Hem passat ja les festes, amb les grans cmoilones pertanyents… i ara què toca? Doncs tornar a cuidar-nos i donar al nostre cos una mica de moviment, per poder ja anar modelant-l[Catalan] ’ho, perquè en uns mesos ja torna a estar aquí l[Catalan] ’estiu! Començar a fer esport no suposa un gran esforç ni una despesa excessiva si t[Catalan] ’organitzes bé. Només has de posar-li una mica de ganes, motivació i, sobretot, comptar amb roba esportiva per dona adequada; una roba molt còmoda amb la qual un se senti a gust mentre realitza exercici.

Roba deportiva per dona Gisela

I com triar la roba esportiva per dona adequada?

Hi ha diferents tipus d[Catalan] ’exercicis per estar en forma, i per això, s[Catalan] ’ha de triar la roba adequada per realitzar cada activitat, ja que no és el mateix anar amb bicicleta que fer ioga…

Abans de comprar-te la roba, has de saber perquè tipus d[Catalan] ’exercici és. I els aspectes que més s[Catalan] ’han de tenir en compte són:

· La Funcionalitat: Has de notar que la peça compleixi be la seva funció, com és la subjecció, o la transpirabilitat etc; ja que ha d[Catalan] ’aconseguir el propòsit que tu tens per a aquesta peça de roba.

· La Comoditat: És molt important que et sentis còmoda amb la roba esportiva; ja que vas a usar-la un període de temps, que si no et sents a gust, farà que sigui un malson per a tu i no vulguis tornar a fer-ho.

· La Durabilitat: La roba esportiva no pot trencar-se ràpidament ni fer-se mal bé, ja que el que farà és impedir-te que segueixis amb els teus entrenaments; així que has de triar roba esportiva per dona de qualitat que sigui fiable i et duri.

Altres aspectes a tenir en compte:

La mesura

Com hem dit anteriorment, cada esport requereix d[Catalan] ’un tipus de peça amb característiques específiques.

Així que una vegada saps quin esport vas a fer, has de triar be què usar; com per exemple per fer bicicleta no triïs uns pantalons folgats ja que no t[Catalan] ’ajudarien gens a pedalejar; o en ioga no usis pantalons poc flexibles ja que et limitarien els moviments… Has d[Catalan] ’usar roba esportiva que s[Catalan] ’adapti a la contextura del cos i generalment flexible.

Cada vegada els fabricants opten per pantalons que comprimeixen, i teixits lleugers que t[Catalan] ’ajuden a millorar el rendiment.

L[Catalan] ’aparença

L[Catalan] ’aparença és important també per a la motivació de les persones; ja que sentir-se maca per dins com per fora és beneficiable per fer els teus exercicis. Comprar-se un bonic model és una molt bona opció, sempre que compleixi les seves funcions i et sentis còmoda.

Per això hi ha tecnologia correctora de figura a la roba esportiva per dona i home, i teixits d[Catalan] ’alta compressió en roba que té integrada la funcionalitat de la forma.

Les fibres

Depenent de la intensitat i del lloc on fas esport, pots triar un tipus o un altre de fibres… Ja que l[Catalan] ’important és mantenir el cos el més sec possible i amb ventilació, evitant així el sobrecalentament.

El Cotó era el més desitjat entre esportistes; però a mesura que ha anat millorant la tecnologia, han aparegut noves fibres molt millors. El cotó no deixa respirar al cos, i amb la suor es fa més pesat i molest.

Així que ara és millor evitar el cotó en activitats de gran intensitat, encara que sí que pot usar-se en activitats de poca intensitat. Per a activitats de gran intensitat hem d[Catalan] ’usar roba esportiva sintètica que repel·leix la suor, et mantingui sec i expulsi la humitat, com fa el naylon i el polièster.

El color?

El color no és molt important a l[Catalan] ’hora de triar roba esportiu, encara que sempre és millor utilitzar un color que t[Catalan] ’agradi; encara que si és important si fas activitats a l[Catalan] ’aire lliure o a la nit, recomanats així els colors clars o reflectors.

A Roba Interior Júlia sempre apostem per la moda, la qualitat i comoditat, i per això us presentem la nova col·lecció de roba esportiva de Gisela per a dona, on podràs trobar sostenidors esportius, leggings esportius i fins a una dessuadora esportiva per tapar-te quan ho necessitis:

Descobreix la nostra roba esportiva per dona de Gisela:

Roba deportiva per dona: Sostenidor amb sostenidor interior

Sostenidor amb sostenidor interior

Roba deportiva per dona: Sostenidor amb foam extraïble

Top amb foam extraïble

Roba esportiva per dona: Sostenidor reversible

Sostenidor reversible

Roba esportiva per dona: Legging efecte shape ¾

Legging efecte shaping ¾

Roba esportiva per dona: Dessuadora esportiva

Dessuadora esportiva

Roba esportiva per dona: Legging efecte shaping

Legging efecte shaping