[Catalan] Category: Roba Interior Masculina

Regalar Roba Interior per Nadal

24 [Catalan] Dec 19
Irene Barneda
, , , ,
No Comments

Queden pocs dies per Nadal, unes dates molt esperades. Època de fer i rebre molts regals. Molta gent es pregunta: Puc regalar regalar roba interior per Nadal? Algunes persones poden pensar que regalar roba interior per Nadal és cosa per a les parelles. Però pots sorprendre a qui vulguis: amics o familiars.

A Roba Interior Julia volem ajudar-te a triar què regalar. Aquí teniu alguns consells.

Què regales a cada persona?

 

PARELLA:

Podem triar en una àmplia selecció. Un Pijama polar per veure una pel·lícula al sofà. Per a ella, un conjunt de llenceria, sexy per a una ocasió especial, un bàsic per al dia a dia o un conjunt vermell per rebre el 2020. Li agrada fer esport? Regala un sostenidor esportiu o uns leggings. Per a ell, uns bòxers o slips, samarretes interiors, mitjons divertits ….

 

MARES I PARES:

A la teva mare segur que un conjunt bonic li pot fer il·lusió o un sostenidor còmode. Una pijama calentet per estar còmodes a casa pot ser una opció per als dos. Per a ells uns calçotets (són un clàssic en aquestes dates): bòxer o slip, cadascú té les seves preferències.

 

AMICS:

Per què no regalar un bonic conjunt a la teva millor amiga? I, a un amic, uns calçotets amb estampats divertits i juvenils?

 

 

NENS:

Per Nadal no tot han de ser joguines. Regalar roba interior per Nadal també és una bona opció per a nens. Un pijama divertit, renovar els calçotets o les calcetes. Samarretes interiors una bona elecció per a aquestes dates. Mitjons amb estampats divertits per als més petits.

 

 

AMICS INVISIBLES:

En aquestes dates és molt habitual fer l[Catalan] ’amic invisible amb els amics o familiars. No saps què regalar? Els mitjons de colors i estampats divertits són una gran opció. És un regal perfecte, bonics, divertits, econòmics i útils.

 

 

A Roba Interior Júlia podem ajudar-te a triar aquests regals que et falta comprar. Entra al nostre web i tria el regal per a ell, ella o per als més petits de casa.

Black Friday 2019!

27 [Catalan] Nov 19
Irene Barneda
, ,
No Comments

El Black Friday 2019 arriba aquest divendres 29 de novembre a Roba Interior Júlia amb grans descomptes en els seus productes.

Què és el Black Friday?

El Black Friday té el seu origen als Estats units. Se celebra el divendres posterior a la tradicional celebració d[Catalan] ’Acció de Gràcies als Estats Units. És per això que cada any coincideix amb un dia diferent del mes de novembre. Aquest any és el divendres 29 de novembre.
El Black Friday és una tradició ianqui que marca l[Catalan] ’inici de la temporada de compres nadalenques. En aquests últims anys, aquesta tradició ha passat les fronteres dels Estats units.
El nom de Divendres Negre va començar a usar-se el 1966, amb l[Catalan] ’objectiu que el comerç augmentés les seves vendes. En aquesta època la comptabilitat es portava en paper. Amb bolígraf vermell s[Catalan] ’apuntaven les pèrdues i en negre els beneficis. Els amos volien convertir les pèrdues a beneficis.

 

Qui el va introduir a Espanya?

Des de fa uns anys, a moltes persones, els fascina les festivitats ianquis, un exemple és Halloween. Les ganes de celebrar aquesta festa americana, al costat de què el 2012, se suprimeix la llei que regulava els períodes de rebaixes en el comerç, fa que alguns comerços comencin a importar el Black Friday. El 2010, la companyia Apple ja va començar a introduir aquesta tradició al nostre país.
Els primers anys va tenir poca acollida al nostre país. Gràcies a la publicitat aquest concepte va ser en augment. Als Estats Units, el Black Friday, igual que el Cyber Monday, són només un dia. Aquí això ha canviat, ja que no és només un dia. Actualment hi ha empreses que ho fan durant tot el cap de setmana o durant tota la setmana.

 

Què és el Cyber Monday?

El Cyber Monday es celebra el dilluns següent del dia d[Catalan] ’Acció de Gràcies dels EUA, just després del Black Friday. Tradicionalment aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet, als Estats Units està dedicat exclusivament al comerç electrònic. Una altra regla que el nostre país ha canviat. És un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços a les seves botigues.

 

Black Friday a Roba Interior Júlia!

