Llenceria a la vista! Uooo! Una tendència que no deixaràs escapar!

Estem acostumats a usar la roba interior com això, roba interior, que no es veu, que portem per necessitat sota la nostra roba… Però això s[Catalan] ’ha acabat! La llenceria es rebel·la, es a dir, vol més protagonisme… i això ja ho ha aconseguit! Portar llenceria a la vista és ja una tendència per a les més atrevides!

La llenceria ha arribat a un acord amb els nostres outfits, demanant una mica més de protagonisme; així que samarretes i vestits, fusionen els seus looks amb la llenceria, deixant-la veure de manera subtil però inequívoca; apostant per noves formes i talls.

Anem a veure alguns looks de celebrities que ja han apostat per la llenceria a la vista:

Llenceria a la vista 1

Miranda Kerr

Aconsegueix un look elegant i correcte alhora que molt cool, mostrant les tires fines del seu sostenidor d[Catalan] ’una manera subtil sota una samarreta blanca i senzilla.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 2

Gigi Hadid
Mostra el tall hide& seek del seu sostenidor gràcies a l[Catalan] ’escot en V de la seva camisola.

 

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 3

Gigi Hadid

Deixa la llenceria a la vista a l[Catalan] ’estil francès; mostrant la part central del sostenidor gràcies al botó descordat com si per accident fos.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 4

Bella Hadid 

Obre l[Catalan] ’escot deixant caure les espatlles de la jaqueta com si d[Catalan] ’una manera casual es tractés; apostant per la roba esportiva i un sostenidor discret.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 5

Zoe Kravitz

Arrisca deixant veure la llenceria a través de la transparència de la brusa, de manera equilibrada gràcies a l[Catalan] ’ús d[Catalan] ’una part inferior llarga i el color negre.

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 6

Kendall Jenner
Arrisca substituint el top pel sostenidor d[Catalan] ’encaix, mostrant un look molt atrevit alhora que molt sexy.

 

 

 

 

 

 

 

Llenceria a la vista 7

 

Kendall Jenner

Mostra la seva roba interior, però ho fa amb molta elegància, gràcies a l[Catalan] ’ús de transparències en la seva versió més reduïda i asèptica.

 

 

 

 

 

 

Després de veure aquests exemples… perquè no atrevir-se també a mostrar la nostra llenceria, i seguir aquesta tendència que està arrasant entre les celebrities?

Roba Interior Júlia apostem per la moda, i creiem que aquesta tendència tindrà molt èxit; i per això us podem ajudar amb la nostra llenceria i roba interior que podràs trobar en les nostres botigues, i a la nostra pàgina web www.ropainteriorjulia.es

Contingut extret de Vogue