Etiqueta: legging

Leggins i Pantys, els teus aliats a l’hivern.

22 [Catalan] Oct 20
Irene Barneda
, , ,
No Comments

Pantis i Leggins

Leggins i Pantys, els teus aliats a l’hivern.. Leggins i Pantys, els teus aliats. La versatilitat dels leggins i la feminitat de les pantis fan que aquestes peces siguin indispensables per a qualsevol dona. Es poden combinar de moltes formes i amb outfits d’estils molt diferents. Et faran veure increïble si saps com usar-los bé.

Totes dues són peces ajustades a les cames i mostraran la teva silueta. A simple vista són molt similars, però no són el mateix. Saber triar entre un i altre farà la diferència entre el outfit perfecte i un gran desencert.

Com lluir les cames a l’hivern?

Quan arriba el fred els pantalons texans es converteixen en l’aliat ideal de qualsevol outfit. Però, fer servir sempre el mateix avorreix a la majoria de les dones. A més, hi ha ocasions més formals on el denim ha de quedar de costat. Vam optar llavors per les faldilles o vestits, el problema és que les cames quedarien al descobert, o no?

Leggins i Pantys, els teus aliats a l’hivern. Per fortuna hi ha aquestes peces que et faran gaudir l’experiència de vestir-se en l’hivern. Aconseguiràs looks molt variats i que faran ressaltar les teves cames. Per fer encara més plaent l’arribada dels mesos més freds, et donem alguns consells per triunfar amb els leggins i pantis.

Leggins

A la nostra botiga tindràs un conjunt de leggins de diferents marques que no et deixaran indiferent. En primer lloc tenim el Panty legging efecte push-up Dim, un legging de Dim efecte push up al glutis gràcies a la costura reforçada a la part posterior. Pot usar-se com a peça d’exterior per ser un legging ultra atapeït de 180 deniers. D’altra banda un altre dels clàssics de Roba Interior Julia és el Legging Generous ultra Opac de Dim, Legging Generous per a dones de talles grans, reforç anti-rascades a l’interior de les cuixes, Legging molt adaptable i amb gran elasticitat.

 

Pantys


D’altra banda també tenim uns pantis de gran comoditat que aquesta temporada et protegiran de la fred invernal. Les Mitjes Pantys Dim. Aquestes mitjes pantis de Dim modelen i redefineixen tota la silueta, dels turmells a la cintura: Afinen les cames, cuixes, genolls, panxells i turmells, també realcen els glutis. Te’ls podràs posar amb qualsevol peça de vestir ja que defineix la cintura i modela la figura. Per a una silueta perfecta. Panty semi-opac de 25D. D’altra banda també hi ha les mitjes panty opaca Velouté Dim 50D, unes mitges de gran qualitat, amb osturas planes i puntes reforçades.