Aquest divendres 29 de novembre comença a Roba Interior Júlia. Us oferirem descomptes en roba interior, per a ell, ella i per als més petits de cas.
Trobareu descomptes a: sostenidors, calces, calçotets, mitjons, mitges, pijames ….

Podreu trobar ofertes de Black Friday a Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitges

 

No us ho perdeu el Black Friday en Roba Interior Júlia!

 

 

Black Friday a Roba Interior Júlia | Ofertes en Roba interior per a tots

13 [Catalan] Nov 18
Julia
, , ,
No Comments

Black friday en Roba Interior Júlia

Avui en el Blog de Roba Interior Júlia, us parlarem sobre el conegut i esperat Black Friday. Ja que també apostem per aquest dia, i celebrem el Black friday en Roba Interior.

Primer dir, que a Espanya ens agrada apuntar-nos a tot, i si no tenim suficient amb les nostres tradicions, agafem les tradicions d[Catalan] ’altres llocs, ja que ens agrada celebrar-ho tot… Així que…

Què és el Black Friday?

El Black Friday (Divendres negre), és originari d[Catalan] ’Estats Units, on aquest dia, és el dia després del dia d[Catalan] ’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous del mes de novembre.

Així que podem dir, que queda innaugurada la temporada de compres nadalenques d[Catalan] ’EUA.

Perquè aquest nom?

Hi ha diferents hipòtesis del perquè d[Catalan] ’aquest nom, com:

· que les empreses canvien de nombres vermells a nombres negres gràcies a les grans vendes

· que en el 19 de Novembre de 1975 el New York Times ho va anomenar així pel caos i el desordre dels compradors

Qui ho va introduir a Espanya?

Doncs com no podia ser menys, la companyia Apple va importar aquesta tradició a Espanya en 2010, que amb el temps s[Catalan] ’ha anat fent una tradició també per a nosaltres; competint cada vegada més els diferents comerços per oferir els millors descomptes i aconseguir les majors vendes en aquest divendres tan especial.

Al principi va entrar de manera subtil, sense fer molt soroll… en 2014 van començar a entrar en el joc companyies com El Corte Inglés, Mango, Inditex… Però va ser en 2015 quan ja es van sumar molts comerços, des de grans cadenes, a botigues petites incloent el comerç online.

Com a dada acreditativa, direm que en el mes de novembre del 2016 es van registrar 1,86 milions de cerques en Google relacionades amb el Black Friday a Espanya, amb un augment de les cerques del 21% de mitjana en els últims quatre exercicis ( segons Black-Friday.sale )

Es podria dir que el Black Friday va néixer per incentivar el consum en època de crisi, però que ara és un emblema de la campanya de Nadal.

Què podem trobar en el Black Friday?

Doncs igual que hi ha varietat en comerços, hi ha varietat en ofertes i maneres d[Catalan] ’oferir-les.

· Rebaixes Generalitzades ( un tant % en tots els productes, o en part d[Catalan] ’ells)

· Rebaixes puntuals ( ofertes diferents en diferents productes)

· Gangues limitades ( ofertes que nomès són per a x nombre de productes)

· Gangues express ( ofertes que nomès es mostren per a certa hora, o hores que serveixen de ganxo)

· Ofertes que s[Catalan] ’avancen ( hi ha empreses que comencen el seu Black Friday un dia o dies abans per anteposar-s[Catalan] ’hi)

· Ofertes que es mantenen ( hi ha empreses que allarguen les ofertes per al cap de setmana)

Podem dir que es pot trobar qualsevol tipus de producte que vulguis amb descompte, ja que hi ha rebaixes en: Roba, roba interior, electrònica, mobles, restaurants, aerolínies, llibres, joguines, menjar…

En el Black Friday de 2016, el descompte mitjà dels productes va ser del 30,04%.

Hi ha alguna empresa que no se suma perquè…

Podem dir, que vist des de fora, és molt bonic; ja que les empreses guanyen en vendes, els consumidors compren molts productes etc… Però, vist fredament, es podria dir que les empreses venen molt, però a baixos preus; i aquestes vendes són vendes perdudes per al Nadal, i amb això diners perduts.

A part amb les aglomeracions, cues i desordres, també pot afectar al nom de la marca, embrutant així el seu prestigi.

Què és el CiberMonday?

El CiberMonday (ciberdilluns), se celebra el dilluns següent del dia d[Catalan] ’Acció d Gràcies d[Catalan] ’EUA; just després del Black Friday.

Aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet; convertint-se en un dels dies de compres en línia més grans de l[Catalan] ’any.

Així que, és un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços en les seves tendes físiques abans.

Cada vegada més el Black Friday i el CiberMonday estan més units; per a algunes empreses, no se sap quan comença i acaba un o un altre.

