[Catalan] ’aire lliure i reduir les hores de tele són formes d[Catalan] ’augmentar l[Catalan] ’activitat física de manera divertida i amena. Que gastin l[Catalan] ’energia que tenen i dormin millor!

Als nens sempre els agrada estrenar coses noves; donar-los algun capritx i preparar el material escolar junts, els ajudarà a involucrar-se més; però no hem posar massa pes a la motxilla, ja que és l[Catalan] ’esquena del nen qui la càrrega.

El primer dia és molt important mostrar seguretat i positivisme; sense estar nerviosos, amb un comiat ràpid i un gran somriure.

Els nens han de dormir bastant, entre 9 i 11 hores diàries; i és important començar el dia amb un bon esmorzar, ja que els ajudarà a començar el dia amb energia.

Que s[Catalan] ’estrenin roba i roba interior, els ajuda a anar amb més ganes, il·lusió i seguretat.

Aquí la nostra aportació per a la tornada al cole dels vostres petits

tornada al cole

tornada al cole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Roba Interior Júlia podeu trobar la roba interior per a nens que necessiteu. Des de samarretes interiors, calçotets, sostenidors i tops per a nena, calcetes … Us esperem i us desitgem un genial rebuda a la tornada al cole!

 

Bikini o banyador? Quina roba de bany et sentarà millor aquest estiu 2018?

07 [Catalan] Jun 18
Julia
, , , ,
No Comments

Bikini o banyador és un dels dubtes que més ens trenquen el cap a l[Catalan] ’hora de preparar per anar a la platja o de la piscina.

Donarem uns consellets per triar bé el vestit de bany i estilitzar el teu cos; però l[Catalan] ’important és trobar un estil que ens agradi i alhora potenciï les parts del nostre cos que més ens agradin i dissimulin les que menys.

En termes generals podem dir que el biquini el que dóna és un toc més juvenil, i fa que puguis bronzejar més part del teu cos; cosa que amb el banyador, impedeixes una mica més, tot i que estilitza i dona un toc més elegant.

Però finalment en el que ens hem de fixar és en el nostre cos, i en què ens pot ajudar a treure-li més partit. Aquí van uns consellets depenent del teu cos què triaràs? Bikini o banyador?:

· Cos recte

Si tot el teu cos, és de caderes, espatlles i cintura estrets, un cos molt comú en el món del modelatge; segurament desitjaràs marcar més curvetas, i per això hauràs de triar dissenys amb estampats, ratlles, flors … i que siguin envoltants, que emboliquin el teu cos amb alguna tira. Les calcetes amb llaços laterals aportaràn aquesta sensació de corba extra que necessites.

· Prima i amb curves

Amb aquest tipus de cos pots arriscar bastant i triar entre diferents opcions. Perquè no provar combinar diferents textures, teixits i dissenys nous? Marca el teu propi estil!

· Moltes curves

Un banyador de color sòlid serà l[Catalan] ’ideal. Els banyadors ajuden a tapar imperfeccions, i si tries un model shape / modelador, encara millor, ja que ajuda a modelar el cos. També es podria optar per un tratje de bany amb estampat que enganyi a la vista. Les calcetes altes en bikinis i els frunzits, plecs o drapejats en els banyadors, poden ajudar a dissimular una mica.

· Curves definides en el pit i la cadera i cintura estreta

Els banyadors amb obertures laterals o biquinis amb cintes envoltants seràn una bona opció per a aquest tipus de cos.

· Més pit que cadera

Pots optar per vestits de bany molt sensuals, com els trikinis sexys, vestits de bany escotats que tinguin bona subjecció; i els bikinis amb aros. Models que aportin subjecció i forma, amb teixits forts i emmotlladors, i tirants amples. Evita els biquinis de triangle o els que no tenen tirants.

· Caderes estretes

Els banyadors són els seus aliats, encara que pots triar també els banyadors que es divideixen en dues, barrejant colors o teixits, amb un escot balconette que potencia la forma del pit.

