Category Archives: Novedades Ropa Interior

Black Friday a Roba Interior Júlia | Ofertes en Roba interior per a tots

13 nov. 18
Leticia Domken
, , ,
No Comments

Black friday en Roba Interior Júlia

Avui en el Blog de Roba Interior Júlia, us parlarem sobre el conegut i esperat Black Friday. Ja que també apostem per aquest dia, i celebrem el Black friday en Roba Interior.

Primer dir, que a Espanya ens agrada apuntar-nos a tot, i si no tenim suficient amb les nostres tradicions, agafem les tradicions d’altres llocs, ja que ens agrada celebrar-ho tot… Així que…

Què és el Black Friday?

El Black Friday (Divendres negre), és originari d’Estats Units, on aquest dia, és el dia després del dia d’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous del mes de novembre.

Així que podem dir, que queda innaugurada la temporada de compres nadalenques d’EUA.

Perquè aquest nom?

Hi ha diferents hipòtesis del perquè d’aquest nom, com:

· que les empreses canvien de nombres vermells a nombres negres gràcies a les grans vendes

· que en el 19 de Novembre de 1975 el New York Times ho va anomenar així pel caos i el desordre dels compradors

Qui ho va introduir a Espanya?

Doncs com no podia ser menys, la companyia Apple va importar aquesta tradició a Espanya en 2010, que amb el temps s’ha anat fent una tradició també per a nosaltres; competint cada vegada més els diferents comerços per oferir els millors descomptes i aconseguir les majors vendes en aquest divendres tan especial.

Al principi va entrar de manera subtil, sense fer molt soroll… en 2014 van començar a entrar en el joc companyies com El Corte Inglés, Mango, Inditex… Però va ser en 2015 quan ja es van sumar molts comerços, des de grans cadenes, a botigues petites incloent el comerç online.

Com a dada acreditativa, direm que en el mes de novembre del 2016 es van registrar 1,86 milions de cerques en Google relacionades amb el Black Friday a Espanya, amb un augment de les cerques del 21% de mitjana en els últims quatre exercicis ( segons Black-Friday.sale )

Es podria dir que el Black Friday va néixer per incentivar el consum en època de crisi, però que ara és un emblema de la campanya de Nadal.

Què podem trobar en el Black Friday?

Doncs igual que hi ha varietat en comerços, hi ha varietat en ofertes i maneres d’oferir-les.

· Rebaixes Generalitzades ( un tant % en tots els productes, o en part d’ells)

· Rebaixes puntuals ( ofertes diferents en diferents productes)

· Gangues limitades ( ofertes que nomès són per a x nombre de productes)

· Gangues express ( ofertes que nomès es mostren per a certa hora, o hores que serveixen de ganxo)

· Ofertes que s’avancen ( hi ha empreses que comencen el seu Black Friday un dia o dies abans per anteposar-s’hi)

· Ofertes que es mantenen ( hi ha empreses que allarguen les ofertes per al cap de setmana)

Podem dir que es pot trobar qualsevol tipus de producte que vulguis amb descompte, ja que hi ha rebaixes en: Roba, roba interior, electrònica, mobles, restaurants, aerolínies, llibres, joguines, menjar…

En el Black Friday de 2016, el descompte mitjà dels productes va ser del 30,04%.

Hi ha alguna empresa que no se suma perquè…

Podem dir, que vist des de fora, és molt bonic; ja que les empreses guanyen en vendes, els consumidors compren molts productes etc… Però, vist fredament, es podria dir que les empreses venen molt, però a baixos preus; i aquestes vendes són vendes perdudes per al Nadal, i amb això diners perduts.

A part amb les aglomeracions, cues i desordres, també pot afectar al nom de la marca, embrutant així el seu prestigi.

Què és el CiberMonday?

El CiberMonday (ciberdilluns), se celebra el dilluns següent del dia d’Acció d Gràcies d’EUA; just després del Black Friday.

Aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet; convertint-se en un dels dies de compres en línia més grans de l’any.

Així que, és un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços en les seves tendes físiques abans.

Cada vegada més el Black Friday i el CiberMonday estan més units; per a algunes empreses, no se sap quan comença i acaba un o un altre.

Black Friday en Roba Interior Júlia?

Doncs clar que sí, com cada any, a Roba Interior Júlia us oferirem descomptes en roba interior; ja que apostem pels nostres clients; i trobareu ofertes en roba interior tant per home, per dona com per a nens.

Podreu trobar ofertes de Black Friday en Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitjanes…

Aprofiteu les ofertes aquest 23 i 24 de Novembre a la nostra botiga! No us ho perdeu!!

 

Pijames d'hivern

Pijames d’hivern per anar a la moda per casa sense passar fred!

20 set. 18
Leticia Domken
, , ,
No Comments

Pijames d’hivern, els nostres companys per dormir i estar per casa a la moda!

Tant els pijames d’hivern com els d’estiu, principalment són peces que fem servir per dormir; però a aquesta afirmació, li afegim que també els fem servir per estar còmodes a casa; ja que estar a casa és sinònim de comoditat i relax; així que, què millor que desprendre’ns de la roba de carrer per posar-nos un pijama?!

Podem dir que no ens conformem en posar-nos qualsevol pijama, sinó que ens posem un que ens agradi, que sigui del nostre estil, ens faci sentir còmodes i a gust; ja que un pijama també parla sobre la nostra personalitat, gustos, caràcter …

Hem de tenir en compte diferents atributs a l’hora de triar un pijama:

· Com hem dit abans, el nostre pijama ha de ser acord amb el nostre estil; ens hem de sentir bé, còmodes i ens ha d’agradar com ens queda.

· Hem de triar bé el teixit, perquè no ens pugui provocar al·lèrgies ni irritacions, i que estiguem a gust amb la textura, que sigui agradable per nosaltres.

· La tela que hem de triar, depèn del clima en què estiguem, depenent del fred pots utilitzar teles més gruixudes i càlides o més fines i fredes…

· El cotó és el material més utilitzat tant pels pijames d’hivern com en els d’estiu; les teles de cotó són les més confortables a l’hora de dormir, ja que no produeixen calor i són molt suaus amb la pell; per tant, és una bona alternativa triar-les per anar al llit.

· En quant a la grandària, no ha de ser ni molt folgat ni molt ajustat, ja que volem poder moure’ns amb llibertat, però alhora que no ens sobri tela.

· Si fem servir pijames de tonalitats més clares, serà més fàcil relaxar-nos i agafar el son.

Igual que ens agrada dormir amb llençols nets, hem de tenir sempre també el pijama net, amb una textura suau perquè protegeixi la nostra pell mentre dormim.

És important rentar el nostre pijama amb freqüència; perquè no acumuli àcars o bacteris, i per això hauríem de canviar de pijama cada setmana.

Aquí us presentem la nostra nova col·lecció de pijames d’hivern!

Tots hem crescut amb personatges com la Pantera Rosa, el Monstre de les Galetes, Snoopy, Astèrix i Obèlix … Així que, què us sembla tornar a la nostra infància vistiéndonos amb ells ?! Tenim una col·lecció de pijames d’hivern molt juvenil, còmoda i divertida!

Pijames d’hivern per home

Pijamas de invierno hombre Pijamas de invierno hombre Pijamas de invierno hombre

 

 

 

 

 

 

 

 

Pijames d’hivern per dona

Pijamas de invierno mujer Pijamas de invierno mujer Pijamas de invierno mujer