Introducció a la Roba Interior Tèrmica

Hi ha molts llocs de treballs en què no es pot garantir a l’empleat que pugui desenvolupar la seva activitat còmode i confortable quant a temperatura. Hi ha molts espais on és complicat o impossible aconseguir els graus adequats per estar calent mentre es treballa. Especialment aquest gener on diferents borrasques assoten Europa i també Espanya.

Per això comptem amb la roba tèrmica, la millor solució per a treballs a l[Catalan] ’hivern on les temperatures són baixes mentre es duu a terme l[Catalan] ’activitat. Però hi ha moltes persones que tenen dubtes sobre com es fa servir aquest tipus de peces. Des de com tenir-ne cura fins a quin tipus de roba és més recomanable portar en cada cas. L[Catalan] ’ús de la roba tèrmica es recomana quan necessitem mantenir la calor corporal i que les baixes temperatures de l´exterior no arribin a la nostra pell.

Peces tèrmiques durant l[Catalan] ’hivern

Quan els graus baixen massa, la roba “convencional” no és suficient per poder dur a terme una activitat de manera confortable. Tot i que cada persona tolera el fred d[Catalan] ’una manera diferent, cal portar roba tèrmica quan l[Catalan] ’usuari no podrà treballar. O fer les activitats del dia a dia còmode. A més de treballar, la roba tèrmica també es fa servir per fer esports a l[Catalan] ’exterior en els mesos de més fred. Les samarretes tèrmiques Ysabel Mora.

La roba tèrmica es pot dividir en tres grans grups, la que està dissenyada per utilitzar com a interior. Roba tèrmica d[Catalan] ’abrigar i roba d[Catalan] ’hivern exterior. Aquesta última és la que inclou abrics i anoracs, mentre que la d[Catalan] ’abric considerem “capa intermèdia”: folre polar, dessuadora, etc. Pel que fa a la roba tèrmica interior trobem, tant per a home com per a dona, samarretes de màniga llarga o màniga curta i malles, fent que siguin la nostra primera pell. En aquesta entrada ens centrarem en la primera categoria. Fent èmfasi en una de les marques més reconegudes del mercat de la roba interior tèrmica, Ysabel Mora.

Les samarretes tèrmiques de Ysabel Mora

La roba tèrmica de la marca Ysabel Mora és reconeguda per ser una de les marques capdavanteres a Espanya en la venda de roba interior tèrmica. El seu segell valencià fa que tant el disseny com la practicitat del producte siguin excel·lents. Sent top vendes tant als comerços presencials com als virtuals. És per això que avui us volem portar una de les marques insígnia dins la nostra col·lecció d[Catalan] ’hivern. De ben segur que us ajudaran a suportar d[Catalan] ’una millor manera aquestes temperatures hivernals que estem experimentant aquests darrers dies.

Per començar, us presentem la Samarreta Termal Home Ysabel Mora 70102, una samarreta interior tèrmica d[Catalan] ’home amb mànigues llargues i coll rodó amb una textura elàstica i adaptable, el seu interior és apelfat, aportant un benestar difícil de trobar a altres samarretes de la seva mateixa categoria . D[Catalan] ’altra banda, la Samarreta de Dona sense Mànigues Tèrmica 70006 és una samarreta de tirant ample amb coll, esquena i tirants de fantasia amb blonda brodada al to. A més a més, està composta per un 92% Polièster thermal i un 8% elastà que li aporta una qualitat extra i ens protegeix molt més del fred.

Els pantis tèrmics Ysabel Mora

Els pantys i mitges tèrmiques t[Catalan] ’asseguren mantenir la calor des de dins, aconseguint que tinguis les cames calentes als ambients més gèlids. D[Catalan] ’aquesta manera, la calor triga més a sortir a l[Catalan] ’exterior i no estàs tremolant de fred tot el temps. Sobretot si portes faltes o vestits. A més, si utilitzes aquest tipus de peces t[Catalan] ’assegures un aïllament del fred i la possibilitat de poder combinar-les amb altres peces, ja que són fines i estan disponibles en diversos colors.

És per això que, a continuació, us presentarem els millors models de pantys tèrmics que la marca Ysabel Mora ha tret per aquest hivern 2022-2023. Perquè ningú no passi fred en aquestes èpoques on les inclemències climàtiques estan a l[Catalan] ’ordre del dia. El Panty Tèrmic Opac Dona 16841, és un panty de 140 deniers amb interior apelfat ideal per combatre les dures jornades de fred d[Catalan] ’aquests mesos hivernals. La seva composició és del 95% poliamida 5% Elastà aportant una elasticitat i un aïllament difícil de trobar al mercat. D[Catalan] ’altra banda, el Legging Tèrmic 140 DEN és un altre d[Catalan] ’aquells productes que marcaran tendència durant aquest hivern. Al seu interior hi podem trobar un apelfat. Que dona un plus de comoditat a la peça i ideal per a l[Catalan] ’ús diari a l[Catalan] ’hivern.