· Caderes amples i poc pit

Pots triar entre els banyadors esportius que s[Catalan] ’ajustin bé als malucs; o si prefereixes biquini que aquest sigui bandeau o de triangle. Els malucs amples es poden dissimular amb colors neutres i foscos, res d[Catalan] ’nuats laterals en les calcetes dels bikinis ni volants, i, en la mesura del possible, opta per models retallats de tela.

· Poc pit

Per afegir corbes el foam i el print són els teus aliats. El biquini bustier o estil sense esquena amb foam desmuntable crearà volum i escot. Volants, ones, frunzits, ratlles i estampats de grans dimensions també aconseguiràn fer la il·lusió d[Catalan] ’una talla més gran, una visió òptica positiva a aquesta zona. Les copes de foam o push up poden resultar-de gran ajuda

 

Si estàs morena i vols potenciar-usa peces de colors; si per contra no estàs molt bronzejada, el millor és utilitzar colors foscos.

I finalment dir que aquest any, el banyador sembla guanyar-li terreny al biquini, ja que les noies més influents estan mostrant aquesta peça com la millor elecció a l[Catalan] ’hora d[Catalan] ’anar a la platja.

I tu què escolliràs? Bikini o banyador? 😉

 

Bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyador

Preparem la mochila per les colònies, una bona ocasió per renovar la roba interior infantil

22 May 18
Julia
No Comments

La fi del curs s[Catalan] ’associa amb l[Catalan] ’alegria i les festes que fan a les escoles.

Tenir cura, entretenir i seguir educant els petits durant els mesos d[Catalan] ’estiu recau en els pares; però moltes famílies tant per treball, horaris etc, no poden estar pendents com desitjarien dels seus fills; i per això decideixen apuntar als nens a colònies o campaments, perquè passin i gaudeixin d[Catalan] ’uns dies fantàstics al costat d[Catalan] ’altres nens.

I què millor que els nens vagi ben preparats tant per dins com per fora? És una bona ocasió per renovar la roba interior infantil!

 

Què és el primer que hem de saber?

Doncs és molt important que la maleta la preparis al costat dels teus fills! La involucració dels teus fills a l[Catalan] ’hora de preparar l[Catalan] ’equipatge, farà ja que comenci la diversió per a ells; els motivarà i més farà que entre tots no us oblideu de res, poden proposar coses depenent de les situacions a les que s[Catalan] ’enfrontaren, i podràs fer que s[Catalan] ’assabentin bé de tot el que és important i necessari.

Aquesta maleta no la podem deixar per últim moment, ja que sempre es triga una mica en fer i una mica segur que s[Catalan] ’haurà de comprar. Preparar amb antelació t[Catalan] ’ajudarà a no entrar en l[Catalan] ’estrès, oblidar alguna cosa i fins i tot a estalviar ja que et donarà temps a comparar preus del que s[Catalan] ’hagi de comprar.

És important calcular el temps que estaran fora de casa i organitzar una mica tot, ja que no podem carregar als nens amb roba que després no van a usar; com més lleugera sigui la motxilla, millor!

Què hem de posar a la motxilla?

Primer, hauràs de seguir el llistat de material necessari que segurament han donat als nens, sobre el que necessiten per al campament, en funció de les activitats que es van a realitzar.

A part de ficar el que posa en la llista també haurien de portar:

· Medicaments. Si ha de prendre algun medicament, que el porti a la motxilla amb les dosis ben apuntada i avisant al monitor perquè tingui constància.

· Repelent de mosquits. Encara que no sigui una cosa greu, les picades de mosquit són molt molestes per als nens, i no volem que en comptes de gaudir ho passi malament.

· Llanterna. Que portin una llanterna és bastant encertat ja que és millor que es puguin veure o siguin vistos en zones fosques o de nit. Si és una llanterna frontal millor, ja que així no la perdrà tan fàcilment i tindrà llibertat de moviments.

