El compte enrere perquè arribi l?estació més freda de tot l?any ha començat. Els propers dies rebrem, un any més, el nostre estimat amic, l[Catalan] ’hivern. I això no només significa que per fi traurem les parkes i els abrics. Que arribi l[Catalan] ’hivern també suposa que durant uns mesos ens acompanyessin els sopars de Nadal i els compromisos. Per tant, les peces de la marca Janira ens seran molt útils per passar un hivern confortable i molt còmode. Sense renunciar a la qualitat i elegància. Calces i faixes.

Per això, ara que novament s[Catalan] ’acosta l[Catalan] ’hivern, us portem una recopilació amb algunes de les millors peces de roba interior per a les ocasions més destacades. Què és el que més ens agrada de les faixes i les calcetes de la marca Janira? Dues coses principals: el ris de cotó d[Catalan] ’alta qualitat a la part inferior que és perfecte per a la higiene íntima, i la comoditat de les faixes que es poden utilitzar diàriament. A continuació us destaquem els models més emblemàtics d[Catalan] ’aquesta coneguda marca que podreu trobar a la web de Roba Interior Júlia.

Faixes de Janira

Les faixes de Janira són perfectes per a totes les dones, es fabriquen des de la talla S fins a la XXXL.  Són ideals si ets de les que no suporten que se li enrotlli les calces i les faixes al ventre. Pots trobar faixes 100% invisibles, amb costures extra planes, llises, amb puntes femenines i també faixes especials per a núvia. I també pots triar entre faixes body, faixes altes fins al sostenidor, faixes per reduir la cintura i el ventre, faixes calça, faixes pantalons, etc. Pel que si estàs buscant una faixa Janira a Roba Interior Júlia tens segur la millor opció per a tu.

Les faixes de Janira modelen la figura, redueixen i allisen el cos quan portes peces molt ajustades, i són súper còmodes per portar-les cada dia sota la roba sense que ningú no les noti. Les faixes de Janira són un terme mitjà al món de les faixes, no són extremadament dures i incòmodes, però tampoc són toves que no serveixen per a res. Són el punt exacte i just de la faixa per a diari que necessites.

Els colors estrella en faixes són l[Catalan] ’ivori (especialment recomanat com a faixes de núvia), el nude i el visó perquè no es noti res sota la roba clareta, i les faixes negres per a aquelles que estimen aquest color per sobre de tot.

Calces de Janira

A més de les faixes, Janira també té calcetes precioses amb ris de cotó d[Catalan] ’alta qualitat. Les recomanem enormement per a aquelles dones que tinguin problemes íntims, i també ho fan molts ginecòlegs, són molt curosos i còmodes. Un cop les proves ja mai no voldràs altres calcetes. Les pots trobar amb encaix o llises, tipus calceta, brasileres o fins i tot tangues, de tir alt i mig, i fins i tot la talla XL.

A continuació, us deixem un petit recopilatori de les millors calcetes de la marca Janira que podreu trobar a la nostra web.