Com triar el pijama que s[Catalan] ’adapti a tu?

Els millors pijames per passar un hivern lliure de fred. Fins als més calorosos senten la vinguda del fred: ha vingut per quedar-se uns quants mesos. I això afecta a tot el nostre vestuari, fins i tot el que vam triar per dormir. Per això, a l[Catalan] ’entrada d[Catalan] ’aquesta setmana et volem parlar dels pijames més calentets per combatre les baixes temperatures de marques tan reconegudes com GISELA. Apunta aquestes idees!

Tot i que els pijames siguin peces que s[Catalan] ’utilitzen en la intimitat de la llar, cada vegada els dissenys es cuiden més. Estampats o sobris, de colors pastís, foscos o cridaners i una infinitat de possibilitats s[Catalan] ’ofereixen davant nostre.

Però a més de el sentit estètic, cal tenir en compte el material amb el qual estiguin confeccionats. Es pot triar 100% cotó, o composicions de cotó barrejat amb polièster, licra, o elastà, per aconseguir que el teixit sigui agradable i adaptable a la nostra silueta. I si ets molt fredolic també pots optar per la llana o el teixit tipus polar.

Tipologia de pijames

Els millors pijames per passar un hivern lliure de fred. Per descomptat, perquè estiguis ben calentet, assegura[Catalan] ’t que siguin de màniga llarga. És cert que a algunes persones els agrada dormir amb peces més fresques fins i tot a l[Catalan] ’hivern. Encara que en aquest post us anem a ensenyar les millors opcions de pijames per no passar fred aquesta temporada.

En primer lloc tenim el Pijama llarg de peluix Gisela, un pijama amb disseny molt bonic i amb samarreta de peluix amb motiu de sanefes que ve acompanyat per uns pantalons de punt amb estampat floral, no hem d[Catalan] ’oblidar que els pantalons són ajustables en cintura amb goma i llaç.

Sigui quina sigui la peça que més s[Catalan] ’adapti a tu, no t[Catalan] ’oblidis de combinar els pijames més calentets amb bates per no passar fred quan estiguis fora del llit.

Prepara[Catalan] ’t per aquest hivern! I contacta[Catalan] ’ns per a qualsevol consulta.