Pantis i Leggins

Leggins i Pantys, els teus aliats a l[Catalan] ’hivern.. Leggins i Pantys, els teus aliats. La versatilitat dels leggins i la feminitat de les pantis fan que aquestes peces siguin indispensables per a qualsevol dona. Es poden combinar de moltes formes i amb outfits d[Catalan] ’estils molt diferents. Et faran veure increïble si saps com usar-los bé.

Totes dues són peces ajustades a les cames i mostraran la teva silueta. A simple vista són molt similars, però no són el mateix. Saber triar entre un i altre farà la diferència entre el outfit perfecte i un gran desencert.

Com lluir les cames a l[Catalan] ’hivern?

Quan arriba el fred els pantalons texans es converteixen en l[Catalan] ’aliat ideal de qualsevol outfit. Però, fer servir sempre el mateix avorreix a la majoria de les dones. A més, hi ha ocasions més formals on el denim ha de quedar de costat. Vam optar llavors per les faldilles o vestits, el problema és que les cames quedarien al descobert, o no?

Leggins i Pantys, els teus aliats a l[Catalan] ’hivern. Per fortuna hi ha aquestes peces que et faran gaudir l[Catalan] ’experiència de vestir-se en l[Catalan] ’hivern. Aconseguiràs looks molt variats i que faran ressaltar les teves cames. Per fer encara més plaent l[Catalan] ’arribada dels mesos més freds, et donem alguns consells per triunfar amb els leggins i pantis.

Leggins

A la nostra botiga tindràs un conjunt de leggins de diferents marques que no et deixaran indiferent. En primer lloc tenim el Panty legging efecte push-up Dim, un legging de Dim efecte push up al glutis gràcies a la costura reforçada a la part posterior. Pot usar-se com a peça d[Catalan] ’exterior per ser un legging ultra atapeït de 180 deniers. D[Catalan] ’altra banda un altre dels clàssics de Roba Interior Julia és el Legging Generous ultra Opac de Dim, Legging Generous per a dones de talles grans, reforç anti-rascades a l[Catalan] ’interior de les cuixes, Legging molt adaptable i amb gran elasticitat.

 

Pantys


D[Catalan] ’altra banda també tenim uns pantis de gran comoditat que aquesta temporada et protegiran de la fred invernal. Les Mitjes Pantys Dim. Aquestes mitjes pantis de Dim modelen i redefineixen tota la silueta, dels turmells a la cintura: Afinen les cames, cuixes, genolls, panxells i turmells, també realcen els glutis. Te[Catalan] ’ls podràs posar amb qualsevol peça de vestir ja que defineix la cintura i modela la figura. Per a una silueta perfecta. Panty semi-opac de 25D. D[Catalan] ’altra banda també hi ha les mitjes panty opaca Velouté Dim 50D, unes mitges de gran qualitat, amb osturas planes i puntes reforçades.