La història de les faixes

Faixes i bodis reductors, les peces de control s[Catalan] ’han convertit en un complement essencial a la dona actual. Són molts els avantatges que ofereixen i si proves les seves qualitats t[Catalan] ’asseguro que passaran a formar part fonamental de la teva vestimenta habitual.

Parlar de la història de les faixes implica remuntar-nos fins l[Catalan] ’any 1700 A.C. Quan trobem al seu més fidel predecessor conegut com cotilla, aquest va ser usat inicialment per la civilització Grega. Sobretot a l[Catalan] ’illa de Creta, on les gregues a la recerca d[Catalan] ’estilitzar la seva figura, cenyir la cintura, aixecar el bust i glutis usaven aquests articles de la manera quotidiana. Els materials que generalment es feien servir eren trossos de llana i cuir endurits per diversos mètodes.

Avui en dia tenim un ampli catàleg en models amb diferents compressions i qualitats per a cada tipus de necessitat. Així com dissenys atractius i molt afavoridors que fan que ens sentim bé per dins i fora, lluint una figura sense marques indesitjables i potenciant el nostre contorn.

Les faixes i bodis de Roba Interior Julia

A Roba Interior Julia avui us portem un recopilatori de les nostres millors faixes però també dels bodis que més estan agradant aquesta temporada. La Faixa Alta Playtex pantalons cintura una talla menys a l[Catalan] ’instant és un exemple de la qualitat de les nostres faixes no només amb els teixits, també en el disseny. Un altre exemple és la Faixa Corselette Increïble de Playtex, una faixa que estilitza la teva figura modelant abdomen i glutis.

A diferència de les faixes post operatori, els bodis són més flexius i estan pensats per utilitzar-les durant el dia a dia. En Roba Interior Julia tenim una selecció de bodis molt àmplia, en aquest apartat esmentem alguns dels més representatius. El Body per Dona amb Puntes de Gisela és un clàssic dels bodis i va oferir un confort molt valorat en aquest tipus de peces. A més, si us agraden els bodis sensuals disposem d[Catalan] ’un que no deixarà indiferent a ningú, el Body Stocking Rimes reixeta. Un body sensual i provocatiu amb teixit elàstic.