Per què els sostenidors Reductors són els preferits per a moltes dones?

Els sostenidors reductors no només són per a dones amb el pit gran. Aquests sostenidors tenen la base de l[Catalan] ’anella més ampla. Això fa que el pit s[Catalan] ’estén més cap a l[Catalan] ’aixella i sembla tenir menys volum. Però també són sostenidors ideals per a noies que volen cuidar el seu pit i veure afavorides, ja que realça i col·loca el pit en la seva posició natural. En aquest cas podem dir que reduir i realçar són el mateix.

En resum, els sostenidors reductors ens donen dos avantatges: comoditat i col·locació. Tenir un pit bonic no depèn de la mida, sinó de com està col·locat i subjectat.

El sostenidor reductor és perfecte per mantenir ben l[Catalan] ’esquena i el pit:

Gran comoditat: sostenidor que queda perfectament col·locat i subjecte. No molesten els cèrcols ni els tirants. Com redueix el moviment podràs moure[Catalan] ’t sense molèsties. També ajuda a tenir una bona posició de l[Catalan] ’esquena.

Màxima subjecció: són sostenidors preparats per subjectar copes grans. Minimitzen el moviment del dia a dia. Totes les marques tenen en els seus models reductors.

 

A Roba Interior Júlia et presentem alguns models:

Reductors de Selene:

Selene una àmplia selecció de sostenidors, també amb reductors. Podem trobar reductors amb aro i sense aro.

 

LOREA: Sostenidor amb cèrcols. Gran capacitat i subjecció. Reductor.

 

RENATA: Sostenidor amb aro reductor. Fabricat en teixit simplex i insercions en tul.

 

MARIA: Sostenidor amb aro reductor. Fabricat en teixit simplex amb fi gravat.

 

ELVIRA: Sostenidor sense aro. Gran capacitat i subjecció. Reductor. Fabricat en microfibra de dues capes preformada. També indicat per fer esport.

 

 

LILLY: Sostenidor reductor amb aro. Fabricat en simplex preformat.

 

 

Reductors DIM:

 

Els sostenidors reductors de DIM, redueixen el volum del teu pit gràcies a les bandes de malla i les copes modelables.

 

D3792: Sostenidor reductor amb aro. Obtindràs màxima subjecció, comoditat i efecte reductor. Redueix la talla gràcies al material sobre els costats de les copes que reparteixen el volum dels pits.

 

Reductors Gisela:

 

Els sostenidors reductors es poden diferenciar entre sostenidors reductors de pit i sostenidors reductors d[Catalan] ’esquena. Un dels models reductors més utilitzats són els d[Catalan] ’esquena. Els sostenidors reductors d[Catalan] ’esquena de Gisela estan dissenyats per aportar comoditat. Ho aconsegueixen a través de les espaldillas de doble capa, i de diferents altures que asseguren una bona subjecció.

 

1/0119: Sostenidor capacitat reductor d[Catalan] ’esquena amb aro i foam. Sostenidor reductor d[Catalan] ’esquena. Espaldillas encoixinades que redueixen el volum d[Catalan] ’esquena.

 

 

1/0362: Sostenidor capacitat reductor d[Catalan] ’esquena amb aro i farcit lleuger. Minimitza les irregularitats de l[Catalan] ’esquena i aixella.

 

 

Consulta la nostra web, on trobaràs tota la informació, d[Catalan] ’aquests productes i molts més.