Black friday en Roba Interior Júlia

Avui en el Blog de Roba Interior Júlia, us parlarem sobre el conegut i esperat Black Friday. Ja que també apostem per aquest dia, i celebrem el Black friday en Roba Interior.

Primer dir, que a Espanya ens agrada apuntar-nos a tot, i si no tenim suficient amb les nostres tradicions, agafem les tradicions d[Catalan] ’altres llocs, ja que ens agrada celebrar-ho tot… Així que…

Què és el Black Friday?

El Black Friday (Divendres negre), és originari d[Catalan] ’Estats Units, on aquest dia, és el dia després del dia d[Catalan] ’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous del mes de novembre.

Així que podem dir, que queda innaugurada la temporada de compres nadalenques d[Catalan] ’EUA.

Perquè aquest nom?

Hi ha diferents hipòtesis del perquè d[Catalan] ’aquest nom, com:

· que les empreses canvien de nombres vermells a nombres negres gràcies a les grans vendes

· que en el 19 de Novembre de 1975 el New York Times ho va anomenar així pel caos i el desordre dels compradors

Qui ho va introduir a Espanya?

Doncs com no podia ser menys, la companyia Apple va importar aquesta tradició a Espanya en 2010, que amb el temps s[Catalan] ’ha anat fent una tradició també per a nosaltres; competint cada vegada més els diferents comerços per oferir els millors descomptes i aconseguir les majors vendes en aquest divendres tan especial.

Al principi va entrar de manera subtil, sense fer molt soroll… en 2014 van començar a entrar en el joc companyies com El Corte Inglés, Mango, Inditex… Però va ser en 2015 quan ja es van sumar molts comerços, des de grans cadenes, a botigues petites incloent el comerç online.

Com a dada acreditativa, direm que en el mes de novembre del 2016 es van registrar 1,86 milions de cerques en Google relacionades amb el Black Friday a Espanya, amb un augment de les cerques del 21% de mitjana en els últims quatre exercicis ( segons Black-Friday.sale )

Es podria dir que el Black Friday va néixer per incentivar el consum en època de crisi, però que ara és un emblema de la campanya de Nadal.

Què podem trobar en el Black Friday?

Doncs igual que hi ha varietat en comerços, hi ha varietat en ofertes i maneres d[Catalan] ’oferir-les.

· Rebaixes Generalitzades ( un tant % en tots els productes, o en part d[Catalan] ’ells)

· Rebaixes puntuals ( ofertes diferents en diferents productes)

· Gangues limitades ( ofertes que nomès són per a x nombre de productes)

· Gangues express ( ofertes que nomès es mostren per a certa hora, o hores que serveixen de ganxo)

· Ofertes que s[Catalan] ’avancen ( hi ha empreses que comencen el seu Black Friday un dia o dies abans per anteposar-s[Catalan] ’hi)

· Ofertes que es mantenen ( hi ha empreses que allarguen les ofertes per al cap de setmana)

Podem dir que es pot trobar qualsevol tipus de producte que vulguis amb descompte, ja que hi ha rebaixes en: Roba, roba interior, electrònica, mobles, restaurants, aerolínies, llibres, joguines, menjar…

En el Black Friday de 2016, el descompte mitjà dels productes va ser del 30,04%.

Hi ha alguna empresa que no se suma perquè…

Podem dir, que vist des de fora, és molt bonic; ja que les empreses guanyen en vendes, els consumidors compren molts productes etc… Però, vist fredament, es podria dir que les empreses venen molt, però a baixos preus; i aquestes vendes són vendes perdudes per al Nadal, i amb això diners perduts.

A part amb les aglomeracions, cues i desordres, també pot afectar al nom de la marca, embrutant així el seu prestigi.

Què és el CiberMonday?

El CiberMonday (ciberdilluns), se celebra el dilluns següent del dia d[Catalan] ’Acció d Gràcies d[Catalan] ’EUA; just després del Black Friday.

Aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet; convertint-se en un dels dies de compres en línia més grans de l[Catalan] ’any.

Així que, és un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços en les seves tendes físiques abans.

Cada vegada més el Black Friday i el CiberMonday estan més units; per a algunes empreses, no se sap quan comença i acaba un o un altre.

Black Friday en Roba Interior Júlia?

Doncs clar que sí, com cada any, a Roba Interior Júlia us oferirem descomptes en roba interior; ja que apostem pels nostres clients; i trobareu ofertes en roba interior tant per home, per dona com per a nens.

Podreu trobar ofertes de Black Friday en Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitjanes…

Aprofiteu les ofertes aquest 23 i 24 de Novembre a la nostra botiga! No us ho perdeu!!