Category Archives: Roba Interior Femenina

Black Friday a Roba Interior Júlia | Ofertes en Roba interior per a tots

13 nov. 18
Leticia Domken
, , ,
No Comments

Black friday en Roba Interior Júlia

Avui en el Blog de Roba Interior Júlia, us parlarem sobre el conegut i esperat Black Friday. Ja que també apostem per aquest dia, i celebrem el Black friday en Roba Interior.

Primer dir, que a Espanya ens agrada apuntar-nos a tot, i si no tenim suficient amb les nostres tradicions, agafem les tradicions d’altres llocs, ja que ens agrada celebrar-ho tot… Així que…

Què és el Black Friday?

El Black Friday (Divendres negre), és originari d’Estats Units, on aquest dia, és el dia després del dia d’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous del mes de novembre.

Així que podem dir, que queda innaugurada la temporada de compres nadalenques d’EUA.

Perquè aquest nom?

Hi ha diferents hipòtesis del perquè d’aquest nom, com:

· que les empreses canvien de nombres vermells a nombres negres gràcies a les grans vendes

· que en el 19 de Novembre de 1975 el New York Times ho va anomenar així pel caos i el desordre dels compradors

Qui ho va introduir a Espanya?

Doncs com no podia ser menys, la companyia Apple va importar aquesta tradició a Espanya en 2010, que amb el temps s’ha anat fent una tradició també per a nosaltres; competint cada vegada més els diferents comerços per oferir els millors descomptes i aconseguir les majors vendes en aquest divendres tan especial.

Al principi va entrar de manera subtil, sense fer molt soroll… en 2014 van començar a entrar en el joc companyies com El Corte Inglés, Mango, Inditex… Però va ser en 2015 quan ja es van sumar molts comerços, des de grans cadenes, a botigues petites incloent el comerç online.

Com a dada acreditativa, direm que en el mes de novembre del 2016 es van registrar 1,86 milions de cerques en Google relacionades amb el Black Friday a Espanya, amb un augment de les cerques del 21% de mitjana en els últims quatre exercicis ( segons Black-Friday.sale )

Es podria dir que el Black Friday va néixer per incentivar el consum en època de crisi, però que ara és un emblema de la campanya de Nadal.

Què podem trobar en el Black Friday?

Doncs igual que hi ha varietat en comerços, hi ha varietat en ofertes i maneres d’oferir-les.

· Rebaixes Generalitzades ( un tant % en tots els productes, o en part d’ells)

· Rebaixes puntuals ( ofertes diferents en diferents productes)

· Gangues limitades ( ofertes que nomès són per a x nombre de productes)

· Gangues express ( ofertes que nomès es mostren per a certa hora, o hores que serveixen de ganxo)

· Ofertes que s’avancen ( hi ha empreses que comencen el seu Black Friday un dia o dies abans per anteposar-s’hi)

· Ofertes que es mantenen ( hi ha empreses que allarguen les ofertes per al cap de setmana)

Podem dir que es pot trobar qualsevol tipus de producte que vulguis amb descompte, ja que hi ha rebaixes en: Roba, roba interior, electrònica, mobles, restaurants, aerolínies, llibres, joguines, menjar…

En el Black Friday de 2016, el descompte mitjà dels productes va ser del 30,04%.

Hi ha alguna empresa que no se suma perquè…

Podem dir, que vist des de fora, és molt bonic; ja que les empreses guanyen en vendes, els consumidors compren molts productes etc… Però, vist fredament, es podria dir que les empreses venen molt, però a baixos preus; i aquestes vendes són vendes perdudes per al Nadal, i amb això diners perduts.

A part amb les aglomeracions, cues i desordres, també pot afectar al nom de la marca, embrutant així el seu prestigi.

Què és el CiberMonday?

El CiberMonday (ciberdilluns), se celebra el dilluns següent del dia d’Acció d Gràcies d’EUA; just després del Black Friday.

Aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet; convertint-se en un dels dies de compres en línia més grans de l’any.

Així que, és un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços en les seves tendes físiques abans.

Cada vegada més el Black Friday i el CiberMonday estan més units; per a algunes empreses, no se sap quan comença i acaba un o un altre.

Black Friday en Roba Interior Júlia?

Doncs clar que sí, com cada any, a Roba Interior Júlia us oferirem descomptes en roba interior; ja que apostem pels nostres clients; i trobareu ofertes en roba interior tant per home, per dona com per a nens.

