Les mitges i mitjons que toca ensenyar aquest hivern. Avui venim a parlar-te de les dues peces que, sí o sí, han d[Catalan] ’estar en els teus looks hivernals. Pren nota, comença la masterclass! Vivim una new season en la qual no ens falten formes elegants (i cool) d[Catalan] ’amplificar els nostres looks. Ja hem repetit diverses vegades que aquest any tot s[Catalan] ’hi val, així que avui venim a parlar-te de les dues peces que, sí o sí, han d[Catalan] ’estar en els teus looks hivernals.

A Roba Interior Julia ens hem posat les piles i, abans que sigui massa tard, hem trobat la inspiració (i els models) que necessites per portar aquestes dues peces aquest hivern. ¡Som-hi!

Mitjons per a aquest hivern

El canvi de temps està a la volta de la cantonada i ja és hora d[Catalan] ’anar guardant les sandàlies i xancletes per tornar a treure les sneakers, botins i sabates tancades de tardor / hivern. La veritat és que per a moltes persones és un moment divertit, fantàstic, que fa il·lusió, el tornar a recuperar els botins mig oblidats. O, aquestes esportives que t[Catalan] ’agradaven tant i eren tan còmodes per al dia a dia o aquestes botes altes que t[Catalan] ’agradava portar amb un vestit. Les mitges i mitjons d[Catalan] ’aquest hivern.

És per això que en Roba Interior Julia et portem el millor recopilatori de mitjons perquè aquest hivern no passis fred als peus. En primer lloc et volem presentar els Mitjons de llana per a home de la marca DIM. Uns mitjons de llana perfectes per a l[Catalan] ’hivern, exterior de llana per donar-te calor, interior de cotó per a un bon contacte amb la pell. Un altre dels models clàssics és el Mitjó de canya mitja de llana per a home de la marca DIM. Mitjons de Llana DIM uns mitjons de llana ideals per l[Catalan] ’hivern.

 

Mitges per a aquest hivern

La tardor i l[Catalan] ’hivern són temps de mitjanes. Primer en els dies d[Catalan] ’entretemps, en els quals fa encara una mica de calor com per portar pantalons ajustats i massa fred com per anar amb les cames a l[Catalan] ’aire, i després en els dies més hivernals, en què no et ve de gust portar pantalons gruixuts, les mitges s[Catalan] ’alcen com l[Catalan] ’opció més pràctica (i ideal) per looks de cada dia. Les mitges i mitjons que toca ensenyar aquest hivern.

A Roba Interior Julia us portem la millor recopilació de mitges per a aquest hivern, per no passar fred en els mesos més hivernals. Mitjanes cintura ajustable opaques de la marca Dim, amb una estructura de doble panty: ajustat fins els malucs amb una lleugera contenció que permet la seva estabilitat i un ajust perfecte a cada morfologia. D[Catalan] ’altra banda també tenim les mitges reductores anticel·lulítiques, amb un complex activi-mineral amb vidres que fan massatges contínuament la pell. L[Catalan] ’efecte mecànic que ajuda a promoure la micro-circulació i efecte anticel·lulític de la pell.