La fi del curs s[Catalan] ’associa amb l[Catalan] ’alegria i les festes que fan a les escoles.

Tenir cura, entretenir i seguir educant els petits durant els mesos d[Catalan] ’estiu recau en els pares; però moltes famílies tant per treball, horaris etc, no poden estar pendents com desitjarien dels seus fills; i per això decideixen apuntar als nens a colònies o campaments, perquè passin i gaudeixin d[Catalan] ’uns dies fantàstics al costat d[Catalan] ’altres nens.

I què millor que els nens vagi ben preparats tant per dins com per fora? És una bona ocasió per renovar la roba interior infantil!

 

Què és el primer que hem de saber?

Doncs és molt important que la maleta la preparis al costat dels teus fills! La involucració dels teus fills a l[Catalan] ’hora de preparar l[Catalan] ’equipatge, farà ja que comenci la diversió per a ells; els motivarà i més farà que entre tots no us oblideu de res, poden proposar coses depenent de les situacions a les que s[Catalan] ’enfrontaren, i podràs fer que s[Catalan] ’assabentin bé de tot el que és important i necessari.

Aquesta maleta no la podem deixar per últim moment, ja que sempre es triga una mica en fer i una mica segur que s[Catalan] ’haurà de comprar. Preparar amb antelació t[Catalan] ’ajudarà a no entrar en l[Catalan] ’estrès, oblidar alguna cosa i fins i tot a estalviar ja que et donarà temps a comparar preus del que s[Catalan] ’hagi de comprar.

És important calcular el temps que estaran fora de casa i organitzar una mica tot, ja que no podem carregar als nens amb roba que després no van a usar; com més lleugera sigui la motxilla, millor!

Què hem de posar a la motxilla?

Primer, hauràs de seguir el llistat de material necessari que segurament han donat als nens, sobre el que necessiten per al campament, en funció de les activitats que es van a realitzar.

A part de ficar el que posa en la llista també haurien de portar:

· Medicaments. Si ha de prendre algun medicament, que el porti a la motxilla amb les dosis ben apuntada i avisant al monitor perquè tingui constància.

· Repelent de mosquits. Encara que no sigui una cosa greu, les picades de mosquit són molt molestes per als nens, i no volem que en comptes de gaudir ho passi malament.

· Llanterna. Que portin una llanterna és bastant encertat ja que és millor que es puguin veure o siguin vistos en zones fosques o de nit. Si és una llanterna frontal millor, ja que així no la perdrà tan fàcilment i tindrà llibertat de moviments.

· Protector solar. Que es protegeixin del sol és molt important. A l[Catalan] ’estiu és habitual que zones del cos com l[Catalan] ’esquena, la cara, els braços i les cames quedin al descobert; i si no es protegeixen adequadament poden cremar fàcilment.

· Un necesser tancat on tingui articles d[Catalan] ’higiene personal que necessiti com; el raspall i la pasta de dents, gel i xampú de dutxa, esponja, desodorants, raspall …

· Una gorra sempre va bé per protegir els petits del sol, així que és una bona opció comptar amb una.

· Una motxilla petita perquè els nens puguin portar a sobre el que necessitin per a les activitats podent moure sense preocupacions.

· Incloure un impermeable o xubasquer quasi no ocupa espai; pot dur en una butxaca amb facilitat i protegirà als teus fills de situacions climatològiques adverses com vent o pluja.

· Roba còmoda. És molt important que els nens vagin còmodes, que facin servir roba còmoda i adaptada a la temàtica del campament; i si és possible de colors vius i brillants perquè el teu fill sigui més visible i se l[Catalan] ’identifiqui amb facilitat.

· Roba interior infantil.   

La roba interior infantil sempre va bé renovar-la en ocasions com aquesta; així segur que no passaran vergonya si la robeta està vella o té algun agujerillo indesitjat. Els nens de vegades poden ser una mica cruels.

· Calçat adequat. Per caminar és important que els nens facin servir un calçat còmode i tancat; i si fan activitats a l[Catalan] ’aigua també és important que facin servir un calçat adequat; tancat i subjecte al peu per protegir al teu fill de qualsevol tall o caiguda accidental; evitar les xancletes.

· Tovallola per la dutxa, i per al mar o piscina si cal.

· Sac de dormir, perquè hi ha els més còmodes possibles; tot i que és opcional, depèn del tipus de campament. Fer una marca o una etiqueta amb el nom del teu fill en totes les seves pertinences evitarà confusions amb els objectes dels altres nens; i, en cas de pèrdua, qui trobi les seves coses sabrà immediatament a qui retornar.

Què no han de portar?

· Com hem dit anteriorment, no han de portar excés de roba a la motxilla.

· Objectes de valor ni de bon diners.

· Videojocs que aïllin el nen.

· El mòbil és millor que no el portin, els monitors t[Catalan] ’avisaran de qualsevol adversitat que pogués passar.

Com us podem ajudar?

A part d[Catalan] ’aquests consellets a l[Catalan] ’hora de preparar la motxilla, en Roba Interior Júlia us podem ajudar a triar roba interior infantil nova per als vostres nens.

Roba interior infantil

És important utilitzar uns bons i bonics primers sostenidors per a les nenes. I millor a joc amb les calcetes.

Roba interior infantil

Calçotets per a nens tipus bòxer amb una bona adaptació i confort, i de bonics models i colors!

Roba interior infantil

Samarretes interiors per protegir-los del fred i sudoració. Poden ser de màniga llarga, curta; més càlida o més fresca.