El càncer de mama és el tumor més habitual en les dones.


Després d[Catalan] ’una operació, cal tenir en compte que el pit pot trigar unes setmanes a curar-se del tot. Estarà inflamat, sensible i pots sentir dolor, per aquesta raó es requereix una etapa de rehabilitació. Utilitzar el sostenidor normal és impossible, triar bé el sostenidor adequat és molt important. L[Catalan] ’ús del Sostenidor Postoperatori és imprescindible per a qualsevol dona que ha passat per una cirurgia de reducció, augment de pits o mastectomia.


La recuperació de la cirurgia dels pits té de mitjana unes 6 setmanes. El teu metge t[Catalan] ’assessorarà durant aquest temps, però en aquest procés, els pits necessiten estar protegits adequadament. Per aquesta raó, recomanen que les pacients facin servir un sostenidor postoperatori. Normalment, durant el temps de recuperació, aquest sostenidor s[Catalan] ’ha usar de dia i de nit.

Característiques d[Catalan] ’un Sostenidor Postoperatori:

Material: Aquests sostenidors es fabriquen amb un teixit elàstic que dóna a la peça compressió. Aquest tipus de material és resistent, però la superfície és suau i llisa.

Fermall frontal: és una de les principals característiques d[Catalan] ’aquests sostenidors. Gràcies a aquest fermall, durant la recuperació, es pot ampliar o reduir per donar una bona subjecció sense limitar el moviment. A més tenen tirants ajustable.

Bandes i copes: Aquest tipus de sostenidor combina les bandes gruixudes dels dissenys esportius, amb les copes toves dels sostenidors tradicionals, donant així suport i màxim confort. Les copes tenen una capa addicional de protecció que afavoreix el procés de recuperació. Un detall que no has d[Catalan] ’oblidar és que el sostenidor que triïs no ha de tenir aros.

Beneficis del Sostenidor Postoperatori:


L[Catalan] ’ús d[Catalan] ’un Sostenidor Postoperatori és absolutament necessari. Pot ser decisiu per a una ràpida i satisfactòria recuperació.

  • Fixa les zones implicades després del procediment quirúrgic.
  • El material amb el qual estan fabricats i el seu disseny sense costures, eviten la irritació de la pell i aporten comoditat.
  • L[Catalan] ’obertura davantera facilita a les dones la seva col·locació i afavoreix una millor cura de la cicatriu.
  • Els tirants regulables, multiposició, faciliten l[Catalan] ’ajust del sostenidor.
  • Fer servir un sostenidor postoperatori ajudarà a reduir l[Catalan] ’edema i la inflamació gràcies a la lleugera pressió que exerceix sobre els pits.

A Roba Interior Júlia sabem que és molt important el procés de recuperació, i que els Sostenidors Postoperatoris influeixen molt en aquesta ràpida recuperació. A la nostra web pots trobar el sostenidor postoperatori de Gisela.
Aquest sostenidor postoperatori de Gisela esta desenvolupat en col·laboració amb l[Catalan] ’Associació Espanyola contra el Càncer.

Les seves principals característiques són:

  • Escot cobert per a una subjecció segura
  • Tirants regulables, multiposició i amples esponjosos per a més comoditat.
  • Banda ampla baix pit per millor confort.
  • Tancament davanter i funda per a pròtesis.
  • Ideal per mastectomia i per augment o reducció de pit.