Queden pocs dies per Nadal, unes dates molt esperades. Època de fer i rebre molts regals. Molta gent es pregunta: Puc regalar regalar roba interior per Nadal? Algunes persones poden pensar que regalar roba interior per Nadal és cosa per a les parelles. Però pots sorprendre a qui vulguis: amics o familiars.

A Roba Interior Julia volem ajudar-te a triar què regalar. Aquí teniu alguns consells.

Què regales a cada persona?

 

PARELLA:

Podem triar en una àmplia selecció. Un Pijama polar per veure una pel·lícula al sofà. Per a ella, un conjunt de llenceria, sexy per a una ocasió especial, un bàsic per al dia a dia o un conjunt vermell per rebre el 2020. Li agrada fer esport? Regala un sostenidor esportiu o uns leggings. Per a ell, uns bòxers o slips, samarretes interiors, mitjons divertits ….

 

MARES I PARES:

A la teva mare segur que un conjunt bonic li pot fer il·lusió o un sostenidor còmode. Una pijama calentet per estar còmodes a casa pot ser una opció per als dos. Per a ells uns calçotets (són un clàssic en aquestes dates): bòxer o slip, cadascú té les seves preferències.

 

AMICS:

Per què no regalar un bonic conjunt a la teva millor amiga? I, a un amic, uns calçotets amb estampats divertits i juvenils?

 

 

NENS:

Per Nadal no tot han de ser joguines. Regalar roba interior per Nadal també és una bona opció per a nens. Un pijama divertit, renovar els calçotets o les calcetes. Samarretes interiors una bona elecció per a aquestes dates. Mitjons amb estampats divertits per als més petits.

 

 

AMICS INVISIBLES:

En aquestes dates és molt habitual fer l[Catalan] ’amic invisible amb els amics o familiars. No saps què regalar? Els mitjons de colors i estampats divertits són una gran opció. És un regal perfecte, bonics, divertits, econòmics i útils.

 

 

A Roba Interior Júlia podem ajudar-te a triar aquests regals que et falta comprar. Entra al nostre web i tria el regal per a ell, ella o per als més petits de casa.