Podreu trobar ofertes de Black Friday en Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitjanes…

Aprofiteu les ofertes aquest 23 i 24 de Novembre a la nostra botiga! No us ho perdeu!!

 

Es bo utilitzar mitjons a l’estiu? La moda dels mitjons!

07 ag. 18
Leticia Domken
, , , , ,
No Comments

Mitjons a l’estiu?

Es bo utilitzar mitjons a l’estiu?

Els mitjons amb sandàlies, ja es portaven des de l’època dels romans, i en la nostra època, era més típic de la gent gran o turistes; però últimament els dissenyadors, ho estan posant com a tendència, per incloure-ho en la moda.

En anys anteriors ja hi ha hagut alguns intents, però no han funcionat … tot i que sembla que cada vegada és més tendència gràcies a les xarxes socials.

Són uns quants els famosos que ja han posat amb els seus mitjons a l’estiu; encara que Nova York ja no va poder resistir-se al veure aquesta tendència a la passarel·la de Valentino, en la seva col·lecció Resort 2018, així que ja va quedar confirmada com a tendència.

mitjons a l'estiu

Kendall Jenner, lluint sandàlies amb mitjons a la catifa vermella del Festival de Cannes. Cordon press

Ja podem trobar infinitat d’estilismes de mitjons amb sandàlies, i per això podem dir que les marques que es dediquen a la venda de mitjons, estan fent un gran treball per poder fer àmplies col·leccions amb varietats d’estils i dibuixos de mitjons.

Encara que l’estiu destaqui per ser l’època més calorosa, i sembla que sigui una ironia que els mitjons siguin la tendència, és així! Els mitjons també ens agraden a l’estiu!

A l’escola, ja era tendència usar mitjons amb els mocassins i la faldilla o pantaló, i en les èpoques de més calor era bastant molest, però ara aquesta tendència ha millorat, ja que canviem el mocassins per sabates estiuenques; i els mitjons són més finets i fresquets.

Cada vegada s’està convertint en una tendència bàsica d’ús diari, ja que els nois també s’estan apuntant, ja que és una forma ràpida i còmoda d’innovar i complementar els looks masculins.

¿I quins son els millors mitjons a l’estiu?

MITJONS DE MITJA
Els mitjons de mitja són els mitjons més fins que pots trobar. Si no vols notar que portes mitjons, però necessites protegir els teus peus, aquests mitjons són els que necessites. Es poden trobar des de molt finEts a una mica més gruixuts. Igual que les mitges, el seu gruix es mesura per deniers, i com menys deniers més fins són.

MITJONS DE COTÓ
Els mitjons de cotó són mitjons còmodes, que transpiren i mantenen els peus frescos i lliures de suor; les seves propietats absorbents fan que la humitat s’evapori més ràpid.

PICKIS
Els pickis son mitjons tan curts, que no es veuen; són mitjons per portar amb sabates o sandàlies que són invisibles per a la resta. Eviten l’efecte de peus suats sense mitjons i protegeixen els teus peus de les teves sabates.

MITJONS CURTS
Els mitjons curts son ideals per utilitzar amb bambes, dels quals els més utilitzats son els blancs.

MITJONS ALTS
Els mitjons alts són bastant usats en els nous looks més casuals. És important triar bé segons la teva silueta, els mitjons just per sota del genoll són els aliats a les dones baixetes, per semblar una mica més altes; i a les dones amb cuixes amples, ja que en ser d’una altra manera podries escurçar òpticament la teva figura.

MITJONS DE FANTASIA
Els mitjons de fantasia abunden molt en aquesta època, ja que estan a la vista i com més originals millor. Podem trobar la reixeta de sempre, transparències, plumetis, ratlles, paraules … Fes-te un look divertit i original amb aquests mitjons!

mitjons a l'estiu

Pickis

mitjons a l'estiu

Curts

mitjons a l'estiu

Alts

 

 

 

 

 

 

 

mitjons a l'estiu

Mitja

mitjons a l'estiu

Fantasia

mitjons a l'estiu

Cotó

 

 

 

 

 

 

 

A Roba Interior Júlia tenim un ampli ventall de mitjons, per triïs els que millor s’adaptin a tu o al teu look!

 

Quin Sostenidor esportiu és l’ideal per a tu?

14 febr. 18
Leticia Domken
,
No Comments

Sostenidors esportius

Fer esport és un hàbit que molta gent té, i cada vegada més gent se suma per estar en un pla de vida saludable. A part de per salut, també ho fem per veure’ns bé, i moltes vegades ens ajuda també la nostra vestimenta.

