Les baixes temperatures ja s[Catalan] ’estan fent notar al nostre país i és molt important estar calentet a casa. Una de les opcions és amb calefactors o mantes tèrmiques, la roba tèrmica la deixem per a l[Catalan] ’exterior o fins i tot per a interiors, com veurem tot seguit. En el cas dels nens hem de posar especial atenció ja que ells de vegades no se n[Catalan] ’adonen i es desbriguen, exposant-se a agafar grips i refredats. A més, en alguns casos, a les escoles, les finestres de les classes estan obertes per ventilar l[Catalan] ’aire a causa del coronavirus o la calefacció no està posada a causa dels alts preus del gas. Per tant, fins i tot en interiors els més petits han d[Catalan] ’estar ben preparats per evitar agafar fred. La roba interior tèrmica per als més petits

Per ajudar-te amb aquesta situació o qualsevol altra que impliqui protegir-se de les baixes temperatures, et proposem que et facis amb la millor roba tèrmica per a nens i nenes que t[Catalan] ’ajudarà a evitar molts refredats aquest hivern. La roba interior tèrmica per als més petits.

ABANDERADO INFANTIL

Abanderado és la marca espanyola líder al mercat quant a disseny, fabricació i distribució de roba interior tèrmica, tant per a home, dona com nen. És per això que avui des de Roba Interior Julia us portem una recopilació de les millors peces tèrmiques infantils d[Catalan] ’aquesta marca. Perquè no hi hagi cap nen que passi fred durant aquest hivern, a l[Catalan] ’escola, a casa oa les activitats extraescolars. Per començar hem de presentar la Samarreta de nen Manga Corta de Abanderat. Confeccionat amb teixit d[Catalan] ’alta qualitat i amb cotó 100% d[Catalan] ’hivern. D[Catalan] ’altra banda, la samarreta màniga llarga per a nens d[Catalan] ’abanderatge és una samarreta tèrmica feta de cotó 100% d[Catalan] ’hivern, amb un teixit de màxima suavitat. És de coll rodó i proporciona una calor extra amb adaptació natural al cos.

YSABEL MORA INFANTIL

La marca Ysabel Mora és una de les marques més reconegudes tant al panorama nacional com a l[Catalan] ’internacional. És per això que també us portem una recopilació amb els millors models tèrmics infantils. En primer lloc tenim la Samarreta interior tèrmica infantil unisex. Una samarreta interior tèrmica de màniga llarga i coll rodó amb l[Catalan] ’interior apelfat i una composició majoritària de polièster. D[Catalan] ’altra banda el Panty tèrmic infantil nena 140D 36841 és un model de leotard de nena amb l[Catalan] ’interior també apelfat, per garantir un confort màxim a l[Catalan] ’usuari. Cal ressaltar que aquest tipus de peces de roba són ideals per a un ús diari i especialment els dies de més fred. D[Catalan] ’altra banda també disposem del model Pantalons Llarg Interior Tèrmic Infantil, uns pantalons llargs unisex d[Catalan] ’una gran qualitat. És un model thermal llarg i elàstic ia més adaptable a qualsevol tipus de cama.