ZD celebra 100 anys. ZD, Zero Defects, és una marca espanyola nascuda al 1920. Una petita empresa de moda íntima amb un objectiu, fabricar roba interior perfecta. Després d[Catalan] ’un segle, s[Catalan] ’ha convertit en una de les millors marques de roba interior per home i dona.

A Roba
Interior Julia apostem per les marques de qualitat. Zero Defects aconsegueix aquest èxit perquè els seus creadors van formular un sistema basat en la combinació de diferents factors que els portarien a l[Catalan] ’excel·lència:

· Les millors matèries primeres: El clau és crear roba interior amb materials únics i teixits d[Catalan] ’alta qualitat com el cotó Egipci, el fil d[Catalan] ’Escòcia o el fil de soja.

· El procés de producció artesanal: fa a cada peça única i d[Catalan] ’una qualitat i comoditat excepcional. Aquest permet a ZD elaborar roba interior per a talles grans que s[Catalan] ’adapten perfectament.

· I un control de qualitat exhaustiu

Roba Interior Masculina

Zero defects és una marca especialitzada en la fabricació de roba interior home de gran qualitat.
En ZD podem trobar una gran varietat de calçotets, bòxers, slips o calçotets llargs de diversos teixits i colors que també trobareu en talles grans.
ZD també fabrica samarretes interior home, mitjons o pijames.

 

Roba Interior Femenina

La roba interior dona està elaborada a fil de soja (Biofibra), ideal per a la dona pel seu gran poder d[Catalan] ’absorció, proporcionant un confort i suavitat únics.
Entre els productes de roba interior femenina podem trobar llenceria com calces, culottes o tangues dels millors materials. I també peces com malles dona o samarretes interior dona.
Totes i cadascuna de les nostres peces de roba interior de qualitat comparteixen les propietats d[Catalan] ’elasticitat, transpiració, confort i durabilitat.

Les Propietats

Resumint, la roba de ZD ens ofereixen:

Elasticitat:

Els teixits aconsegueixen imitar l[Catalan] ’elasticitat de la pell humana.

Transpiració:

Els materials i teixits ZD que tenen contacte amb la pell són naturals i transpirables, d[Catalan] ’aquesta manera evitem molèsties, fins i tot en les pells sensibles.

Confort Zero Costures:

L[Catalan] ’efecte zero costures és gràcies al procés artesanal que utilitzen. Queden teixits llisos i suaus.

Durada:

Estan fabricats perquè mantinguin les seves qualitats rentat rere rentat. La qualitat dels teixits no desapareix malgrat el pas del temps.
En Roba Interior Júlia tenim un ampli ventall de productes de Zero Defect, perquè triïs els que millor s[Catalan] ’adaptin a tu. [Catalan] ‘ZD celebra 100 anys, FELICITATS!