Així que pensem en la nostra equipació, la nostra companya d’exercici, i no podem nomès pensar en leggings que afavpreixen, bambes còmodes i samarretes xules; sinó que és molt important usar un sostenidor esportiu, i que aquest sigui adequat per a nosaltres.

Sovint no ho pensem i usem un sostenidor comú, però això és un error, ja que els sostenidors de diari no proporcionen la subjecció suficient, i poden crear lesions en el pit, a part de ser més incòmodes i menys higiènics. Els sostenidors esportius protegeixen la mama i eviten l’impacte, i és important usar un d’adequat a tu i a les teves necessitats.

I com triar el sostenidor esportiu adequat per a tu?

És important triar un sostenidor adequat per a la nostra activitat esportiva, i triar el model que millor convingui en funció d’ella. i per això primer has de determinar quin nivell d’impacte té l’esport que practiques:

· Esport de baix impacte: ioga, pilates… Pots usar qualsevol tipus de sostenidor, mentre sigui còmode, elàstic i amb un mínim de subjecció.

· Esport d’impacte mitjà: Caminar, patinar, anar amb bici… És important que el sostenidor transpiri i les copes estiguin ajustades al pit.

· Esport d’alt impacte: Córrer, spinning, aerobic… Sostenidor amb molt bona subjecció, amb esquena creuada i costures reforçades.

Una vegada determinat el nivell d’impacte has de centrar-te en el tipus de subjecció, i pot ser per compressió i per recolliment.

· Compressió: Subjecta les mames contra la caixa toràcica limitant així el seu moviment.

· Recolliment: Recull i embolica cada mama per separat.

I l’ideal seria un sostenidor que tingués les dues coses, però si hem de triar, el de compressió és millor per a pits més petits, i el de recolliment per a pits més voluptuós.

 

Que més podem tenir en compte per triar el sostenidor esportiu?

Altres elements que també hem de tenir en compte són:

· Tirants: Com més pit, el tirant ha de ser més ample per repartir millor el pes i donar més comoditat.

· Elàstic inferior: Ha de ser ajustat però no ha d’estrènyer; i com més ample sigui major subjecció ens proporcionarà.

· Tancament: Pot tenir tancament de claudàtors, o de cremallera, que si té aquesta en la part davantera t’ajudarà a posar-te’l més fàcilment.

· Teixit: És important que no tingui costures, o les tingui planes, per evitar ferides o incomoditats. Una altra cosa important, és que sigui transpirable, i ajudi a expulsar a l’exterior la calor i suor.

· Copa: Hem d’evitar els aros perquè així no ens puguin fer mal amb la fricció.

I finalment, i no per això el menys important, sempre hem de portar una talla de sostenidor esportiu adequada; i com ho hem de fer?

 1. T’has de mesurar el contorn per sota del pit, de manera ajustada però no gaire tirant.
 2. Li sumes 12 al resultat anterior.
 3. I com a resultat final, ho arrodonim al següent nombre enter, per no tenir decimals. ( Si mesures 79,6 de contorn, li sumes 12 que resulta 91,6; i aquest l’arrodoneixes a 92.
 4. Ara mesurarem la part més voluptuosa del pit, arrodonint-ho al nombre enter proper.
 5. I finalmente has de restar la primera xifra a la segona, i la diferència indicarà quina copa és la que necessites:
  • Si la diferència es de 1: copa A
  • La diferència es de 2: copa B
  • Si surt 3 de diferència: copa C
  • Diferència de 4: copa D
  • I si la diferència es de 5: copa E

Com sabem si hem encertat?

Si durant l’entrenament notes que el pit queda ferm i subjecte, hauràs encertat; sempre que no estigui xopat de suor.

No serà un bona opció si el sostenidor que has triat te de sensació d’oprimir, sent molest per a tu; ni tampoc si asseguis que no et subjecta molt i el teu pit es mou molt durant el teu entrenament.

Aquí us deixem les nostres recomanacions!

Esport d’alt impacte                    Esport d’impacte mitjà               Esport de baix impacte

Sostenidor esportiu III

Sostenidor per córrer Shock Absorber

Sostenidor esportiu II

Sostenidor amb foam extraïble Gisela

Sostenidor esportiu III

Sostenidor reversible de Gisela

Com escollir la Roba esportiva per dona?

