Llenceria per Nadal

Llenceria per Nadal?

Doncs clar que sí! Ja entrem en el compte enrere per a aquesta època tan festiva i esperada per a la majoria. Una època on tot es magnifica, tot és especial i sobretot volem lluir-nos tant per fora com per dins… I que millor que usar una bonica Llenceria per Nadal?

El conjunt que busques per a Nit de cap d[Catalan] ’any, sabates, accessoris… són molt importants… Però també ho és el conjunt de roba interior; ja que com més bonica i sexy et sentis, més segura estaràs, i més maca lluiràs. La roba íntima és la base perquè sentim la seguretat a tot moment i perquè la resta de peces s[Catalan] ’adaptin al cos.

I com escollir la llenceria per Nadal ideal?

Aquests dies solem acudir a esdeveniments, menjars, sopars i festes… on les noies en moltes ocasions solem utilitzar vestits de tota classe. Aquests vestits han de combinar molt bé amb la roba interior femenina que portem en cada ocasió per lluir perfecta. I per això hem de tenir en compte diferents factors:

· Tria el sostenidor ideal

És molt important i a vegades no ho realitzem correctament. Podem trobar vestits amb grans escots, amb l[Catalan] ’esquena descoberta, amb tirants o en paraula d[Catalan] ’honor, i segons el que utilitzis, hauràs d[Catalan] ’usar un sostenidor o un altre.

[Catalan] – Molt escot en el vestit: L[Catalan] ’ideal és que utilitzis un sostenidor d[Catalan] ’escot baix, que realci el teu pit de manera natural.

[Catalan] – Vestit amb paraula d[Catalan] ’honor: Els grans aliats aquí seran els sostenidors sense tirants, especialment els d[Catalan] ’efecte push up, per aconseguir un pit encara més sensual i atrevit.

[Catalan] – Vestit sense esquena: Assegura[Catalan] ’t de triar un sostenidor amb el qual no es vegin els tirants.

· Evita en tot el possible les costures

L[Catalan] ’ideal en portar vestits de gala per a aquestes ocasions tan especials que s[Catalan] ’acosten, és utilitzar calces, culottes o tangues sense costures, per evitar que es marquin a través del vestit o vestit que portis. No és molt bonic ni elegant, portar un vestit bonic, deixant a relluir la marca de la teva calceta.

També és important…

· Fer servir la talla correcta

De vegades ens agrada molt un vestit i no és la nostra talla; però ens agrada tant que ens arrisquem a posar-nos-ho, i el millor és no fer-ho. Utilitza la talla que et correspon segons el teu cos.

[Catalan] – Si uses una talla més gran del normal: el pit perdrà la seva forma i no es veurà com ha de veure[Catalan] ’s.

[Catalan] – Si utilitzes una talla més petita, el teu cos quedarà massa cenyit i atapeït.

· La comoditat

Estaràs durant moltes hores amb la roba interior i el vestit posat, i és molt important estar còmoda amb això. No renunciïs a estar maca i sensual, però no a costa de la comoditat. Abans de res, la nostra roba interior ha de ser còmoda i agradable; ja que si no nomès desitjaràs tornar a casa per treure-te-la.

· El tipos de vestit…

S[Catalan] ’ha de tenir molt en compte també, el tipus de vestit a utilitzar:

[Catalan] – Si és un vestit curt: és millor utilitzar calcetes o culottes que tangues, per evitar possibles situacions desagradables

[Catalan] – Si és un vestit bastant cenyit als glutis: serà millor utilitzar tanga per evitar que es vegi qualsevol costura

· Quin és el color adequat per a aquestes dates?

En aquesta època de l[Catalan] ’any els colors més populars són el vermell, el negre, el daurat, i els acabats setinats. En quant als teixits, l[Catalan] ’encaix o el tul són clàssics que mai fallen.

Quins elements ens poden ajudar a seduïr com a llenceria per Nadal?

[Catalan] – Tanga: Amb aquesta peça aixecaràs passions, gràcies a la seva petita mida que et farà lluir molt sexy.

[Catalan] – Transparències: L[Catalan] ’ús de teles transparents o encaixos, farà que es desfacin per tu. Ajuden a una peça que sigui molt eròtica, i deixarà veure els teus millors atributs.

[Catalan] – Baby doll: Disseny sensual, amb encaixos, que cobreixen l[Catalan] ’essencial per despertar la imaginació. Ajuden a dissimular algunes imperfeccions.

[Catalan] – Body: Aquesta peça és molt semblant a un banyador complet, però amb un toc sexual i amb moltes transparències; que té com a objectiu l[Catalan] ’erotisme.

[Catalan] – Mitges: Les mitges fins a la cuixa donen una forma delineada a les teves cames, fent-te lluïr molt provocativa.

[Catalan] – Lliga: Es posa a la part de les cuixes per subjectar les mitges, encara que s[Catalan] ’utilitza més com un complement eròtic, que com un complement per mantenir les mitges en el seu lloc.

 

A Roba Interior Júlia us volem ajudar a sentir-vos estupendes per dins, així que aquí teniu alguns conjunts que no deixaran a ningú indiferent:

conjunt roba interior conjunt per nadal capacitat negre body transparent

 

 

 

 

 

 

 

conjunt nadal vermell tangues vermell/negre conjunt Love