Roba interior per a nens per a la tornada a l[Catalan] ’escola

La tornada a l[Catalan] ’escola amb Roba Interior Júlia. El final de les vacances d[Catalan] ’estiu i l[Catalan] ’arribada de setembre ens porten de nou la volta a l[Catalan] ’escola. Per tant hem de preparar i no només parlem de l[Catalan] ’material escolar que necessitaran els nostres fills sinó que també a la part tèxtil hem d[Catalan] ’equipar-nos amb un bon assortiment d[Catalan] ’articles. Tant si van a dur uniforme com si portaran roba de carrer cal fer especial èmfasi en la roba interior.

Samarretes Interiors

Volta a l[Catalan] ’escola amb Roba Interior Júlia. Avui anem a enfocar-nos en la roba interior per a nens. Començant per les samarretes que passaran a ser de tirants. Per a aquells primers dies de setembre quan encara faci calor com ara la samarreta Abanderado tirants nen sport, una peça elaborada amb cotó noble 100%. No hem d[Catalan] ’oblidar la samarreta màniga curta, per a aquells dies de transició entre estacions. En aquest cas la samarreta màniga curta nen cotó de Abanderat ens anirà ideal per la seva adaptació natural a el cos. Fins i tot hi ha opció de comprar samarretes tèrmiques en els llocs on el fred és company habitual durant l[Catalan] ’hivern.

Mitjons

La tornada a l[Catalan] ’escola amb Roba Interior Júlia. Si parlem de mitjons, les opcions per poder triar són diverses, depenent en gran mesura de si van a estar a la vista o no. En el cas d[Catalan] ’uniformes curts, és habitual l[Catalan] ’ús de mitjons fins al genoll de punt o llana. Si no és el cas dels nostres petits, podem decantar-nos per els mitjons semi llargs, els tèrmics per tenir els peus ben calentons i els leotards que fan servir tant nens com nenes. Una de les marques mes recomanades en aquests casos és Fila, amb el seu model de mitjons esportius Fila cotó x3, garanteixen un alt confort i una llarga durabilitat.

Roba Interior Íntima

En qüestió de roba íntima ha de prevaler la comoditat i els teixits que siguin respectuosos amb la pell. El cotó sempre és una bona opció, pack 2 + 1 Calçotets Boxer nen de la marca DIM. Són uns calçotets còmodes i frescos ideals per a nens. En el cas de les nenes tenim el pack 3 + 1 Calces nena Dim Les Pockets, calcetes per a nena divertides i còmodes amb comoditat i confort gràcies a l[Catalan] ’cotó, amb el logotip de la marca brodat a la cintura.