17 gen. 18
Leticia Domken
, , ,
No Comments

Hem passat ja les festes, amb les grans cmoilones pertanyents… i ara què toca? Doncs tornar a cuidar-nos i donar al nostre cos una mica de moviment, per poder ja anar modelant-l’ho, perquè en uns mesos ja torna a estar aquí l’estiu! Començar a fer esport no suposa un gran esforç ni una despesa excessiva si t’organitzes bé. Només has de posar-li una mica de ganes, motivació i, sobretot, comptar amb roba esportiva per dona adequada; una roba molt còmoda amb la qual un se senti a gust mentre realitza exercici.

Roba deportiva per dona Gisela

I com triar la roba esportiva per dona adequada?

Hi ha diferents tipus d’exercicis per estar en forma, i per això, s’ha de triar la roba adequada per realitzar cada activitat, ja que no és el mateix anar amb bicicleta que fer ioga…

Abans de comprar-te la roba, has de saber perquè tipus d’exercici és. I els aspectes que més s’han de tenir en compte són:

· La Funcionalitat: Has de notar que la peça compleixi be la seva funció, com és la subjecció, o la transpirabilitat etc; ja que ha d’aconseguir el propòsit que tu tens per a aquesta peça de roba.

· La Comoditat: És molt important que et sentis còmoda amb la roba esportiva; ja que vas a usar-la un període de temps, que si no et sents a gust, farà que sigui un malson per a tu i no vulguis tornar a fer-ho.

· La Durabilitat: La roba esportiva no pot trencar-se ràpidament ni fer-se mal bé, ja que el que farà és impedir-te que segueixis amb els teus entrenaments; així que has de triar roba esportiva per dona de qualitat que sigui fiable i et duri.

Altres aspectes a tenir en compte:

La mesura

Com hem dit anteriorment, cada esport requereix d’un tipus de peça amb característiques específiques.

Així que una vegada saps quin esport vas a fer, has de triar be què usar; com per exemple per fer bicicleta no triïs uns pantalons folgats ja que no t’ajudarien gens a pedalejar; o en ioga no usis pantalons poc flexibles ja que et limitarien els moviments… Has d’usar roba esportiva que s’adapti a la contextura del cos i generalment flexible.

Cada vegada els fabricants opten per pantalons que comprimeixen, i teixits lleugers que t’ajuden a millorar el rendiment.

L’aparença

L’aparença és important també per a la motivació de les persones; ja que sentir-se maca per dins com per fora és beneficiable per fer els teus exercicis. Comprar-se un bonic model és una molt bona opció, sempre que compleixi les seves funcions i et sentis còmoda.

Per això hi ha tecnologia correctora de figura a la roba esportiva per dona i home, i teixits d’alta compressió en roba que té integrada la funcionalitat de la forma.

Les fibres

Depenent de la intensitat i del lloc on fas esport, pots triar un tipus o un altre de fibres… Ja que l’important és mantenir el cos el més sec possible i amb ventilació, evitant així el sobrecalentament.

El Cotó era el més desitjat entre esportistes; però a mesura que ha anat millorant la tecnologia, han aparegut noves fibres molt millors. El cotó no deixa respirar al cos, i amb la suor es fa més pesat i molest.

Així que ara és millor evitar el cotó en activitats de gran intensitat, encara que sí que pot usar-se en activitats de poca intensitat. Per a activitats de gran intensitat hem d’usar roba esportiva sintètica que repel·leix la suor, et mantingui sec i expulsi la humitat, com fa el naylon i el polièster.

El color?

El color no és molt important a l’hora de triar roba esportiu, encara que sempre és millor utilitzar un color que t’agradi; encara que si és important si fas activitats a l’aire lliure o a la nit, recomanats així els colors clars o reflectors.

A Roba Interior Júlia sempre apostem per la moda, la qualitat i comoditat, i per això us presentem la nova col·lecció de roba esportiva de Gisela per a dona, on podràs trobar sostenidors esportius, leggings esportius i fins a una dessuadora esportiva per tapar-te quan ho necessitis:

Descobreix la nostra roba esportiva per dona de Gisela:

Roba deportiva per dona: Sostenidor amb sostenidor interior

Sostenidor amb sostenidor interior

Roba deportiva per dona: Sostenidor amb foam extraïble

Top amb foam extraïble

Roba esportiva per dona: Sostenidor reversible

Sostenidor reversible

Roba esportiva per dona: Legging efecte shape ¾

Legging efecte shaping ¾

Roba esportiva per dona: Dessuadora esportiva

Dessuadora esportiva

Roba esportiva per dona: Legging efecte shaping

Legging efecte shaping

Llenceria a la vista: Sedueix sutilment

03 gen. 18
Leticia Domken
No Comments

Llenceria a la vista! Uooo! Una tendència que no deixaràs escapar!

