Des de fa ja diversos dies (fins i tot setmanes) els termòmetres estan registrant altes temperatures i el sol brilla cada vegada amb més força. I amb raó! Som al solstici d[Catalan] ’estiu a l[Catalan] ’hemisferi nord, el que significa que l[Catalan] ’estació més càlida de l[Catalan] ’any està a puntet d[Catalan] ’arribar. Aquest estiu aprofita el bon temps per estrenar nous sostenidors. La marca Selene és una de les marques més reconegudes en roba interior, especialment en sostenidors.

Aprofitant això, avui vinc a donar-vos un seguit de consells sobre sostenidors per a l[Catalan] ’estiu perquè tingueu a punt la vostra wishlist, Anem a això !.

Com triar un sostenidor?

El tall d[Catalan] ’una peça exterior determina el tipus de roba interior més convenient, o dit d[Catalan] ’una altra manera, d[Catalan] ’acord a la forma de l[Catalan] ’escot (o esquena) d[Catalan] ’un top o vestit escollirem els sostenidors que millor s[Catalan] ’adapti.

Els sostenidors Selene

Pel que fa als sostenidors de Cotó tenim els sostenidors Alessandra, sostenidor amb cèrcols de cotó 100% orgànic. La copa està dissenyada en tres peces per a proporcionar una major subjecció alhora que realça el pit. D[Catalan] ’altra banda tenim els sostenidors Antonela, sostenidor amb cèrcols i copa de farciment amb encaix i tul.

Els sostenidors reductors són molt importants en el catàleg de sostenidors de Selene, per això us volem ensenyar els sostenidors Elvira, sostenidor sense cèrcols, fabricat en microfibra de dues capes preformada. Gran capacitat i subjecció. reductor. Fi detall en tirant i centre. Canviïn indicat per practicar esport. Un altre dels sostenidors insígnia de la marca és el Lilly, un sostenidor reductor amb cèrcols fabricat en simplex preformat per a més subjecció. Sostenidors per a aquest estiu

Desde Roba Interior Julia esperem que passeu un bon estiu amb unes peces de roba interior ajustades a les vostres necessitats.