Black Friday en Roba Interior Júlia?

Doncs clar que sí, com cada any, a Roba Interior Júlia us oferirem descomptes en roba interior; ja que apostem pels nostres clients; i trobareu ofertes en roba interior tant per home, per dona com per a nens.

Podreu trobar ofertes de Black Friday en Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitjanes…

Aprofiteu les ofertes aquest 23 i 24 de Novembre a la nostra botiga! No us ho perdeu!!

 

Roba interior tèrmica: Imprescindible per a l[Catalan] ’hivern

14 [Catalan] Dec 17
Julia
, , ,
No Comments

roba interior tèrmica a Júlia

 

Com ens costa sortir del llit, destaparnos, posa el peu al terra… I perquè? Si a l[Catalan] ’estiu no ens costa tant? Doncs pel fred!

Estem molt bé acostumats al solet, la calor… i ens repel·leix bastant el fred, i nomès que pensem en tapar-nos i posar-nos capes de roba… Però ja sabem que aquesta no és la solució… ja que la solució més adequada és usar roba interior tèrmica; ja que la roba no escalfa per si mateixa; sinò que regula la velocitat amb la qual la calor corporal escapa cap a l[Catalan] ’exterior…

La roba tèrmica aïlla el cos creant un doble espai entre la roba i el cos per generar i retenir la calor. És el primer nivell d[Catalan] ’aïllament del fred i ha d[Catalan] ’absorbir la transpiració mentre que la treu a l[Catalan] ’exterior.

La roba interior tèrmica té com a principal objectiu el de mantenir el cos a una temperatura agradable malgrat el fred. I per això, la roba interior tèrmica ha de:

 • Ajustar-se al cos: El teixit es torna més eficient com més ajustat al cos està; per això s[Catalan] ’utilitzen materials elàstics.
 • No absorbir la humitat: la suor no queda impregnat ni al cos ni al teixit evitant així suors fredes.
 • Usar teixits amb baixa conductivitat tèrmica: mantenint la calor corporal evitant que surti.

Usant roba interior tèrmica, podem rebaixar la temperatura fins a 4ºC estalviant així bastant calefacció. Per un cost insignificant podem arribar a fer un gran estalvi d[Catalan] ’energia.

Aïllar tèrmicament el cos és més eficient que aïllar l[Catalan] ’espai on estàs; ja que aïllar el cos només requereix una petita capa d[Catalan] ’aire a escalfar, mentre que la calefacció ha d[Catalan] ’escalfar i mantenir calenta tot l[Catalan] ’aire d[Catalan] ’una habitació per aconseguir el mateix resultat.

Materials?

Abans s[Catalan] ’utilitzava molt la llana per a les peces tèrmiques, però si hi havia prou suor, tendia a retenir més la humitat. El pes de la roba també era un obstacle per als nostres moviments…

Per això la roba interior tèrmica ha anat evolucionant, i els teixits sintètics han guanyat protagonisme.

Avantatges dels materials sintètics:

 • Té un valor alt d[Catalan] ’aïllament
 • Roba més duradera i confortable
 • Bastant barata
 • S[Catalan] ’asseca més fàcilment
 • Roba molt més lleugera

Inconvenients:

 • Inflamable
 • Tendència a embrutar-se

Quins usos li podem donar?

 • Ús diari: Les samarretes més usades són les de cotó ja que t[Catalan] ’abriguen dia a dia d[Catalan] ’una manera còmoda i senzilla. Eviten que la suor traspassi i faci taques o olors, protegint-te del fred. Són especialment per vestir amb vestits o camises.
 • Per fer esport: Depenent de l[Catalan] ’esport que practiquis pots triar entre diferents models de samarretes tèrmiques. Els teixits i formes compleixen una funció fonamental per sentir-te còmoda mentre realitzes una activitat.
  · Samarretes fines: Són les que prefereixen els per ciclista o atletes, ja que ajuden a mantenir la temperatura sense produir molta sudoració.
  · Samarretes gruixudes i màniga llarga: Aquestes samarretes tenen major resistència i per això són les més indicades per als esports de contacte o situacions molt fredes.
 • Per dormir: Té un poder d[Catalan] ’adaptació molt elevat i un tacte molt suau i això et proporciona una comoditat que no t[Catalan] ’aporten els pijames convencionals.

Quina roba interior tèrmica podem trobar?

A Roba Interior Júlia, ens agrada cuidar dels nostres clients; per això optem també per tenir roba interior tèrmica.

Tria les teves peces imprescindibles!

 

roba interior tèrmica: samarreta màniga curta home roba interior tèrmica: samarreta màniga llarga home roba interior tèrmica: calçotets llargs