Història de la tradició de Sant Valentí del romans a la llenceria

Per a nosaltres regalar llenceria per Sant Valentí forma part de la tradició popular i cada any milers de parelles es reuneixen en aquest dia per celebrar el seu amor i el seu afecte i regalar-se llenceria o roba interior perque no pot deixar indiferent a ningú però sobretot no pot deixar indiferent a la parella.

La llegenda del màrtir Valentí

Aquesta tradició té un origen que es remunta pràcticament dos mil anys enrere, al s.III en plena època de l`Imperi Romà. L´origen es basa en una llegenda que explica l´emotiva història d´un sacerdot que va desafiar les ordres de l´emperador Claudi II, qui havia prohibit la celebració de matrimonis per als joves, perquè al seu entendre els solters sense família i amb menys lligams eren millors soldats . El sacerdot Valentí va considerar que el decret era injust i en secret celebrava matrimonis per a joves enamoratas. Això li va passar factura, ja que va ser torturat, martiritzat i posteriorment executat el dia 14 de febrer.

El desenllaç

Però abans d´això el feble emperador Claudi va manar a empresonar a Valentí. Llavors l´oficial Asterius, encarregat de empresonar-lo, va voler ridiculitzar i  a més posar a prova a Valentí. El va reptar a que li tornés la vista a una filla seva anomenada Júlia, que va néixer cega. Valentí va acceptar i li va tornar la vista fent que la noia pogués veure. Aquest fet va estremir a Asterius i la seva família que es van convertir al cristianisme. Així i tot, Valentí va seguir pres i va ser executat el dia 14 de febrer de l´any 270. La jove Júlia, agraïda, va plantar un ametller de flors rosades al costat de la seva tomba. Per aquest motiu l´ametller és el símbol de l´amor i amistat duradors.

Quin tipus de regals podem fer a la nostra parella?

La llenceria és el regal ideal. Més encara en aquestes dates que Sant Valentí és a la volta de la cantonada i s´ha de celebrar. No hi ha res millor com poder encertar amb el regal, i la llenceria sempre és un regal encertat en parella. Les flors i els bombons estan molt bé, però si de veritat vols encertar amb alguna cosa, busques una idea que us faci passar un Sant Valentí molt més romàntic, el millor és optar per la llenceria de dona.

 

Opcions per a regalar el dia dels enamorats

Una de les millors opcions a l´hora de donar en el clau pel que fa a regals és la roba interior. Es tracta d´una cosa molt personal, però també alguna cosa que ens pot fer molta il·lusió si ho ha escollit la persona adequada. No ens comprem un conjunt de roba interior cada dia. Per tant, el dia de Sant Valentí és un moment perfecte per poder donar curs a la nostra imaginació. Regalant conjunts romàntics i sensuals a les nostres parelles.

Les opcions són infinites: picardies, llenceria, conjunts de roba interior complets … Mai hi ha fi a aquest tipus de mercat i sempre podem combinar de la manera que més ens agradi. A més, a l´hora de triar les peces sempre podem deixar-nos portar una mica pels gustos de la nostra parella i donar-li una bona sorpresa.

 

Llenceria Gisela per a Sant Valentí

Possibilitats per regalar per Sant Valentí

A Roba Interior Júlia no podem donar-te un amor per a tota la vida però el que si podem oferir-te són conjunts de llenceria i picardies per fer del dia de Sant Valentí un dia especial. A la nostra web trobaràs conjunts de llenceria que van des d´allò més clàssic fins al més sensual, sempre guardant l´estil i la bona qualitat de teixits que caracteritzen les nostres marques.

Llenceria tradicional

Un dels exemples de la bona feina dels nostres productes és el conjunt sostenidor bralette i calça clàssica de Gisela, una peça clàssica i sensual amb la que la teva parella no voldrà que Sant Valentí s´acabi. Amb la compra d´aquest producte podràs entrar en un sorteig per anar de viatge d´enamorats a París, la ciutat de l´amor. Tot i així si t´agrada aquest tipus de llenceria tenim marques com Gisela i Selene, marques conegudes internacionalment que ofereixen un producte final d´alta qualitat.

Picardies

Si en canvi ets una persona més atrevida o t´agraden les picardies tenim una sèrie de productes que no et deixaran indiferent. Com per exemple, el picardies sensual amb obertura davantera de la marca Sexkiss, ideal per a nits especials com la de l´14 de febrer. Si vols encendre la flama de la passió aquest és el teu producte encara que no l´únic, ja que altres com el body picardies amb tirants de reixeta de la marca Oemen o la camisa de dormir sexy d´encaix amb sensuals tirants són productes estrella de la nostra botiga però n´hi ha molts més.

Informa´t i no donis més voltes sobre que regalar a la teva xicota durant aquest Sant Valentí. Amb un conjunt de llenceria sexy aconseguiràs revifar de nou la flama de l´amor i podràs gaudir d´un dia molt més especial. Aquest regal és per tots dos, ho podreu gaudir com cap altre regal i el podreu guardar en el record de les vostres intimitats.