Si en temporades anteriors les protagonistes van ser les mitges espesses i de colors foscos, aquesta temporada es pot dir que és la temporada de les mitges que poden canviar un look i marcar la diferència. Les que han entrat aquesta tardor/hivern per la porta gran han estat les mitges de plumetti, que segur que a moltes les recorden a la seva infància. Però a més de les de plumetti tenim moltes més opcions, com els quadres, encara que hem d[Catalan] ’anar amb compte amb què les combinem, fugint dels estampats o els animal print. Les millors mitges i mitjons 

Les millors mitges i mitjons per a aquest hivern Amb el fred els peus són una de les zones del teu cos que pateixen més. Per això, es fa més important protegir-los amb uns bons mitjons d[Catalan] ’hivern, que també reben el nom de mitjons tèrmics o mitjons de muntanya. En aquest article t[Catalan] ’expliquem algunes de les claus d[Catalan] ’aquesta peça i els usos principals que se[Catalan] ’ls pot donar. Ni les baixes temperatures ni la pluja no t[Catalan] ’impediran practicar el teu esport preferit! Per tot això, avui a Roba Interior Julia, us recomanem una sèrie de mitjons i mitges que us ajudaran a passar un hivern lliure de fred.

Mitges d[Catalan] ’hivern

Les anomenades mitjanes plumeti continuen sent tendència. Són les darreres, que no noves, perquè ja van estar de moda abans però han tornat amb força per crear els teus looks més originals. Sinó coneixes aquest nom les plumeti són aquestes amb topets petits. L[Catalan] ’ideal de les plumeti és portar-les amb vestit i que preferiblement les mitges siguin negres, especialment per a la nit. Per al dia utilitza les color carn o qualsevol altre to, aconseguiràs un toc més elegant en el teu look o simplement canviar el teu estil amb un simple detall.

A Roba Interior Julia disposem de les Mitges efecte brodat plumetis de la marca DIM. Unes mitges Mitges panty amb efecte brodat per a dona de DIM  i són transparents amb plumetis. Forma part de la col·lecció de mitges de fantasia refinades i elegants, amb acabat planxat i punteres reforçades. D[Catalan] ’altra banda tenim les Mitges Fantasia Dim Collant Style unes mitges transparents amb plumetis i que formen part de la col·lecció de mitges de fantasia refinades i elegants.

Mitjons d[Catalan] ’hivern

Una de les característiques que diferencien els mitjons d[Catalan] ’hivern de la resta de mitjons és la seva composició. En concret, una proporció més gran de la llana, el teixit hivernal per excel·lència. Alguns models es componen d‟aquest material en més d‟un 65% o 70%. La resta es completa amb els habituals elastà, poliamida o acrílic, encara que cada model pot variar. A Roba Interior Julia tenim un assortiment de mitjons de llana que t[Catalan] ’ajudaran a passar un hivern lliure de fred.

El mitjó de llana per a home de la marca DIM és un mitjó ideal per a l[Catalan] ’hivern, protegeix del fred i està compost a la part exterior de llana per donar-te calor ia l[Catalan] ’interior de cotó per a un bon contacte amb la pell. A més, té la zona del taló i dels dits dels peus reforçades, està compost per un 83% de llana. D[Catalan] ’altra banda tenim el Mitjó de llana per a dona DIM, és un mitjó ideal per a hivern. Mitjà amb l[Catalan] ’interior de cotó per a un bon tacte i gran comoditat; aporta suavitat i lleugeresa. I també té les puntes i els talons reforçats, perquè res et pugui parar a les teves jornades maratonianes a la feina o al camp.