El Black Friday 2019 arriba aquest divendres 29 de novembre a Roba Interior Júlia amb grans descomptes en els seus productes.

Què és el Black Friday?

El Black Friday té el seu origen als Estats units. Se celebra el divendres posterior a la tradicional celebració d[Catalan] ’Acció de Gràcies als Estats Units. És per això que cada any coincideix amb un dia diferent del mes de novembre. Aquest any és el divendres 29 de novembre.
El Black Friday és una tradició ianqui que marca l[Catalan] ’inici de la temporada de compres nadalenques. En aquests últims anys, aquesta tradició ha passat les fronteres dels Estats units.
El nom de Divendres Negre va començar a usar-se el 1966, amb l[Catalan] ’objectiu que el comerç augmentés les seves vendes. En aquesta època la comptabilitat es portava en paper. Amb bolígraf vermell s[Catalan] ’apuntaven les pèrdues i en negre els beneficis. Els amos volien convertir les pèrdues a beneficis.

 

Qui el va introduir a Espanya?

Des de fa uns anys, a moltes persones, els fascina les festivitats ianquis, un exemple és Halloween. Les ganes de celebrar aquesta festa americana, al costat de què el 2012, se suprimeix la llei que regulava els períodes de rebaixes en el comerç, fa que alguns comerços comencin a importar el Black Friday. El 2010, la companyia Apple ja va començar a introduir aquesta tradició al nostre país.
Els primers anys va tenir poca acollida al nostre país. Gràcies a la publicitat aquest concepte va ser en augment. Als Estats Units, el Black Friday, igual que el Cyber Monday, són només un dia. Aquí això ha canviat, ja que no és només un dia. Actualment hi ha empreses que ho fan durant tot el cap de setmana o durant tota la setmana.

 

Què és el Cyber Monday?

El Cyber Monday es celebra el dilluns següent del dia d[Catalan] ’Acció de Gràcies dels EUA, just després del Black Friday. Tradicionalment aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet, als Estats Units està dedicat exclusivament al comerç electrònic. Una altra regla que el nostre país ha canviat. És un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços a les seves botigues.

 

Black Friday a Roba Interior Júlia!

Aquest divendres 29 de novembre comença a Roba Interior Júlia. Us oferirem descomptes en roba interior, per a ell, ella i per als més petits de cas.
Trobareu descomptes a: sostenidors, calces, calçotets, mitjons, mitges, pijames ….

Podreu trobar ofertes de Black Friday a Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitges

 

No us ho perdeu el Black Friday en Roba Interior Júlia!