SLIP  BOXER? Què escollir?

 És un dels dilemes clàssics en qualsevol conversa sobre roba interior masculina, Slip  boxer? Què escollir? A Roba Interior Julia t[Catalan] ’ajudem a triar l[Catalan] ’estil que s[Catalan] ’adapti millor als teus gustos i amb el qual puguis anar més confortable. És possible que t[Catalan] ’agradi portar slips en el teu dia a dia, però prefereixes els bòxers per fer esport. O probablement fas servir sempre un o altre model indistintament.

La veritat és que es tracta d[Catalan] ’una decisió personal que cadascú ha de prendre en base a la seva comoditat i estil de vida. En aquest post et plantejarem els millors models tant en format slip com bòxer que la marca ZD ofereix als seus clients. Són les dues principals classes de roba interior masculina. Però ¿Quina és la millor opció per a la majoria dels homes? Cadascuna d[Catalan] ’elles té diferents avantatges i desavantatges. Per tal raó, en aquest article estarem parlant en detall sobre els pros i contres que tenen tant els slip, com els bòxers. D[Catalan] ’aquesta manera, podràs prendre una decisió pel que fa a quin és el millor.

SLIP

Aquest model de roba interior consisteix en tot el contrari als bòxers, ja que es tracta de calçotets ajustats que no posseeixen entrecuix. Gràcies a això, la zona de les cuixes es manté més fresca, i, a més, no es pleguen amb el frec dels pantalons. 

A Roba Interior Julia t[Catalan] ’oferim els millors slip de mercat. Slip per a home de Dim Coton Stretch de Dim, és uns calçotets còmode amb goma a la cintura per a una bona subjecció. Una altra alternativa és el pack de 2 calçotets slips per a home d[Catalan] ’Unno, un slip de cotó elàstic i flexible amb un disseny bàsic i amb llibertat de moviment.

BOXER

A Roba Interior Júlia també tenim un ampli ventall de calçotets boxer. Els avantatges d[Catalan] ’aquests models són que al tenir un ajust ampli,  l[Catalan] ’home pot gaudir de més moviment i agilitat, cosa que es posiciona per sobre d[Catalan] ’altres models de roba interior més atapeïda. D[Catalan] ’altra banda, gràcies al fet que permeten que els testicles es mantinguin separats de el cos, s[Catalan] ’aconsegueix que aquests tinguin més ventilació i no es vegi compromesa la salut de qui els utilitza.

A Roba Interior Julia t[Catalan] ’oferim els millors boxer de mercat. El Bòxers Cotó elàstic Unno DIM x2 és un exemple de la bona feina d[Catalan] ’aquesta marca insígnia dins de la roba interior masculina. És un bòxer de cotó elàstic i flexible amb un disseny bàsic i amb llibertat de moviment. Un altre supervendes és el Bòxers cotó Mix & Colors DIM x2, un bòxer per a home de cotó que assegura la màxima transpirabilitat i comoditat.