[Catalan] Blog Detail

Black Friday a Roba Interior Júlia

04 [Catalan] Nov 20
Irene Barneda
No Comments

¿Com va sorgir el Black Friday?

El Black Friday, o divendres negre, va començar celebrant-se als Estats Units un dia després del Dia d’Acció de Gràcies. Això vol dir que és el dia després del quart dijous del mes de novembre. Fa bastants anys que se celebra als Estats Units, tot i que s’ha anat important a la majoria de països, inclòs Espanya.

Es va començar a parlar d’aquest dia a Filadèlfia l’any 1961 a causa del gran trànsit de vehicles i persones que abarrotaven els carrers el dia després d’Acció de Gràcies. El 1966 es va popularitzar aquest nom, i el 1975 es va estendre a la resta dels estats.

Podem afirmar que el Black Friday és el dia que queda inaugurada la temporada de compres nadalenques, i això es deu al fet que podem trobar grans descomptes, tant en botigues físiques, com en botigues online.

Quan i com es va començar a celebrar a Espanya?

A Espanya va començar a celebrar-se el Black Friday en l’any 2012. Va ser Mediamarkt qui va llançar la primera campanya de Black Friday Sale. Ho va fer en totes les botigues d’Espanya, així com a la seva pàgina web, la qual acabava d’estrenar.

A partir de l’any següent, moltes cadenes es van unir a celebrar el divendres negre, sobretot, els mitjans de compres en línia. Les botigues en línia, normalment, tenen més d’un dia de descomptes. Algunes, comencen el dijous, per acabar els seus descomptes quan finalitza el divendres. D’altres, tenen descomptes des del dijous fins diumenge.

Va ser l’any 2015 quan es va considerar realment implantat al nostre país. Possiblement, això es deu a la gran crisi econòmica, la qual va fer que les persones necessitessin algun dia de rebaixes abans de Nadal per comprar els regals d’aquestes festes.

A Roba Interior Júlia també hi ha Black Friday

Segur que arribats a aquest punt t’estaves preguntant si a Roba Interior Julia celebra el Black Friday. ¡I tant que sí! Si ja de per si els descomptes a Roba Interior Julia són bons, no et pots perdre els de el Black Friday. Pots trobar Grans marques amb fins -70% »ia més un -20% addicional en totes les teves compres. Com per exemple la marca SELENE, sostenidors com el Berta de SELENE, dissenyat especialment per a proporcionar gran subjecció a dones amb pit gran. Una altra model insígnia d’aquesta marca és el sostenidor Scarlett, un sostenidor de capacitat sense cèrcols SELENE amb encaix a la part superior de les copes. El sostenidor Scarlett ofereix màxima subjecció. Detall de llaç a la entrecopa.

Per a ells tenim els calçotets DIM. Una d’aquelles compres per avançar-nos a Nadal pot ser els Calçotets bòxer cotó DIM x2, uns calçotets molt còmodes i extensibles de cotó elàstic amb aspecte elegant i impecable. Uns calçotets de cotó ideals per al dia a dia. Altres calçotets els bòxers cotó Mix & Colors DIM x2, són uns bòxers per a home de cotó que assegura la màxima transpirabilitat i comoditat. Màxim confort amb goma a la cintura.

Leave A Comment

*