· Protector solar. Que es protegeixin del sol és molt important. A l[Catalan] ’estiu és habitual que zones del cos com l[Catalan] ’esquena, la cara, els braços i les cames quedin al descobert; i si no es protegeixen adequadament poden cremar fàcilment.

· Un necesser tancat on tingui articles d[Catalan] ’higiene personal que necessiti com; el raspall i la pasta de dents, gel i xampú de dutxa, esponja, desodorants, raspall …

· Una gorra sempre va bé per protegir els petits del sol, així que és una bona opció comptar amb una.

· Una motxilla petita perquè els nens puguin portar a sobre el que necessitin per a les activitats podent moure sense preocupacions.

· Incloure un impermeable o xubasquer quasi no ocupa espai; pot dur en una butxaca amb facilitat i protegirà als teus fills de situacions climatològiques adverses com vent o pluja.

· Roba còmoda. És molt important que els nens vagin còmodes, que facin servir roba còmoda i adaptada a la temàtica del campament; i si és possible de colors vius i brillants perquè el teu fill sigui més visible i se l[Catalan] ’identifiqui amb facilitat.

· Roba interior infantil.   

La roba interior infantil sempre va bé renovar-la en ocasions com aquesta; així segur que no passaran vergonya si la robeta està vella o té algun agujerillo indesitjat. Els nens de vegades poden ser una mica cruels.

· Calçat adequat. Per caminar és important que els nens facin servir un calçat còmode i tancat; i si fan activitats a l[Catalan] ’aigua també és important que facin servir un calçat adequat; tancat i subjecte al peu per protegir al teu fill de qualsevol tall o caiguda accidental; evitar les xancletes.

· Tovallola per la dutxa, i per al mar o piscina si cal.

· Sac de dormir, perquè hi ha els més còmodes possibles; tot i que és opcional, depèn del tipus de campament. Fer una marca o una etiqueta amb el nom del teu fill en totes les seves pertinences evitarà confusions amb els objectes dels altres nens; i, en cas de pèrdua, qui trobi les seves coses sabrà immediatament a qui retornar.

Què no han de portar?

· Com hem dit anteriorment, no han de portar excés de roba a la motxilla.

· Objectes de valor ni de bon diners.

· Videojocs que aïllin el nen.

· El mòbil és millor que no el portin, els monitors t[Catalan] ’avisaran de qualsevol adversitat que pogués passar.

Com us podem ajudar?

A part d[Catalan] ’aquests consellets a l[Catalan] ’hora de preparar la motxilla, en Roba Interior Júlia us podem ajudar a triar roba interior infantil nova per als vostres nens.

Roba interior infantil

És important utilitzar uns bons i bonics primers sostenidors per a les nenes. I millor a joc amb les calcetes.

Roba interior infantil

Calçotets per a nens tipus bòxer amb una bona adaptació i confort, i de bonics models i colors!

Roba interior infantil

Samarretes interiors per protegir-los del fred i sudoració. Poden ser de màniga llarga, curta; més càlida o més fresca.

Sant Jordi, un dia de celebració dedicada especialment a l[Catalan] ’amor

20 [Catalan] Apr 18
Julia
,
No Comments

S[Catalan] ’acosta el 23 d[Catalan] ’Abril, Sant Jordi; un dia de celebració en diferents parts del món, una celebració dedicada especialment a l[Catalan] ’amor. Sant Jordi és per a molts una *escusa per recordar el [Catalan] “et vull[Catalan] ” a les seves persones benvolgudes. Però darrere d[Catalan] ’aquesta celebració, hi ha una història; una història protagonitzada per Sant Jordi i el drac.