Estem acostumats a usar la roba interior com això, roba interior, que no es veu, que portem per necessitat sota la nostra roba… Però això s’ha acabat! La llenceria es rebel·la, es a dir, vol més protagonisme… i això ja ho ha aconseguit! Portar llenceria a la vista és ja una tendència per a les més atrevides!

La llenceria ha arribat a un acord amb els nostres outfits, demanant una mica més de protagonisme; així que samarretes i vestits, fusionen els seus looks amb la llenceria, deixant-la veure de manera subtil però inequívoca; apostant per noves formes i talls.

Anem a veure alguns looks de celebrities que ja han apostat per la llenceria a la vista:

Llenceria a la vista 1

Miranda Kerr

Aconsegueix un look elegant i correcte alhora que molt cool, mostrant les tires fines del seu sostenidor d’una manera subtil sota una samarreta blanca i senzilla.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 2

Gigi Hadid
Mostra el tall hide& seek del seu sostenidor gràcies a l’escot en V de la seva camisola.

 

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 3

Gigi Hadid

Deixa la llenceria a la vista a l’estil francès; mostrant la part central del sostenidor gràcies al botó descordat com si per accident fos.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 4

Bella Hadid 

Obre l’escot deixant caure les espatlles de la jaqueta com si d’una manera casual es tractés; apostant per la roba esportiva i un sostenidor discret.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 5

Zoe Kravitz

Arrisca deixant veure la llenceria a través de la transparència de la brusa, de manera equilibrada gràcies a l’ús d’una part inferior llarga i el color negre.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 6

Kendall Jenner
Arrisca substituint el top pel sostenidor d’encaix, mostrant un look molt atrevit alhora que molt sexy.

 

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 7

 

Kendall Jenner

Mostra la seva roba interior, però ho fa amb molta elegància, gràcies a l’ús de transparències en la seva versió més reduïda i asèptica.

 

 

 

 

 

 

Després de veure aquests exemples… perquè no atrevir-se també a mostrar la nostra llenceria, i seguir aquesta tendència que està arrasant entre les celebrities?

Roba Interior Júlia apostem per la moda, i creiem que aquesta tendència tindrà molt èxit; i per això us podem ajudar amb la nostra llenceria i roba interior que podràs trobar en les nostres botigues, i a la nostra pàgina web www.ropainteriorjulia.es

Contingut extret de Vogue

Faixes reductores per dona: Les nostres aliades per aquestes festes!

21 des. 17
Leticia Domken
No Comments

 Faixes reductores per dona

 

FAIXES REDUCTORES PER DONA

Sempre fem esforços per tenir un millor cos, però hi ha aquesta zona, que no vol acabar de modelar-se al nostre gust. I llavors què? No podem fer gens que desaparegui? Doncs sí! Ens poden ajudar. I qui? Doncs… les nostres millors aliades, les faixes reductores per dona!

Les faixes modelen la nostra figura visualment de forma inmediata, o de forma permanent si la uses contínuament; ajudant així a reduir certes zones molestes del cos

Alguns dels beneficis de les faixes reductores per dona són:

· Lluïm més primes amb una silueta estilitzada, reafirmant el cos de manera natural
· Són còmodes, discretes i fàcils d’usar. Ningú notarà que la portes posada.
· Fomenten la compressió i la transpiració.
· Ens mantenen una bona postura tant caminant com asseguda.

Però clar, no totes tenim el mateix cos, ni la mateixa zona rebel, així que per això hi ha diferents tipus de faixes per cobrir totes les necessitats.

Les faixes reductores per dona les podem classificar de dues maneres, encara que primer diferenciar entre les faixes d’efecte immediat o les faixes que a part de fer un efecte immediat, produeix un efecte de calor que ajuda a perdre pes mentre s’usa, eliminant l’excés de líquids i toxines, i després comença ja a cremar greix.

Les faixes Esbelt són ideals per al gimnàs, per cremar greixos en zones localitzades. Aquestes faixes et donen una bona postura en els moviments i exercicis; i mantenen el cos sec ja que transpiren gràcies al seu folro de cotó triple-effect.

