Encara que solem prestar més atenció la roba de carrer, una peça que sempre està present cada temporada en els canvis d[Catalan] ’armari és el pijama. Si a l[Catalan] ’hivern preferim fer-nos amb teixits tèrmics que guardin la calor, a la primavera i estiu fem tot el contrari. Buscar gèneres, com el lli o el cotó, que resulten més lleugers i vaporosos per agafar el son. Els millors pijames per a aquest estiu

Prepara el teu maleta per les vacances d[Catalan] ’estiu i no t[Catalan] ’oblidis d[Catalan] ’un element fonamental: un pijama còmode i lleuger per bregar amb les nits més caloroses. A continuació, et presentem diversos pijames curts per a home ideals per passar les nits d[Catalan] ’estiu còmodament i sense passar massa calor.

En aquest article trobaràs pijames de dues peces, conjunts sencers, parts baixes i samarretes que podràs combinar perfectament amb altres peces. La majoria d[Catalan] ’elles estan fetes de cotó, pel que no s[Catalan] ’irritaran la teva pell. Fes un cop d[Catalan] ’ull i fes-te amb el pijama que més t[Catalan] ’agradi.

Pijames curts d[Catalan] ’home

Per començar aquesta selecció de pijames us portem una de les marques més reconegudes de l[Catalan] ’panorama europeu, ZD. ZD és sinònim de qualitat i durabilitat, pijames amb els que et sentiràs còmode i fresc. El Pijama Curt en Blau per a home està confeccionat de forma artesanal amb Fil d[Catalan] ’Escòcia amb un teixit que posseeix una extraordinària finor, una lluentor sedosa i un tacte fresc. És elegant i confortable. Un altre exemple és el Pijama Curt Mil Ratlles, un pijama confeccionat de forma artesanal amb Fil d[Catalan] ’Escòcia, amb un teixit fresc que posseeix una extraordinària finor, una lluentor sedosa i un tacte fresc, un pijama elegant i confortable.

 

Pijames curts de dona

El Pijama Tirants amb Punta i detalls d[Catalan] ’encaix i escot amb pantalons curts estampat ajustable en cintura amb goma i llaç. Un pijama de gran qualitat i confort amb el que et vas a sentir còmoda i vas a passar un estiu lliure de calor. Un altre dels clàssics en Roba Interior Julia és el Pijama camiser Estampat de Gisela, un pijama tipus setí amb estampat d[Catalan] ’elefants amb el que passaràs un estiu amb total comoditat i confort. Els millors pijames per aquest estiu