¿Quin és el sostenidor sense tirants que s[Catalan] ’adapta a tu?  Hi ha aquells dies de calor en què les dones volem portar roba més fresca i còmoda. Moltes vegades volem deixar al descobert les nostres espatlles i part del nostre escot. Els sostenidors sense tirants són sens dubte la nostra millor opció si no volem que se[Catalan] ’ns vegin les tires del sostenidor que d[Catalan] ’altra banda resulten tan poc estètiques.

Tria sempre la talla adequada

Hem d[Catalan] ’utilitzar sempre la talla i copa adequadas, ja que una talla gran no ens subjectará i resultarà molest. En el cas de tenir molt pit, tingues en compte que de forma general els models amb la tira ampla ofereixen més subjecció.

Estructura Reforçada

La millor opció és escollir un model amb estructura reforçada per comptar amb una major subjecció. Molts també tenen silicona en tot el contorn corporal per guanyar en fixació i evitar que els sostenidors caiguin.

Compte amb el pes extra

Si la peça que volem fer servir és molt pesada acabarà baixant juntament amb el nostre sostenidor. Així que hem de procurar que la roba que usem s[Catalan] ’ajusti al nostra maluc i no al nostre pit per evitar possibles ensurts. Cal recordar que malgrat que aquests sostenidors mantenen el pit al seu lloc, la seva subjecció és limitada.

¿Quins sostenidors sense tirants escollir?

¿Quin és el sostenidor sense tirants que s[Catalan] ’adapta a tu? La marca Selene ofereix diferents models de sostenidors sense tirants com ara el Yolanda. Sostenidor amb cèrcols i foam i sense tirants, amb una elegant espatlla en tul elàstic de ratlles, que li dóna un toc diferent, ideal per escots paraula d[Catalan] ’honor. Un altre clàssic és el sostenidor Esmeralda de Selene, amb capacitat, subjecció i confort, sostenidor amb cèrcols flexibles per a més adaptabilitat i súper còmode.

Passant a la marca Gisela, el sostenidor 1/0104 amb tires desmuntables push up +2 és molt comfortable i a més conté els tirants multiposició (normals, sense tirants, halter i esquena nedadora). Amb bandes de silicona en el contorn perquè sentis la seguretat de queno et baixin en cap circumstància. El 1/0111 de Gisela és un model similar a l[Catalan] ’anterior però ideal per a vestits sense samarretes sense mànigues, combina-ho amb una calceta o un tanga a joc. Com a últim model us portem el sostenidor W032D de Wonderbra. Un sostenidor push up sense tirants ideal per portar l[Catalan] ’esquena nua, amb copa preformada i assegurant una subjecció perfecta.