Tipos de faixes reductores per dona

     – Depenent de la funcionalitat:

Faixa moldejadora

· Controlen, modelen i estilitzen la figura dia a dia.

· Actuen sobretot el cos recollint l’excés de greix de diferents zones i resituant-la perquè el cos quedi més esvelt i estilitzat.

· Modifiquen diverses zones del cos.

· Material elàstic que s’ajusta perfectament al cos sense fer ni una arruga.

· Faixes còmodes que donen excel·lents resultats.

· Ajuden a millorar la nostra postura ja que ens obliga a estar sempre dretes.

Faixa reductora

· Tenen un major control podent provocar un efecte reductor fins a de dues talles.

· Alguns materials dels quals estan fetes són: làtex, neolátex, elastà cotó, microfibra, powernet…

· Poden afegir-los materials que provoquin un efecte tèrmic per ajudar a eliminar les toxines i grasses, acompanyats d’un folro intern per a la transpiració.

Faixa postpart

· Ajuden a recuperar la figura que es poden anar regulant per anar ajustant-la al canvi conforme es va recuperant la figura.

· Ajuden al fet que la panxa torni a la seva forma natural amb més rapidesa, comptant amb els músculs, els òrgans interns i la pell.

· Corregeix la postura i dóna estabilitat a l’esquena, ajudant a tenir més mobilitat.

Faja terapéutica

· Ajuden a corregir la postura.

· Ideals per a dones amb males postures, que tenen excés de pit, o pels post-operatorios.

· Les més comunes són les que donen suport a l’esquena, i inclouen algunes varetes internes per a una millor postura o estilització.

· Les faixes lumbars disminueixen la capacitat dels músculs per suportar el pes del cos aconseguint que aquests no facin gairebé esforç; alleujant així el dolor.

     – Depenent de la forma:

faixes reductores per dona: Faixa tanga

Faixa calceta

· Complement de roba interior essencial per al nostre ús diari.

· Aparença d’unes calcetes normals

· Ens ajuden a sentir-nos segures cada dia amb la roba que ens posem

· Facilitat d’ús

· Poden controlar la zona de l’abdomen i glutis, retallant l’estómac per diferents mesures

Faixes reductores per dona: Faixa pantaló

Faixa pantaló

· Donen forma a les cuixes i ajuden a eliminar la cel·lulitis

· Modelen les cuixes, malucs i natges

· Depenent del model poden ajudar-te també a disminuir la panxa

· Peces molt dissimulades sota la roba

· Pots trobar de diferents mesures, depenent de la teva necessitat

Faixes reductores per dona: Faixa body

Faixa body

· Cobreixen tota l’àrea del tors, cintura fins als pits, incloent-los o excloent-los.

· Faixes senceres que esculpeixen el teu cos i ressalten una figura esvelta, sexy i molt femenina.

· Ajuden a definir la teva figura proporcionant una corba atractiva per al tors.

· Utilitza-les per aprimar la cintura, suavitzar l’abdomen, realçar els pits i estilitzar la teva figura.

· Especials per a les dones que tinguin el greix localitzat en panxa i cintura, ja que aprimen la cintura i els malucs alhora que pugen el pit.

 

A Roba Interior Júlia tenim bones marques que dissenyen faixes reductores per dona de molt bona qualitat, com:

Esbelt: Marca de roba moldejadora líder al món que està revolucionant el mercat de la llenceria funcional, amb una línia atractiva, sensual i atrevida

Anaisssa: Important marca espanyola que aposta per la innovació tecnològica al món de la moda i s’adapta al sector “smart tèxtil” incorporant tecnologia cosmètic-tèxtil en les seves peces.

Playtex: Marca de roba interior famosa per la seva comoditat i la seva forma de realçar la figura de la dona. Ajuda a les dones en totes les facetes de la seva vida. Elegants, segures de si mateixes i a gust amb el seu cos en totes circumstàncies.

 

Com triem la nostra faixa ideal?
– S’ha de triar bé la talla; una talla adequada al nostre cos, sense que apreti, ni que ens vagi gran.
– Ha d’adaptar-se bé al nostre cos, sense cap incomoditat.
– És important el material; principalment que no pugui fer-nos cap reacció al·lèrgica; i després, depenent si volem que solament ens modeli , ens faci suar, o sigui per un ús terapèutic.
– Triar bé una faixa que satisfaci les nostres necessitats: aixecar glutis, amagar panxa, modelar cintura…