Pijames d[Catalan] ’hivern, els nostres companys per dormir i estar per casa a la moda!

Tant els pijames d[Catalan] ’hivern com els d[Catalan] ’estiu, principalment són peces que fem servir per dormir; però a aquesta afirmació, li afegim que també els fem servir per estar còmodes a casa; ja que estar a casa és sinònim de comoditat i relax; així que, què millor que desprendre[Catalan] ’ns de la roba de carrer per posar-nos un pijama?!

Podem dir que no ens conformem en posar-nos qualsevol pijama, sinó que ens posem un que ens agradi, que sigui del nostre estil, ens faci sentir còmodes i a gust; ja que un pijama també parla sobre la nostra personalitat, gustos, caràcter …

Hem de tenir en compte diferents atributs a l[Catalan] ’hora de triar un pijama:

· Com hem dit abans, el nostre pijama ha de ser acord amb el nostre estil; ens hem de sentir bé, còmodes i ens ha d[Catalan] ’agradar com ens queda.

· Hem de triar bé el teixit, perquè no ens pugui provocar al·lèrgies ni irritacions, i que estiguem a gust amb la textura, que sigui agradable per nosaltres.

· La tela que hem de triar, depèn del clima en què estiguem, depenent del fred pots utilitzar teles més gruixudes i càlides o més fines i fredes…

· El cotó és el material més utilitzat tant pels pijames d[Catalan] ’hivern com en els d[Catalan] ’estiu; les teles de cotó són les més confortables a l[Catalan] ’hora de dormir, ja que no produeixen calor i són molt suaus amb la pell; per tant, és una bona alternativa triar-les per anar al llit.

· En quant a la grandària, no ha de ser ni molt folgat ni molt ajustat, ja que volem poder moure[Catalan] ’ns amb llibertat, però alhora que no ens sobri tela.

· Si fem servir pijames de tonalitats més clares, serà més fàcil relaxar-nos i agafar el son.

Igual que ens agrada dormir amb llençols nets, hem de tenir sempre també el pijama net, amb una textura suau perquè protegeixi la nostra pell mentre dormim.

És important rentar el nostre pijama amb freqüència; perquè no acumuli àcars o bacteris, i per això hauríem de canviar de pijama cada setmana.

Aquí us presentem la nostra nova col·lecció de pijames d[Catalan] ’hivern!

Tots hem crescut amb personatges com la Pantera Rosa, el Monstre de les Galetes, Snoopy, Astèrix i Obèlix … Així que, què us sembla tornar a la nostra infància vistiéndonos amb ells ?! Tenim una col·lecció de pijames d[Catalan] ’hivern molt juvenil, còmoda i divertida!

Pijames d[Catalan] ’hivern per home

Pijamas de invierno hombre Pijamas de invierno hombre Pijamas de invierno hombre

 

 

 

 

 

 

 

 

Pijames d[Catalan] ’hivern per dona

Pijamas de invierno mujer Pijamas de invierno mujer Pijamas de invierno mujer