Les millors prendes de bany per aquest estiu a Roba Interior Julia. Va arribant la calor, la primavera ja està assentada en les nostres vides, el vespre arriba més tard i les ganes d[Catalan] ’estiu van en augment cada dia, oi? Com això passa, hi ha alguna cosa que no podem evitar: pensar en les vacances, els outfits estiuencs i els banyadors i biquinis que anem a lluir aquesta temporada. Per això, avui venim a parlar de les tendències que mai fallan.Els estampats florals i geomètrics, unes apostes que, sens dubte, segueixen sent protagonistes també l[Catalan] ’any 2021.

Des de Roba Interior Júlia hem començat ja el compte enrere per ensenyar-vos els nostres dissenys d[Catalan] ’aquest any. Sens dubte, segueixen sent fidels a la nostra filosofia de marca pel que fa a actualitat, qualitat i sofisticació. A més, no tenim cap dubte que els dissenys que estem a punt de presentar us sorprendran i enamoraran més que mai. Mentre fa poc us parlàvem dels colors que aquest any no poden faltar en els nostres vestits de bany, avui ens centrarem en dos dels estampats més trendy dels últims temps. Ara bé, ¿amb quin d[Catalan] ’ells et quedes tu ?.

Els estampats d[Catalan] ’aquest temporada

A Roba Interior Júlia, avui us portem un recopilatori dels millors sostenidors estampats d[Catalan] ’aquesta temporada. Centrant-nos en les noves incorporacions al nostre catàleg de la mà de la marca Ysabel Mora, una de les firmes insígnia de la moda de bany espanyola. El bikini bandeau push-up de Ysabel Mora és un exemple de la bona feina de la marca, compost per lycra de primera qualitat i cotó. Acompanyat d[Catalan] ’una braga brasilera alta, reductora i alta. Un altre exemple és el biquini Ysabel Mora copa C estampat compost per una lycra de primera qualitat. Una originalitat i varietat amb la qual és difícil de competir.

Els banyadors masculins

Les millors prendes de bany per aquest estiu a Roba Interior Julia. Pel que fa a banyadors d[Catalan] ’home, hi ha molta tela que tallar. Quant pugen les temperatures, el nombre de capes de roba es redueix, les peces s[Catalan] ’encongeixen per suportar la calor i arriba la distensió, tant en les formes com en l[Catalan] ’armari. En el cas del bany masculí A Roba Interior Julia disposem d[Catalan] ’un ampli assortiment de models amb els quals triomfar a les platges aquest estiu. El banyador Crosshatch Warnage per a home és un exemple, un banyador amb cintura elàstica amb cordó ajustable. Un altre exemple seria el banyador Crosshatch Flofast un banyador amb butxaques laterals i butxaca del darrere de velcro. A més dels models esmentats trobareu més informació a la nostra web de Roba Interior Julia.