:No hi ha dubte que les mitges o pantys són una de les peces clau que no poden faltar en el nostre armari. És cert que, en general, no les usem diàriament, però sí que són imprescindibles per a nombroses ocasions en les quals volem lluir cames, ja que ens aporten una alta dosi de feminitat i estil. Una peça usada especialment a la tardor, quan a més ens protegeixen del fred.

En l[Catalan] ’actualitat, podem trobar una àmplia varietat de models per triar al mercat, per la qual cosa sempre trobarem sense molta dificultat l[Catalan] ’estil que necessitem per a cada faldilla o vestit. I el millor de tot és que no és necessari acudir a la tenda per a això, sinó que podem comprar pantys online des de casa i rebre[Catalan] ’ls en pocs dies. A continuació, t[Catalan] ’expliquem quins són i para quines ocasions són més adequades.

mitges per a la tardor

Mitges senceres o pantys

Són les mitges més habituals per a tot tipus d[Catalan] ’ocasions, ja que són molt còmodes. Cobreixen tota la cama des de la cintura fins als peus. Generalment estan fabricades amb nylon i licra per reforçar el teixit, evitant que es trenquin. A més, la major part d[Catalan] ’elles compten amb un pont de cotó, la qual cosa les fa més higièniques.

Mitges fins a la cuixa

Les mitges fins a la cuixa són ideals per a aquelles dones que no se sentin còmodes portant les mitges senceres o que van a usar peces molt baixes en la cintura i no volen que es vegin o haver de doblegar-les, la qual cosa farà que quedés una forma molt lletja per sota. Podem trobar-les amb silicona en la part superior perquè s[Catalan] ’adhereixin bé a la cama i no es rellisquin; però també sense silicona, subjectades mitjançant un de lliga.

Mitges transparents

Les mitges transparents queden perfectes tant si anem a portar faldilla com a vestit, ja que ens permeten lluir les nostres cames d[Catalan] ’una manera més atractiva però sense passar calor. De fet, resulten ideals per a ciutats de clima temperat tot l[Catalan] ’any. El major avantatge d[Catalan] ’aquests pantys és que unifiquen el to de la nostra pell i dissimulen totes aquelles perfeccions que ens acomplexen com a cicatrius, taques o venetes marcades.

Mitges tupides

Les mitges tupides s[Catalan] ’estan posant cada vegada més de moda, ja que són perfectes per a nombrosos outfits. Són més gruixudes i opaques i protegeixen millor del fred; per la qual cosa són una excel·lent opció tant per a la tardor com per a l[Catalan] ’hivern. Podem trobar-les en molts estils; la qual cosa ens permet mantenir la nostra pròpia personalitat fins i tot en èpoques de fred.

Mitges de fantasia

També podem trobar una gran varietat de pantys amb dissenys i estampats preciosos. Els dissenys verticals aconsegueixen que les nostres cames semblin més primes; però si busques el contrari, el millor és optar per estampats horitzontals o rombes.

Mitges de reixeta

Encara que les mitges de reixeta van ser rebutjades per moltes dones durant molts anys, han tornat amb molta força. Per això, cada vegada són més les actrius i famoses que les porten amb faldilles, pantalons curts o vestits. A més, van molt bé amb talons alts, botes i botins. I és que a més de mostrar caràcter; són una de les millors expressions de la sensualitat, la rebel·lia i la provocació.

L[Catalan] ’única cosa que has de tenir en compte és: que com més petits siguin els foradets, més estilitzaran la teva figura. Per contra, si són grans, la figura