¿Com va sorgir el Black Friday?

El Black Friday, o divendres negre, va començar celebrant-se als Estats Units un dia després del Dia d[Catalan] ’Acció de Gràcies. Això vol dir que és el dia després del quart dijous del mes de novembre. Fa bastants anys que se celebra als Estats Units, tot i que s[Catalan] ’ha anat important a la majoria de països, inclòs Espanya.

Es va començar a parlar d[Catalan] ’aquest dia a Filadèlfia l[Catalan] ’any 1961 a causa del gran trànsit de vehicles i persones que abarrotaven els carrers el dia després d[Catalan] ’Acció de Gràcies. El 1966 es va popularitzar aquest nom, i el 1975 es va estendre a la resta dels estats.

Podem afirmar que el Black Friday és el dia que queda inaugurada la temporada de compres nadalenques, i això es deu al fet que podem trobar grans descomptes, tant en botigues físiques, com en botigues online.

Quan i com es va començar a celebrar a Espanya?

A Espanya va començar a celebrar-se el Black Friday en l[Catalan] ’any 2012. Va ser Mediamarkt qui va llançar la primera campanya de Black Friday Sale. Ho va fer en totes les botigues d[Catalan] ’Espanya, així com a la seva pàgina web, la qual acabava d[Catalan] ’estrenar.

A partir de l[Catalan] ’any següent, moltes cadenes es van unir a celebrar el divendres negre, sobretot, els mitjans de compres en línia. Les botigues en línia, normalment, tenen més d[Catalan] ’un dia de descomptes. Algunes, comencen el dijous, per acabar els seus descomptes quan finalitza el divendres. D[Catalan] ’altres, tenen descomptes des del dijous fins diumenge.

Va ser l[Catalan] ’any 2015 quan es va considerar realment implantat al nostre país. Possiblement, això es deu a la gran crisi econòmica, la qual va fer que les persones necessitessin algun dia de rebaixes abans de Nadal per comprar els regals d[Catalan] ’aquestes festes.

A Roba Interior Júlia també hi ha Black Friday

Segur que arribats a aquest punt t[Catalan] ’estaves preguntant si a Roba Interior Julia celebra el Black Friday. ¡I tant que sí! Si ja de per si els descomptes a Roba Interior Julia són bons, no et pots perdre els de el Black Friday. Pots trobar Grans marques amb fins -70% »ia més un -20% addicional en totes les teves compres. Com per exemple la marca SELENE, sostenidors com el Berta de SELENE, dissenyat especialment per a proporcionar gran subjecció a dones amb pit gran. Una altra model insígnia d[Catalan] ’aquesta marca és el sostenidor Scarlett, un sostenidor de capacitat sense cèrcols SELENE amb encaix a la part superior de les copes. El sostenidor Scarlett ofereix màxima subjecció. Detall de llaç a la entrecopa.

Per a ells tenim els calçotets DIM. Una d[Catalan] ’aquelles compres per avançar-nos a Nadal pot ser els Calçotets bòxer cotó DIM x2, uns calçotets molt còmodes i extensibles de cotó elàstic amb aspecte elegant i impecable. Uns calçotets de cotó ideals per al dia a dia. Altres calçotets els bòxers cotó Mix & Colors DIM x2, són uns bòxers per a home de cotó que assegura la màxima transpirabilitat i comoditat. Màxim confort amb goma a la cintura.