Bikini o banyador és un dels dubtes que més ens trenquen el cap a l[Catalan] ’hora de preparar per anar a la platja o de la piscina.

Donarem uns consellets per triar bé el vestit de bany i estilitzar el teu cos; però l[Catalan] ’important és trobar un estil que ens agradi i alhora potenciï les parts del nostre cos que més ens agradin i dissimulin les que menys.

En termes generals podem dir que el biquini el que dóna és un toc més juvenil, i fa que puguis bronzejar més part del teu cos; cosa que amb el banyador, impedeixes una mica més, tot i que estilitza i dona un toc més elegant.

Però finalment en el que ens hem de fixar és en el nostre cos, i en què ens pot ajudar a treure-li més partit. Aquí van uns consellets depenent del teu cos què triaràs? Bikini o banyador?:

· Cos recte

Si tot el teu cos, és de caderes, espatlles i cintura estrets, un cos molt comú en el món del modelatge; segurament desitjaràs marcar més curvetas, i per això hauràs de triar dissenys amb estampats, ratlles, flors … i que siguin envoltants, que emboliquin el teu cos amb alguna tira. Les calcetes amb llaços laterals aportaràn aquesta sensació de corba extra que necessites.

· Prima i amb curves

Amb aquest tipus de cos pots arriscar bastant i triar entre diferents opcions. Perquè no provar combinar diferents textures, teixits i dissenys nous? Marca el teu propi estil!

· Moltes curves

Un banyador de color sòlid serà l[Catalan] ’ideal. Els banyadors ajuden a tapar imperfeccions, i si tries un model shape / modelador, encara millor, ja que ajuda a modelar el cos. També es podria optar per un tratje de bany amb estampat que enganyi a la vista. Les calcetes altes en bikinis i els frunzits, plecs o drapejats en els banyadors, poden ajudar a dissimular una mica.

· Curves definides en el pit i la cadera i cintura estreta

Els banyadors amb obertures laterals o biquinis amb cintes envoltants seràn una bona opció per a aquest tipus de cos.

· Més pit que cadera

Pots optar per vestits de bany molt sensuals, com els trikinis sexys, vestits de bany escotats que tinguin bona subjecció; i els bikinis amb aros. Models que aportin subjecció i forma, amb teixits forts i emmotlladors, i tirants amples. Evita els biquinis de triangle o els que no tenen tirants.

· Caderes estretes

Els banyadors són els seus aliats, encara que pots triar també els banyadors que es divideixen en dues, barrejant colors o teixits, amb un escot balconette que potencia la forma del pit.

· Caderes amples i poc pit

Pots triar entre els banyadors esportius que s[Catalan] ’ajustin bé als malucs; o si prefereixes biquini que aquest sigui bandeau o de triangle. Els malucs amples es poden dissimular amb colors neutres i foscos, res d[Catalan] ’nuats laterals en les calcetes dels bikinis ni volants, i, en la mesura del possible, opta per models retallats de tela.

· Poc pit

Per afegir corbes el foam i el print són els teus aliats. El biquini bustier o estil sense esquena amb foam desmuntable crearà volum i escot. Volants, ones, frunzits, ratlles i estampats de grans dimensions també aconseguiràn fer la il·lusió d[Catalan] ’una talla més gran, una visió òptica positiva a aquesta zona. Les copes de foam o push up poden resultar-de gran ajuda

 

Si estàs morena i vols potenciar-usa peces de colors; si per contra no estàs molt bronzejada, el millor és utilitzar colors foscos.

I finalment dir que aquest any, el banyador sembla guanyar-li terreny al biquini, ja que les noies més influents estan mostrant aquesta peça com la millor elecció a l[Catalan] ’hora d[Catalan] ’anar a la platja.

I tu què escolliràs? Bikini o banyador? 😉

 

Bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyadorbikini o banyadorbikini o banyador bikini o banyador bikini o banyador