Ja ens acomiadem de l[Catalan] ’agost i ja és aquí el setembre, quan ja acaben els dies de platja, sol, de diversió .. i comencen els dies rutinaris … la tornada al cole ja és aquí!

Com podem ajudar els petits de la casa a començar aquesta nova etapa?

Són pocs els nens que desitgen que comenci el cole una altra vegada. Però hem d[Catalan] ’intentar que això no passi, i ajudar-los en tot el que necessitin i treure[Catalan] ’ls les pors que puguin tenir a la tornada al cole.

Per això el primer que hem de fer és donar-los molt suport i mostrar el bo i positiu de tornar a l[Catalan] ’escola; els missatges positius i alegres els ajudarà molt. La idea de fer nous amics els ha de resultar positiva, sense cap tipus de por. Per facilitar l[Catalan] ’adaptació amb els amics, una bona opció és quedar i fer un retrobament abans de començar l[Catalan] ’escola.

|Hem d[Catalan] ’ajudar-los en el possible|

Ajudar-los en els deures, problemes que puguin tenir a l[Catalan] ’escola es molt important; hem de comunicar-nos amb ells, donant-los suport i donant-los la seguretat total per parlar amb nosaltres de qualsevol tema que els pugui preocupar; i en comptes de renyar-los, animar-los a que ho facin millor; però sobretot, a part d[Catalan] ’aprendre, també s[Catalan] ’han de divertir; i una idea és aprendre jugant; és una manera fàcil d[Catalan] ’aprendre mentre s[Catalan] ’ho passen bé i es distreuen.

Establir una rutina de manera progressiva és una bona idea, perquè vagin agafant el ritme, i es puguin adaptar bé. Les activitats extraescolars esportives, les passejades en família, les activitats a l[Catalan] ’aire lliure i reduir les hores de tele són formes d[Catalan] ’augmentar l[Catalan] ’activitat física de manera divertida i amena. Que gastin l[Catalan] ’energia que tenen i dormin millor!

Als nens sempre els agrada estrenar coses noves; donar-los algun capritx i preparar el material escolar junts, els ajudarà a involucrar-se més; però no hem posar massa pes a la motxilla, ja que és l[Catalan] ’esquena del nen qui la càrrega.

El primer dia és molt important mostrar seguretat i positivisme; sense estar nerviosos, amb un comiat ràpid i un gran somriure.

Els nens han de dormir bastant, entre 9 i 11 hores diàries; i és important començar el dia amb un bon esmorzar, ja que els ajudarà a començar el dia amb energia.

Que s[Catalan] ’estrenin roba i roba interior, els ajuda a anar amb més ganes, il·lusió i seguretat.

Aquí la nostra aportació per a la tornada al cole dels vostres petits

tornada al cole

tornada al cole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Roba Interior Júlia podeu trobar la roba interior per a nens que necessiteu. Des de samarretes interiors, calçotets, sostenidors i tops per a nena, calcetes … Us esperem i us desitgem un genial rebuda a la tornada al cole!