Samarretes Interiors, no passis més fred

 

Samarretes Interiors, no passis més fred. Quan comença el fred i la baixada de les temperatures, busquem les millors peces que ens mantinguin calentets quan estem al carrer ia casa. De fet, si per alguna cosa es caracteritza la tardor i l[Catalan] ’hivern és perquè portem nombroses capes: samarreta de màniga curta, dessuadora o jersei de màniga llarga, abric …

Precisament, en aquesta època de l[Catalan] ’any triomfen les samarretes d[Catalan] ’interior. Per a moltes persones, aquestes samarretes són imprescindibles en el seu dia a dia. Alguns se les posen sota la roba per sortir al carrer mentre que altres optar per posar-se-a casa. Així mateix, hi ha tres alternatives: les samarretes d[Catalan] ’interior de màniga llarga, de màniga curta i de tirants. Tres opcions per utilitzar la que millor combini amb la teva roba de carrer en qualsevol moment. Per exemple, les de màniga llarga són perfectes per quan sortim a caminar o a passejar tant per la ciutat com pel camp els dies freds, plujosos i humits. Són perfectes per mantenir la temperatura corporal.

 

Samarretes Interiors d[Catalan] ’home, dona i infantil

 

Samarretes Interiors, no passis més fred. Estàs buscant samarretes d[Catalan] ’interior per a dona? Necessites comprar samarretes d[Catalan] ’interior per a home? Aquestes són algunes de les opcions que tenim per a tu:

Pack x3 Samarretes Nena Tirant ample: Pack de 3 Samarretes interiors per nena de Lacotex. Samarretes llises per nena de tirants amples. Cotó fred de punt anglès llis, suau, fresc i natural per oferir la màxima comoditat. Samarretes fresques ideals per a temperatures i situacions caloroses. 100% Cotó. Fabricada a Espanya.

 

Pack x2 samarretes m / c coll pic Unno: Pack de 2 samarretes interiors per a home Unno Smart Comfort. Samarretes per a home de màniga curta i amb el coll de bec. Samarretes de cotó que et donen elegància, comoditat i un tacte suau. Transpirable i còmoda per anar impecable durant tot el dia. Perfecta per portar-la amb camisa. 95% Cotó, 5% Elasthan.

 

Samarretes Home M / L Càlides x3: Pack de 3 Samarretes interiors per a home de Lacotex. Samarreta per a home de màniga llarga i coll rodó. Samarretes de Cotó càlid lleugerament apelfat ideal per a l[Catalan] ’hivern. Model molt còmode i càlid gràcies a l[Catalan] ’lleuger felpado intern. Samarreta ideal per enfrontar-se a l[Catalan] ’fred. Punt anglès. 50% Cotó, 50% Polièster. Fabricada a Espanya.

 

Pack x3 Samarretes Dona Tirant ample: Pack x3 Samarretes interiors per a dona Lacotex. Samarretes per a dona de tirants amples i brodat al pit. Samarreta de Cotó fred de punt anglès suau, llis i fresc. Model fresc ideal per a temperatures altes. Cotó natural que ofereix màxima comoditat. 100% Cotó. Fabricada a Espanya.