Pijames per no gelar-te aquest hivern. Fins i tot els més calorosos ja senten la vinguda del fred: ha vingut per quedar-se uns quants mesos. I això afecta tot el nostre vestuari, fins i tot el que triem per dormir. Per això, a l[Catalan] ’entrada d[Catalan] ’aquesta setmana us portem els pijames més calentets d[Catalan] ’aquest hivern, perquè passis una temporada hivernal lliure de fred. Però a més del sentit estètic, cal tenir en compte el material amb què estiguin confeccionats. Es pot triar 100% cotó, o composicions de cotó barrejat amb polyester, licra, o elastà, per aconseguir que el teixit sigui agradable i adaptable a la nostra silueta. I si ets molt frioler també pots optar per la llana o el teixit tipus polar.

Pijames Abanderado

Els pijames més calentets per a lhivern. En primer lloc cal esmentar els pijames Abanderado. Abanderado és una marca amb orígens a Mataró, és allà on van començar els seus primers passos com a fàbrica tèxtil, actualment forma part d[Catalan] ’un grup empresarial nord-americà, encara que segueix molt vinculada al territori nacional, amb seu a Madrid i encara amb presència al seu lloc d[Catalan] ’origen, Mataró. Aquesta marca es caracteritza per la gran qualitat dels seus productes.

Per això avui us portem un recull dels millors pijames d[Catalan] ’aquesta marca. Per començar el Pijama Home Abanderado A20BLY, és un dels models insígnia de la marca aquest any, amb teixit interlock i 100% cotó. D[Catalan] ’altra banda, tenim el Pijama per a Home Abanderado A20BM1, un pijama llarg confeccionat en teixit polar, jaqueta de màniga llarga amb cremallera i punys i uns pantalons llargs amb cintura elàstica i cordons. Per finalitzar, un altre dels models clàssics de la marca és el Pijama Home Abanderado A20BLQ, un conjunt de pijama que conté una samarreta de màniga llarga amb coll forner, amb punys i butxaques estampades, també amb uns pantalons amb cintura elàstica, butxaca del darrere i punys. Pijames per no gelar-te aquest hivern

 

Pijames Gisela

Una altra marca insígnia és Gisela, una marca espanyola amb forta presència internacional, produeix i comercialitza llenceria, corseteria i també pijames. Els pijames d[Catalan] ’aquesta marca es caracteritzen pels dissenys tan característics que aporten color i bon gust a les peces de roba domèstiques.

Per començar us portem el Pijama EKO Planet B de Gisela, un pijama llarg amb teixit de cotó orgànic. Samarreta de màniga llarga amb print central a la part davantera, pantalons estampat ajustable a cintura amb goma i llaç. Bata Snoopy en teixit de peluix de Gisela, una bata en teixit de peluix estampat amb butxaques laterals i tanca ajustable amb cinturó. Per finalitzar un altre dels models més característics de la marca és el Pijama ratlles Hello Kitty de Gisela, un pijama llarg en teixit de punt, samarreta de màniga llarga estampada a ratlles amb print a la part davantera.