Categoria: Bañadores

Vida sana a l’estiu?

06 [Catalan] Aug 20
Irene Barneda
, , , ,
No Comments

A l’estiu és el nostre moment de relaxació. Els nostres hàbits solen canviar i fins i tot empitjorar. Sortim diverses vegades al dia, estem exposats al Sol, mengem més vegades fora de casa, l’aigua de piscines pot perjudicar els nostres cabells, la nostra roba …  Podem tenir una vida sana a l’estiu? Si podem, només hem de tenir en compte alguns factors.

SOL


Tots sabem que el sol ens pot fer mal si ho prenem malament, però la majoria seguim sense donar-li importància. Hem de protegir-nos del sol. Amb l’arribada de l’estiu i l’exposició al sol ens pot provocar taques a la pell i malalties com el càncer. Aquí van alguns consells:

Hem de prendre el sol de manera progressiva
– Hem d’evitar el sol entre 12h a 16h, són les hores amb els raigs solars més forts.
– Les cremes solars no són 100% efectives, hem de buscar ombra per a alguns moments del dia.

El sol no només ens fa mal al nostre cos, també fa mal a les nostres peces. La roba de bany (biquinis i banyadors) poden patir danys si no es protegeixen bé. Perquè la nostra roba de bany no pateixi tant hem de tenir en compte:

– Aclarir sempre el banyador o biquini amb aigua freda després de cada ús
– Evitar fer servir el mateix banyador o biquini cada dia, evitarem que els colors no pateixin tant. Aquestes peces si estan exposades moltes hores al sol perdran el seu color.
– Per eixugar la roba de bany evita exposar directament al sol.

Ver las imágenes de origen

 

AIGUA

 

A l’estiu, les temperatures poden ser molt altes i la calor s’intensifica, hem de donar molta importància a mantenir-nos hidratats en tot moment. El nostre cos perd aigua amb molta facilitat, a l’estiu podem arribar a perdre dos litres al dia. Els nens, els ancians i les embarassades són especialment vulnerables.

L’aigua a part d’hidratar-nos, és fonamental perquè el nostre organisme funcioni correctament. Ajuda a regular la temperatura corporal, afavoreix l’eliminació de toxines, intervé en la digestió, …

A vegades pots tenir dificultats per arribar a consumir la quantitat recomanada d’aigua, aquí van alguns consells:

– Beu regularment, no hem d’esperar a tenir sensació de set.
– És preferible beure aigua per evitar la deshidratació. Però infusions o sucs també són una bona opció.
– Portar sempre una ampolla d’aigua a sobre és una gran idea.
– Per aconseguir prendre aquests dos litres d’aigua al dia no només tenim l’opció de beure. Menjar fruites i verdures poden ajudar-nos a arribar a aquesta quantitat.
– Si practiquem exercici físic, provoca que el cos perdi aigua, en aquest cas la hidratació encara és més important.

 

Ver las imágenes de origen

MENJARS


A l’estiu la nostra alimentació canvia molt, mengem moltes vegades fora de casa, no seguim uns horaris adequats,

Hem de tenir en compte algunes coses:

– El primer plat ha de ser lleuger i amb verdures, una amanida, verdura a la planxa, gaspatxo També ens ajudarà en la hidratació.
– Busca plats lleugers, planxa, vapor, forn, que no tinguin greixos.
– Evitar el menjar escombraria, pots anar un dia a un restaurant de menjar ràpid, però si és cada dia la nostra salut no serà la mateixa.
– Hem de controlar la quantitat. Menja el necessari.
– La fruita ha de ser la nostra preferència, lleugera, saludable i ens hidrata.

 

Ver las imágenes de origen

 

Gaudim de l’estiu i l’aire lliure! Si podem tenir una vida sana a l’estiu!

Black Friday 2019!

27 [Catalan] Nov 19
Irene Barneda
, ,
No Comments

El Black Friday 2019 arriba aquest divendres 29 de novembre a Roba Interior Júlia amb grans descomptes en els seus productes.

Què és el Black Friday?

El Black Friday té el seu origen als Estats units. Se celebra el divendres posterior a la tradicional celebració d’Acció de Gràcies als Estats Units. És per això que cada any coincideix amb un dia diferent del mes de novembre. Aquest any és el divendres 29 de novembre.
El Black Friday és una tradició ianqui que marca l’inici de la temporada de compres nadalenques. En aquests últims anys, aquesta tradició ha passat les fronteres dels Estats units.
El nom de Divendres Negre va començar a usar-se el 1966, amb l’objectiu que el comerç augmentés les seves vendes. En aquesta època la comptabilitat es portava en paper. Amb bolígraf vermell s’apuntaven les pèrdues i en negre els beneficis. Els amos volien convertir les pèrdues a beneficis.

 

Qui el va introduir a Espanya?

Des de fa uns anys, a moltes persones, els fascina les festivitats ianquis, un exemple és Halloween. Les ganes de celebrar aquesta festa americana, al costat de què el 2012, se suprimeix la llei que regulava els períodes de rebaixes en el comerç, fa que alguns comerços comencin a importar el Black Friday. El 2010, la companyia Apple ja va començar a introduir aquesta tradició al nostre país.
Els primers anys va tenir poca acollida al nostre país. Gràcies a la publicitat aquest concepte va ser en augment. Als Estats Units, el Black Friday, igual que el Cyber Monday, són només un dia. Aquí això ha canviat, ja que no és només un dia. Actualment hi ha empreses que ho fan durant tot el cap de setmana o durant tota la setmana.

