Mitjons a l[Catalan] ’estiu?

Es bo utilitzar mitjons a l[Catalan] ’estiu?

Els mitjons amb sandàlies, ja es portaven des de l[Catalan] ’època dels romans, i en la nostra època, era més típic de la gent gran o turistes; però últimament els dissenyadors, ho estan posant com a tendència, per incloure-ho en la moda.

En anys anteriors ja hi ha hagut alguns intents, però no han funcionat … tot i que sembla que cada vegada és més tendència gràcies a les xarxes socials.

Són uns quants els famosos que ja han posat amb els seus mitjons a l[Catalan] ’estiu; encara que Nova York ja no va poder resistir-se al veure aquesta tendència a la passarel·la de Valentino, en la seva col·lecció Resort 2018, així que ja va quedar confirmada com a tendència.

mitjons a l'estiu

Kendall Jenner, lluint sandàlies amb mitjons a la catifa vermella del Festival de Cannes. Cordon press

Ja podem trobar infinitat d[Catalan] ’estilismes de mitjons amb sandàlies, i per això podem dir que les marques que es dediquen a la venda de mitjons, estan fent un gran treball per poder fer àmplies col·leccions amb varietats d[Catalan] ’estils i dibuixos de mitjons.

Encara que l[Catalan] ’estiu destaqui per ser l[Catalan] ’època més calorosa, i sembla que sigui una ironia que els mitjons siguin la tendència, és així! Els mitjons també ens agraden a l[Catalan] ’estiu!

A l[Catalan] ’escola, ja era tendència usar mitjons amb els mocassins i la faldilla o pantaló, i en les èpoques de més calor era bastant molest, però ara aquesta tendència ha millorat, ja que canviem el mocassins per sabates estiuenques; i els mitjons són més finets i fresquets.

Cada vegada s[Catalan] ’està convertint en una tendència bàsica d[Catalan] ’ús diari, ja que els nois també s[Catalan] ’estan apuntant, ja que és una forma ràpida i còmoda d[Catalan] ’innovar i complementar els looks masculins.

¿I quins son els millors mitjons a l[Catalan] ’estiu?

MITJONS DE MITJA
Els mitjons de mitja són els mitjons més fins que pots trobar. Si no vols notar que portes mitjons, però necessites protegir els teus peus, aquests mitjons són els que necessites. Es poden trobar des de molt finEts a una mica més gruixuts. Igual que les mitges, el seu gruix es mesura per deniers, i com menys deniers més fins són.

MITJONS DE COTÓ
Els mitjons de cotó són mitjons còmodes, que transpiren i mantenen els peus frescos i lliures de suor; les seves propietats absorbents fan que la humitat s[Catalan] ’evapori més ràpid.

PICKIS
Els pickis son mitjons tan curts, que no es veuen; són mitjons per portar amb sabates o sandàlies que són invisibles per a la resta. Eviten l[Catalan] ’efecte de peus suats sense mitjons i protegeixen els teus peus de les teves sabates.

MITJONS CURTS
Els mitjons curts son ideals per utilitzar amb bambes, dels quals els més utilitzats son els blancs.

MITJONS ALTS
Els mitjons alts són bastant usats en els nous looks més casuals. És important triar bé segons la teva silueta, els mitjons just per sota del genoll són els aliats a les dones baixetes, per semblar una mica més altes; i a les dones amb cuixes amples, ja que en ser d[Catalan] ’una altra manera podries escurçar òpticament la teva figura.

MITJONS DE FANTASIA
Els mitjons de fantasia abunden molt en aquesta època, ja que estan a la vista i com més originals millor. Podem trobar la reixeta de sempre, transparències, plumetis, ratlles, paraules … Fes-te un look divertit i original amb aquests mitjons!

mitjons a l'estiu

Pickis

mitjons a l'estiu

Curts

mitjons a l'estiu

Alts

 

 

 

 

 

 

 

mitjons a l'estiu

Mitja

mitjons a l'estiu

Fantasia

mitjons a l'estiu

Cotó

 

 

 

 

 

 

 

A Roba Interior Júlia tenim un ampli ventall de mitjons, per triïs els que millor s[Catalan] ’adaptin a tu o al teu look!