Samarretes tèrmiques per no passar fred. La samarreta tèrmica, en estar en contacte directe amb la pell, és una de les peces més importants de tot el nostre equipament. La seva funció és treure la suor cap a fora i assecar-se el més ràpid possible, a més de -òbviament- proporcionar calor. Per això en aquest post us donem totes les claus per triar la samarreta tèrmica que necessites per a les teves activitats a l[Catalan] ’aire lliure.

Et caldrà a les teves properes escapades a la muntanya! Un cop més, hem de recordar-te que no és bona idea fer servir la teva samarreta de cotó preferida: Quan suem el cotó retindrà la suor, romandrà mullat i tindrà més pes. Això, a més de produir-nos fred, farà que patim frecs i incomoditats.

Les samarretes térmiques

És per això que avui a Roba Interior Julia, et portem les millors marques de samarretes tèrmiques com són Ysabel Mora o Abanderat. En primer lloc et volem presentar la samarreta tèrmica Ysabel Mora Samarreta Termal Home Ysabel Mora 70102, una samarreta de màniga llarga i coll rodó amb un interior apelfat que t[Catalan] ’ajudarà a suportar les gèlides temperatures de l[Catalan] ’hivern. D[Catalan] ’altra banda, tenim la camiseta tèrmica YSABEL MORA [Catalan] – 70100 Samarreta Home Manga Talla, amb coll de bec i un 100% de polièster. Pel que fa a dones, disposem de la samarreta interior tèrmica de dona 70002 de YSABEL MORA, una samarreta de màniga llarga i de coll de barca elàstica i adaptable.

Una altra de les marques més reconegudes de la nostra empresa és Abanderado. La Samarreta de tirants home X-Temp d[Catalan] ’Abanderado és un clàssic per protegir-se del fred els mesos més hivernals de l[Catalan] ’any. És una samarreta interior suau i molt còmoda de portar amb coll rodó. Per altra banda tenim la samarreta X-TEMP amb coll de bec i màniga llarga. Molt suau al tacte i, sobretot, s[Catalan] ’adapta al cos proporcionant un confort extraordinari.