Actualment la sostenibilitat és una de les principals demandes de la societat actual. Cada vegada hi ha més consumidors que exigeixen productes sostenibles. També s[Catalan] ’exigeix Roba Interior sostenible. Moltes marques com Abanderado, Dim i Gisela han tret a mercat una línia sostenible. Utilitzant materials orgànics, sense additius químics ni tints tòxics en la seva fabricació.

A Roba Interior Júlia pots trobar els nous productes sostenibles. Des de calces, calçotets, sostenidors, tot tipus de roba interior.

ABANDERADO

 

Abanderado ha llançat al mercat una nova línia ecològica amb el nom d[Catalan] ’ EcoSmart. Són productes fabricats en cotó orgànic de cultiu biològic. En el procés de fabricació no s[Catalan] ’han fet servir additius químics ni tints tòxics. Fins i tot han reduït el consum d[Catalan] ’aigua en la seva fabricació. EcoSmart compta amb certificats reconeguts en el sector com OEKO[Catalan] –TEX i GOTS, que asseguren que tota la cadena de subministrament ha seguit els estàndards marcats.

Abanderado proposa dos models, slip i bòxer.

 

Bòxers Abanderado EcoSmart

SLIP ABANDERADO ECOSMART

 

La sostenibilitat no és només en el producte, també en el seu embalatge. Les caixes estan fabricades en paper Kraft, la seva producció és respectuosa amb el medi ambient, 100% reciclable, i el certificat FSC.

GISELA

 

Gisela té una gran varietat de roba interior ecològica en el seu apartat EKO i Undies. És roba interior sostenible d[Catalan] ’alta qualitat. La roba interior sostenible de Gisela està elaborada teixits de qualitat excepcional i molt suaus a el tacte, protegint a més la teva pell. Gisela diferents models i patrons de roba interior ecològica. S[Catalan] ’adapten a tots els cossos i talles. Gisela diferents tipus de roba sostenible: Roba interior de cotó orgànic, roba interior modal Lenzing i roba interior de microfibra. Dins d[Catalan] ’aquesta classificació podem trobar: calces, tangues, samarretes interiors de màniga llarga i tirants.

 

 

Calça midi extraplana Modal Lenzing

Samarreta interior tirants Modal Lenzing

Sostenidor capacitat sense foam microfibra reciclada

DIM

 

DIM ha llançat EcoSmart, una nova col·lecció de roba interior sostenible i ecològica, fabricada amb productes respectuosos amb el medi ambient. Tots els productes de DIM tenen el certificat OEKOTEX, no s[Catalan] ’ha utilitzat elements tòxics en els seus tèxtils. DIM EcoSmart es fabrica utilitzant un menor consum d[Catalan] ’aigua i no s[Catalan] ’han utilitzat fertilitzants químics ni pesticides.

Els productes Dim EcoSmart s[Catalan] ’han de rentar a baixa temperatura, màxim 30º, el que contribueix a l[Catalan] ’estalvi energètic i permet que les peces siguin més duradores i respectuosos amb el medi ambient.

La col·lecció EcoSmart no és només sostenible en el producte, també en el seu embalatge. Les caixes i emoltorios utilitzats són fets a el 100% en cartró Kraft reciclable, biodegradable i natural, i amb la certificació FSC.

En la nova col·lecció EcoSmart de DIM podem trobar una àmplia selecció per a home i dona: sostenidors, calces, mitges, mitjons, bòxers, slips i samarretes. Tot fabricat amb cotó orgànic certificat.

 

Mitjons cotó bio Green

ZD

 

Marca de roba espanyola centenària. Marca de produeix peces d[Catalan] ’altíssima qualitat, elegants i sostenibles. En aquests últims anys ha apostat molt fort per la sostenibilitat fabricant col·leccions 100% ecològiques. ZD treballa amb diferents matèries primeres: cotó egipci, fil de soja, Modal (que s[Catalan] ’extreu de l[Catalan] ’escorça de l[Catalan] ’arbre del faig), fil de escocia i cotó orgànic. Aquests productes són ecològics i ideals per a pells sensibles.

 

Boxer obert de Fil de Soja ZD

Calceta alta ZD de fil de soja

 

 

Actualment hi ha moltes marques que estan produint roba interior sostenible. Entra a Roba Interior Júlia i trobaràs tot tipus de peces. Roba Interior sostenible.