 

Què és el Cyber Monday?

El Cyber Monday es celebra el dilluns següent del dia d’Acció de Gràcies dels EUA, just després del Black Friday. Tradicionalment aquest dilluns, és dedicat a la compra per internet, als Estats Units està dedicat exclusivament al comerç electrònic. Una altra regla que el nostre país ha canviat. És un dia per liquidar per la Xarxa tot allò que no havien pogut vendre els comerços a les seves botigues.

 

Black Friday a Roba Interior Júlia!

Aquest divendres 29 de novembre comença a Roba Interior Júlia. Us oferirem descomptes en roba interior, per a ell, ella i per als més petits de cas.
Trobareu descomptes a: sostenidors, calces, calçotets, mitjons, mitges, pijames ….

Podreu trobar ofertes de Black Friday a Roba Interior com: sostenidors, calces, calçotets, pijames, mitjons, faixes, samarretes interiors, mitges

 

No us ho perdeu el Black Friday en Roba Interior Júlia!

 

 

Bikini o banyador? Quina roba de bany et sentarà millor aquest estiu 2018?

07 [Catalan] Jun 18
Julia
, , , ,
No Comments

Bikini o banyador és un dels dubtes que més ens trenquen el cap a l’hora de preparar per anar a la platja o de la piscina.

Donarem uns consellets per triar bé el vestit de bany i estilitzar el teu cos; però l’important és trobar un estil que ens agradi i alhora potenciï les parts del nostre cos que més ens agradin i dissimulin les que menys.

En termes generals podem dir que el biquini el que dóna és un toc més juvenil, i fa que puguis bronzejar més part del teu cos; cosa que amb el banyador, impedeixes una mica més, tot i que estilitza i dona un toc més elegant.

Però finalment en el que ens hem de fixar és en el nostre cos, i en què ens pot ajudar a treure-li més partit. Aquí van uns consellets depenent del teu cos què triaràs? Bikini o banyador?:

· Cos recte

Si tot el teu cos, és de caderes, espatlles i cintura estrets, un cos molt comú en el món del modelatge; segurament desitjaràs marcar més curvetas, i per això hauràs de triar dissenys amb estampats, ratlles, flors … i que siguin envoltants, que emboliquin el teu cos amb alguna tira. Les calcetes amb llaços laterals aportaràn aquesta sensació de corba extra que necessites.

· Prima i amb curves

Amb aquest tipus de cos pots arriscar bastant i triar entre diferents opcions. Perquè no provar combinar diferents textures, teixits i dissenys nous? Marca el teu propi estil!

· Moltes curves

Un banyador de color sòlid serà l’ideal. Els banyadors ajuden a tapar imperfeccions, i si tries un model shape / modelador, encara millor, ja que ajuda a modelar el cos. També es podria optar per un tratje de bany amb estampat que enganyi a la vista. Les calcetes altes en bikinis i els frunzits, plecs o drapejats en els banyadors, poden ajudar a dissimular una mica.

· Curves definides en el pit i la cadera i cintura estreta

Els banyadors amb obertures laterals o biquinis amb cintes envoltants seràn una bona opció per a aquest tipus de cos.

· Més pit que cadera

Pots optar per vestits de bany molt sensuals, com els trikinis sexys, vestits de bany escotats que tinguin bona subjecció; i els bikinis amb aros. Models que aportin subjecció i forma, amb teixits forts i emmotlladors, i tirants amples. Evita els biquinis de triangle o els que no tenen tirants.

· Caderes estretes

Els banyadors són els seus aliats, encara que pots triar també els banyadors que es divideixen en dues, barrejant colors o teixits, amb un escot balconette que potencia la forma del pit.

· Caderes amples i poc pit

Pots triar entre els banyadors esportius que s’ajustin bé als malucs; o si prefereixes biquini que aquest sigui bandeau o de triangle. Els malucs amples es poden dissimular amb colors neutres i foscos, res d’nuats laterals en les calcetes dels bikinis ni volants, i, en la mesura del possible, opta per models retallats de tela.

· Poc pit

Per afegir corbes el foam i el print són els teus aliats. El biquini bustier o estil sense esquena amb foam desmuntable crearà volum i escot. Volants, ones, frunzits, ratlles i estampats de grans dimensions també aconseguiràn fer la il·lusió d’una talla més gran, una visió òptica positiva a aquesta zona. Les copes de foam o push up poden resultar-de gran ajuda

 

Si estàs morena i vols potenciar-usa peces de colors; si per contra no estàs molt bronzejada, el millor és utilitzar colors foscos.

I finalment dir que aquest any, el banyador sembla guanyar-li terreny al biquini, ja que les noies més influents estan mostrant aquesta peça com la millor elecció a l’hora d’anar a la platja.

I tu què escolliràs? Bikini o banyador? 😉

 

Bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyador