Els millors complements per fer esport. Si el teu objectiu per a aquest mes és apuntar-te a gimnàs o simplement començar un nou estil de vida estàs d[Catalan] ’enhorabona. A Roba Interior Julia aquesta setmana et portem els millors complements de roba interior perquè comencis la teva vida healthy de la millor manera possible.

No val qualsevol peça, encara que en moltes ocasions es pensa així. Si parlem de roba interior, has de tenir en compte que has d[Catalan] ’utilitzar roba interior de cotó i materials transpirables. D[Catalan] ’aquesta manera, aconseguiràs que la teva pell se senti igual de bé que tu després de fer exercici.

Sostenidors esportius

Hi ha sostenidors per a gimnàs específics, on el material utilitzat és l[Catalan] ’idoni perquè el teu cos es mogui sense por a la fricció excessiva i amb el qual pots realitzar moviments sense preocupar-te per que el teu pit es mogui per falta de subjecció. Hi ha diversos tipus de sostenidors esportius: d[Catalan] ’alt impacte, de mig impacte i de baix impacte, i depenent del tipus d[Catalan] ’esport que realitzis necessitaràs portar un tipus o un altre.

En el cas de la nostra botiga tenim diferents models de sostenidors esportius. La marca Selene és una de les referències per trobar sostenidors esportius de qualitat i a bon preu. El Sostenidor esportiu Nina de Selene, és un sostenidor de microfibra, sense cèrcols, amb copa de farciment perforada per una total transpirabilitat. Si volem un altre tipus de tops esportius, el top esportiu Shock Absorber també és un altre dels models més valorats del mercat. Ja que és un top esportiu amb cremallera a la part davantera per facilitar el seu ús i a més combina la comoditat i el suport amb un estil ultramodern.

Malles esportives

Quan es tracta de portar posades unes malles, és possible que no hi hagi una peça més moderna, còmoda, de moda i que realci millor aquestes cames que Déu t[Catalan] ’ha donat. No t[Catalan] ’ho pensis, no hi ha res! Però si a més els leggins tenen formes i símbols estampats súper xulos, transgressors i innovadors com els que veuràs a continuació, millor que millor. En primer lloc et portem els leggins d[Catalan] ’Anabel Opazo. Un Leggin pirata amb efecte push up a glutis gràcies a la costura reforçada en la part posterior. Aquest leggin pirata està elaborat amb cotó Tangüis i és considerat una de les fibres més fines del món. Els millors complements per fer esport.

D[Catalan] ’altra banda tenim els pantalons legging push up de cotó també d[Catalan] ’Anabel Opazo que realça el gluti gràcies a la costura reforçada en la part posterior. No fa boles, 100% garantit pel fabricant.