Orígens de la llegenda de Sant Jordi

Segons la llegenda, Sant Jordi va néixer a la fi del segle II en la Capadocia; actualment en territori turc i en aquells dies parteix de l[Catalan] ’Imperi romà. Fill de Geroncio, oficial de l[Catalan] ’exèrcit romà, i de Policromía, sent molt jove es va fer soldat com el seu pare i va ingressar en el sèquit de l’emperador Diocleciano, on va acabar sent un dels seus guàrdies personals. Però l[Catalan] ’any 303 la situació va canviar radicalment.

Diocleciano va engegar un duríssim i violent setge contra la comunitat cristiana en auge, la qual cosa es coneix com [Catalan] “la gran persecució[Catalan] ”; i quan va comminar a Jorge a apostatar, est, cristià confés, va refusar renunciar a la seva fe. El desenllaç? L[Catalan] ’usual en l[Catalan] ’època: martiri i decapitació. La data de l[Catalan] ’execució va ser el 23 d[Catalan] ’abril, quan el màrtir explicava amb prou feines amb trenta i pocs anys.

Llegenda del drac

Més enllà de la veracitat de la llegenda, el culte a sant Jordi aviat es va estendre per l[Catalan] ’Imperi romà i amb el temps, a tot l[Catalan] ’Occident europeu. És durant l[Catalan] ’Edat Mitjana, al segle IX, quan es popularitza la cèlebre gesta de sant Jordi com a vencedor d[Catalan] ’un drac que tenia atemorits als habitants del lloc. Aquests mantenien a la bèstia lliurant-li diàriament dos bens per sadollar la seva gana. Però els animals aviat van escassejar i, en el seu lloc, es va decidir manar per sorteig a una persona.

Un dia la mala fortuna li va tocar a la princesa; i quan la princesa abandonava la seva llar i es dirigia cap al drac, un cavaller anomenat Sant Jordi, amb brillant armadura i cavall blanc, va aparèixer de sobte per anar al seu rescat. Sant Jordi va alçar la seva espasa i va travessar al drac, alliberant per fi a la princesa i als ciutadans.

De la sang del drac va brollar un roser amb les roses més vermelles que mai s[Catalan] ’havien vist. Sant Jordi, triomfant, va arrencar una rosa i la hi va oferir a la princesa.

Representació de la llegendasant jordi gaudí

La llegenda ha estat font d[Catalan] ’inspiració de diversos artistes. Antoni Gaudí va representar la llegenda de Sant Jordi en l[Catalan] ’arquitectura de Casa Batlló; perquè amb el pas dels anys aquesta tradició seguís viva.

La mítica llegenda està representada a casa Batlló a través de la façana i en dos  espais concrets del seu interior:

En el terrat, el llom de el DRAC cobra vida amb les teules ceràmiques en forma d[Catalan] ’escates; i és travessat per la Creu de quatre braços que evoca la ESPASA triomfant de Sant Jordi.

Si observem l[Catalan] ’últim pis ens trobem amb una balconada en forma de flor al·ludint a la BALCONADA DE LA PRINCESA.

En els pisos inferiors, se situen les restes de les víctimes del drac a través de les balconades en forma de CALAVERES; i les columnes de la tribuna que semblen els OSSOS.

I perquè es regala un llibre i una rosa per Sant Jordi?

Regalar roses és el més significatiu en aquest dia. Qualsevol pot fer aquesta ofrena; encara que com dicta la tradició és l[Catalan] ’home qui ha de lliurar-li una rosa a la seva estimada. Segons explica la llegenda; Sant Jordi va salvar a la seva princesa matant al drac de la sang del qual va brollar un roser; i va regalar una rosa a la princesa com a acte d[Catalan] ’amor.

A més, el 23 d[Catalan] ’abril és el Dia Mundial del llibre promogut per la UNESCO en 1995. I per això en aquest dia, a més de l[Catalan] ’intercanvi de roses; regalar llibres és la forma de commemorar aquesta tradició.

 

Fonts:  www.casabatllo.es i nationalgeographic.com.es