A l[Catalan] ’hora d[Catalan] ’abrigar-se a l[Catalan] ’hivern és molt freqüent cometre un error comú: posar-se capes i capes de roba que en realitat no abriguen prou. Al final acabem pesant 5kg més i sentint la mateixa sensació de fred. Quin és el secret aleshores per abrigar-se bé a l[Catalan] ’hivern? Utilitzar roba tèrmica és una de les respostes. Gràcies a ella construirem una segona pell sobre la nostra que ens donarà calor i protegirà del fred. A més, la lleugeresa d[Catalan] ’aquestes peces no reduirà la teva mobilitat ni farà sentir-te pes pesat. Coneix més sobre com funciona la roba tèrmica a continuació. Roba interior tèrmica.

COM FUNCIONA?

Hi ha infinitat de tecnologies incorporades a les diferents peces de roba tèrmica segons la marca que triïs. No obstant això, sigui quin sigui el nom amb què cada marca anomeni la seva pròpia tecnologia, els atributs bàsics de funcionament de la roba tèrmica són els següents:

Lleugera. La roba tèrmica per la seva composició principalment de polièster o poliamida destaca per la lleugeresa.

Elàstica i ajustable. Les peces tèrmiques han de ser prou elàstiques per ajustar-se completament a la forma del teu cos, ja que aquest és el seu principal mecanisme de funcionament.

Transpirable. La roba tèrmica ha de transpirar per evacuar la suor i estar sempre seca. Una peça que no transpiri i estigui mullada ens aportarà més fred en comptes de donar-nos calor.

Termoreguladora. Seria l[Catalan] ’objectiu final de tota tecnologia tèrmica: ser capaç d[Catalan] ’atrapar la calor corporal i retenir-ho gràcies a les fibres del teixit. Roba interior tèrmica

TIPUS DE ROBA TÈRMICA

Com parlàvem abans, la roba tèrmica es divideix principalment en peces interiors i peces exteriors. Es poden fer servir per separat o conjuntament segons el fred que faci a l[Catalan] ’exterior. Pel que fa a samarretes tèrmiques a Roba Interior Julia disposem de diferents marques que es caracteritzen per la seva qualitat i durabilitat. La Samarreta interior tèrmica màniga llarga cotó de la marca Princesa és un exemple del bon fer de les nostres marques. Composta per un material càlid, fi i lleuger que és ideal per a una màxima comoditat i no es marca a sota de la roba. Per altra banda tenim la samarreta YSABEL MORA [Catalan] – 70100 samarreta d´home màniga curta, composta 100% de polièster i amb coll de bec. Roba interior tèrmica.

D[Catalan] ’altra banda també disposem de pantalons interiors tèrmics amb què no passar fred a les cames aquest hivern. El Pantaló interior tèrmic de dona 70203 de la marca Ysabel Mora es caracteritza per ser uns pantalons llargs i elàstics, adaptable a tot tipus de pells, també disposa d[Catalan] ’un interior apelfat d[Catalan] ’alta qualitat, amb el qual et sentiràs còmoda i confortable fins i tot en temperatures sota zero. Pel que fa als pantalons tèrmics masculins, disposem del Calçó llarg tèrmic Abanderat, una peça d[Catalan] ’última generació amb fibra Termaltech que genera i reté la calor al seu interior. És un teixit fi i lleuger que aporta calidesa i comoditat i no molesten sota la roba.