[Catalan] Blog Detail

La renovació estiuenca dels teus sostenidors i bodies

21 [Catalan] Jul 21
Irene Barneda
No Comments

Troba el sostenidor i Bodie perfecte per a tu

Arriba l’estiu i amb ell els vestits sense part de darrere i amb els quals va a ser de vital importància que usem un sostenidor sense tires, per arribar de manera més còmoda i elegant a l’esdeveniment en qüestió. En Roba Interior Julia et portem un recopilatori dels millors sostenidor sense tirnates i els bodies que més van a triomfar durant aquest estiu. La renovació estiuenca dels teus sostenidors i bodies. Depenent de la talla de pit que tinguis, hauran sostenidors que et senten millor, i d’altres que no tant. Així que … Comencem!

Quin seria el teu Sostenidor Sense Tirants Perfecte? Moltes de nosaltres tenim una talla de pit molt petita i en ocasions ens agradaria lluir un escot bonic amb samarretes, vestits, bruses … que porten un escot una mica més pronunciat del normal, La renovació estiuenca dels teus sostenidors i bodies. En el cas que tinguis una talla de sostenidor petita hauràs de fer servir un sostenidor amb farciment Push Up.  Et donarà una forma de pit preciosa i et formarà un escot molt sexy. Tenint una talla de pit més estàndard, una clàssica, 90, 95 copa B, pots optar o bé per realçar el teu pit o bé realçar el pit que tens aconseguint una forma bonica i un preciós escot. Moltes de les dones que tenim molt pit creiem que no hi ha Sostenidors Sense Tirants adequats per a nosaltres.

Los mejores bodies de Ropa Interior Julia

A Roba Interior Júlia tenim un ampli ventall de bodies disponibles de les millors marques del moment com Selene o Playtex. Per començar us portem el Body Mariluz de Selene, un Body amb cèrcol per a més subjecció. Body amb acció control a la zona mitjana que ajuda a estilitzar el ventre i l’abdomen. A més també tenim altres com el Body Ideal Beauty de Playtex, un body que també fa de faixa amb la màxima comoditat i subjecció.

Els millors sostenidors sense tirants de Roba Interior Julia

A la nostra botiga online també podràs trobar la millor recopilació de sostenidors sense tirants de les marques més reconegudes de l’mercat com Selene i altres més. Us volem presentar l’última proposta de la marca espanyola, amb un dels seus models que més èxit tenen aquest 2021 com és el Sostenidor sense tirants Yolanda de Selene, talles 85-105, copa B. Aquest sostenidor és elegant amb l’espatlla en tul elàstic de ratlles, que li dóna un toc diferent. D’altra banda també tenim el Sostenidor Esportiu Nora 1 Sostenidor de microfibra de doble capa sense cèrcols.

Això és tot, us deixem amb aquest recopilatori per poder triomfar aquest estiu a les platges o als concerts a l’aire lliure.

Leave A Comment

*